Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Mizsei

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
..
Laszlo Mizsei 2013.06.06 05:32:32
Szeretnem megvedeni a Chryslert. 11 eve van ilyen autom, most csereltem le a 330 000km futottat egy megkimeltre. Semmilyen problemam nem volt az evek alatt a motorral vagy a valtoval, osszesen egy speed szenzort kellett cserelni Azert az nem semmi, raadasul itt nagyon hosszu a tel es nem ritka a minusz 40.

nepitelet.hu/autok/chrysler/concorde_1997/milliomos_feeling_fillerekert/

Ertem en a Winklereket, Magyarorszagra ez nem valo. Ide viszon igen. Csend van benne, kenyelem van, nincs szorongas meg nekem sem a 188 centimmel. Volt olyan nap, hogy 800 kilometert vezettem, es nem voltam faradt, nem verzett a fulem, csak egy jot autoztam. Vannak persze vele problemak, az az ablakfelhuzas tipikus volt, ugyan ugy ahogy a klattyogas a futomubol. Az elektromos klima kidobnivalo, nekem manualis van benne, azzal nincs baj. En nagyon szeretem, remelem meg jo par eveg hu tarsam lesz.
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..