Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappgyuri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nézegettem az előrejelzést, a mínusz 4 nem ígért sok jót, de gondoltam, bírtam én már hasonlóban, most is is túl fogom élni. Na igen, csak mínusz 12 volt ma reggel, a Tisza zajlani kezdett, mikor átvettem a ladikomat és egyedül nekivágtam az Alvíznek.    Nehéz volt…..
pappgyuri 2015.01.08 09:39:19
Fish&Dirt El Classico Kimaxolva 2014.10.14 19:00:55
Na megvolt megint. Igaz, nem 2-3 napos túra volt, sajnos csak egy teljes nap adatott meg a csapatnak, de nincs okunk panaszra, kimaxoltuk a túrát, ahogy illik.    Pénteken este érkeztünk meg Pistivel és Lalival Máriára, ahol szerencsére Zsolti és Pityu, aki sokat segít Zsoccnak a…..
Nem is menne ez már másképpen. Alkatomnál fogva. Nem tudok semmit félig csinálni. Ha az van, hogy bulizunk és pecázunk, akkor bulizunk és pecázunk. Nem csinálunk mást. Ez azzal jár, hogy olyan egyébként szokványos elemei a napnak, mint étkezés, alvás, pihikézés, fürdés,…..
pappgyuri 2014.04.10 19:46:49
Egy párszor már elképzeltem, hogy milyen lesz, amikor végre legelőször fogunk vízre szállni a saját hajómmal, birtokában a szükséges okmányoknak, kötelező felszereléseknek, szóval ezt a napot már sokszor elképzeltem, de a tegnap felülmúlt minden álmot.  Verőfényes…..
Kahuna Pergető cucc 2012.01.27 20:19:00
  Hát igen, ez a nap is eljött. Had kezdjem egy kis szabadkozással, hogy miért vártam azzal, hogy összehozzam ezt a kis szösszenetet, amiben a kezdőknek szeretnék általános érvényű tanácsokat adni a pergető felszerelés megvásárlásához. Az okok közt elsődlegesen az szerepel,…..