Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Consty

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fájdalommal tudatjuk, hogy életének 95. évében, február 10-én hazatért a Teremtőhöz csapatunk újjáalapító parancsnoka, Dr. Träger Herbert. Alább Constantinovits Milán, korábbi csapatparancsnokunk emlékezése olvasható. NÉHÁNY GONDOLAT HERBERT BÁRÓL Az égi táborba költözött Herbert bá,…..
Márc. 15. alkalmából csapatunk néhány oszlopos őrsei és tagjai ( Gyurgyalag, Mangó, Róka, Boldi, Zsombor..) egy emléktúrán vettek részt. Természetesen nem szabad kihagyni a BIK-et sem, akik szintén jelen voltak.  A Batthyány téren találkoztunk 07:30-kor. Hévvel a csillaghegyi megállóig mentünk,…..
A Wass Albert raj megtartotta az év első programját,a vészjósló esőjelek és hideg szél sem tántorította el őket egy kényelmes túrától és sok sok játéktól. A vitorlázó reptéren több játékban lehetett részük a gyerekeknek,utána a Hármashatár-hegyre való túrázás és a Guckler kilátón készített…..
Őszi szünet első hétvégéjén a Lázár raj portyázni indult Vácra. A szállás a 811-es csapatnak az otthonában volt. Először egy paraszt activity-vel kezdtük,ami során csodálatos szavakat ismertünk meg (Drosophila melanogaster,triskaidekaphobia,kőszáli kecske:D stb.) és ezzel is…..
Hajmási Péter FK portya Kosdon 2014.04.14 21:43:34
Portyánk márc.28-30-ig tartott,Kosdon. Kora délután találkoztunk és indultunk utunkra,de este érkeztünk meg. Eldugott helyen,lombos fák mögött találtuk meg azt a bizonyos kulcsos házat. Gyors berendezkedés után,zászlószertartás következett,ahol a Falka két új tagját…..
Egy napsütötte szombat délután a csapat lázárjai összegyűltek egy rajprogram keretében. Lassan gyülekeztek az emberek a Pasaréti templom előtt. Tudniillik a rajban 4 király őrs van,név szerint Ribizlik,Menyétek,Pókbangók,Szürkemarhák. Összehangolódás és a hangulat…..
Túl vagyunk a 4 napos ribizli portyánkon,ami persze nem maradt izgalmak s kalandok nélkül. Tekintsünk bele,hogyan is történt.... 2013. július 9.(kedd) 08:30-kor találkoztunk a Déli pályaudvaron,2-en mentek vonattal,a többiek kocsival rótták az Dunakiliti kemping felé az utakat.…..
Történetünk valamikor a múltban máj.3-ától-5-ig játszódik,Nagybörzsönyben. Szereplők: Sherlock Holmes-Bálint Dr.Watson-Kriszti James Bond-Alex Columbo-Kinga Monk-Berci Natalie Teeger-Noémi Miss Marple-Orsi Mrs.Smith-F.Zsófi Ted-a plüssmackó Nyomozótanoncok-fk Minden…..