Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nofacebook (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam egy fotógyűjteményt a KÖKI-ről. Az egész pusztulásról, koszról, szemétről szól. Legtöbbször nem foglalkozom ilyesmivel, de most kivételt teszek. Egyrészt az összefoglalóban írtak miatt: "Közel egy évvel a nyitás után, 2013 januárjában ott tartunk, hogy a helyzet…..
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
nofacebook (törölt) 2013.03.07 16:28:12
@idelle: neked, aki kicsattan az orbanofóbiától? minek?
Valóságos showműsort csináltak Kínában négy külföldi állampolgár kivégzéséből. A valód valóságshow nem mindenkinek tetszett. Családjáról beszél egy mianmari fiatalember egy kínai tévé kamerái előtt. Naw Kham nem szeretné, ha gyermeke is hasonló sorsa jutna, mint ő. Őt…..
nofacebook (törölt) 2013.03.02 14:57:23
@Commandante Jayasuriya: Az USA-ra is büszke lehetsz, ott is kivégzik az embereket. Nem is rokkan bele az adófizető, hogy közben a bűnözők meg szinte luxuskörülmények közt vannak.
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
nofacebook (törölt) 2013.02.27 10:19:57
@Zb74: Hivatkozhat, mert ez a nagy büdös realitás. Amikor másodéves emberkék nem képesek az alanyt s az állítmányt egyeztetni, a múlt és a jövő időt ... de a központozásról meg aztán végképp nem is hallottak?! A mondataikkal felvételi tesztet lehetne íratni, mint régen: A) a mondat első és második fele is igaz, de a két mondatrész között kapcsolat nincs, B) ... stb., akkor mit csinálj velük? (mérnökképzés)
Mivel előző írásomat a témában sokan nem vagy félreértették (amihez itt olvasható a kommentár), ezért nekifutok még egyszer, hogy a kevésbé értő magyar olvasóközönségnek se maradjanak rossz emlékei. Nem venném a lelkemre. Az történt ugye, hogy az Alkotmánybíróság…..
nofacebook (törölt) 2013.02.27 08:44:00
@Sir Galahad: Talán nincs engedélyezve a cigányoknak? Tesz bármi érdemit a magyar rendvédelmi szerv, tesznek bármit a bírák, az állam a cigánybűnözés ellen?

Semmit, nézik, sőt pozitív megkülönböztetéssel díjazzák is, ahogy folyik a magyarság kifosztása, s egyre gyakoribb fizikai likvidálása.
nofacebook (törölt) 2013.02.27 09:03:05
@Nuuk: Bizony, akkor a hindu ne fesse fel. Ha valahová odamegyünk, akkor alkalmazkodunk az ottani térséghez, az ott kialakult szokásokhoz, jogrendhez. Csak az EU-t alkotják akkora sötét barmok, hogy az egészet fordítva csinálják, ezzel pont szétzúzzák az európai civilizáció évezredes alapjait.
A közösségi közlekedés jobbításáért tenni igyekvő civilek 2000-ben megalapították a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesületet (VEKE), amely paraméterkönyvet, előkészítő tanulmányt, javaslatokat készített elsősorban a budapesti tömegközlekedés javítása érdekében.…..
Álszentfazék Hökkenten nézik 2013.02.20 21:18:26
A címben ormótlankodó olcsó szóvicc természetesen a HÖK körüli botrányokra utal. Ettől hangos a sajtó, pedig, ha a kutya harapja meg a postást, az ugye nem hír, csak ha a postás a kutyát. Abban, hogy egyik gusztustalan húzást, botrányt a másik követ, nincs semmi meglepő. Az…..
Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt. A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának…..
Nehezen vitatható, hogy a Bajnai-féle bagázs jó szakemberekből áll és a tegnap valamicskét konkretizált gazdasági program alapelemeibe sem lehet nagyon belekötni. Öröm, hogy Oszkó és Chikán mellett végre Jaksity is felbukkant, ő eddig csak a vég nélküli siránkozással, az…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
  Az ilyen embereket civilizált országokban gyorsan eltűntetik a színről. Lemond magától, vagy lemondatják. Persze tudom én, hogy Magyarország más. A fennálló hatalom nemigen kockáztatna meg egy előrehozott választást, amit a lemondott képviselő miskolci körzetében kellene…..
Egy tüntető hallgató arról számolt be társainak és tudósítónknak, hogy a metróaluljáróban kapcsolták le a nyomozóiroda emberei, majd körülbelül öt órán keresztül faggatták a 6. kerületi kapitányságon - neveket akartak hallani, illetve a diákság által tervezett utcai…..
Rendkívüli módon megnőtt a székely zászló iránti kereslet a Székelyföldön, adta tudtul a Krónika című erdélyi napilap. De nem csak ott, hazánkban is. Kövér László is történelmi tettre szánta el magát: pénteken az Országgyűlés homlokzatára kitűzette a székely…..
nofacebook (törölt) 2013.02.18 11:19:05
@sjános: Ebben az országban élnek a tisztaéletű, übertoleráns, békés építőmunkát végző cigányok és a zsidók, no meg a megtűrt nemcigányok, nemzsidók, nemkisebbségiek. Hogy ez baromság? Nem, tessék olvasgatni a PC, européer, független balliberális lapokat. Magyar, olyan már nincs. De van a nemcigány, a nemzsidó meg a nemkisebbségi. Ezek élősködnek az áldott jó zsidókon és cigányokon. Ez a 21. század rögvalósága.
szofter Lies, damn lies, statistics 2013.02.17 13:38:10
"I only believe in statistics that I doctored myself"Winston Churchill Statisztika az egész világ. Röpködnek a számok nap mint nap, hol az infláció- és a GDP-adatok, hol a nagy cégek negyedéves eladási jelentései, hol a pártok támogatottságáról szóló felmérések. Általában…..
A sajtóhírek szerint távozik posztjáról az oktatási államtitkár és helyére az ELTE volt rektora, Klinghammer István kerül. Ha a kormányzati kommunikációban valaki azt hiszi ezzel majd lecsillapodnak a kedélyek, az nagyon téved. Hoffmann Rózsa nem oszt, nem szoroz és ahogy…..
nofacebook (törölt) 2013.02.13 15:29:52
@Cartman (ex Cartman): Nem nyert. A teóriáidat meghagyom neked: tojok rá, mit vizionálsz.
nofacebook (törölt) 2013.02.13 16:35:08
@mim: Számodra nincs. Más számára meg van. Megint más számára más az alternatív megoldás, mint számodra. A franc se akar ismét tömegbelövető barmokat a kormányra, vagy olyanokat, akik puszta hataloméhségből, mint Gyurcsány, szétkúrják a gazdaságot, tönkretéve az országot. Vagy töketlenkednek egy évet, hogy addig még lophassanak a szocik, mint a libás gyilkos Gordonka. Szar a kormány, de két nagyságrenddel kevésbé szar, mint amit a Gyurcsány-Bajnai tandem tudott vagy tudna. Nem is beszélve a hagymázas LMP1-ről ...
nofacebook (törölt) 2013.02.13 19:42:48
@Doctor Klauße: Kíváncsi vagyok, hol tartanak már KI értekezésének cincálásával. Kb. eléggé sejthető, hogy hány féle frontot támadják be, már láttunk pár ügyet. Valószínű, hogy egy 100 fős team már ott ül az anyag fölött és összehasonlító elemzéseket végeznek. De lehet, hogy elmennek egészen az óvodai rajzaiig is, hátha akkor találnak valamit.
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
nofacebook (törölt) 2013.02.12 18:56:01
@igi1: eluralta ezt is a liberális fosch :S ezek mindent szétcsesznek, ehhez értenek csak. :(
gg.blog.hu Fordulat és félreform 2013.02.11 07:05:53
Másfél évi nyugodt, változásmentes munka után vagyunk, 2004 elején, és történetünk két fronton is új kanyart vesz; tulajdonosváltás történik az Indexnél, és - szinte ezzel párhuzamosan, de ettől bizonyosan függetlenül - belecsapunk a…..
nofacebook (törölt) 2013.02.12 07:42:07
@SilenceOfTheMasses: Mostanra nincs jelentősége. A fórumot tönkretette Murder Incorparated és Operátor, a "hírportálra" pedig ráeresztették ezt az erőforrászabáló index2-es layeres borzalmat. F osztályú besorolása lett a nyilólapnak, borzalom. Ha csak nincs összefonódás a mobilnetes cégek és az index között. Nem kizárt, és ki hisz ma már egy cáfolatnak? Nem hiteles a cég, már politikailag sem, túl sok magyarellenes törekvésnek adott teret. De hogy technikailag most maguk alá vágtak, s a moderatúrában is teljhatalmat nyert a liberális irány, világos, enélkül pl. a politikai fórumot nem nyírhatták volna ki a maga 2-3 millió hozzászólásával.

Ez itt a posztban nem más, mint a korábbi idők szerecsenmosdatása, maximum az ilyen hahás féleszűek hiszik el, de aki akkor, meg már az előtt is itt volt, szánakozva nézi ezt a próbálkozást. 100-ból 100 ismerős hagyta itt az indexet a tömeges eszetlenség miatt, amivel minden fronton keresztbe tesz a felhasználóknak. Kivéve a blog, de ami késik, nem múlik, várható, hogy azt lesz a következő áldozat - tkp. az index2-es ügy már kihat a blogokra is, alaposan alájuk fog vágni már középtávon is. De ez nyilván csak a kezdet. Lassan csomagolhatnak és mehetnek máshová, a fokozatos ellehetetlenülést aligha vállalják.
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
nofacebook (törölt) 2013.02.02 20:45:23
Január utolsó napjaiban a tavaszt várók már igazán tűkön ülhetnek, a természet ébredését hozó évszak már mondhatni a bemelegítés fázisában van, és hamarosan a rajthoz is áll, hogy nagy lendülettel elstartoljon. Ebben az időszakban fontos szerephez jutnak azok a korán…..
nofacebook (törölt) 2013.01.31 12:26:43
@Adrian Mole: Nincs esélye megérteni, lehet, olyan családból származik, ahol mindig csak a satnya élt túl. ;)