Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth László Krisztián

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai világban a kerékpározás a túl nagy forgalom miatt hihetetlen koncentrációt igényel és túl sok veszéllyel jár. A SmartHalo okos bringa rendszerével a kerékpározás újra fesztelenné válhat. A kormányra szerelt fénysávokat használó eszköz rengeteg beépített hasznos funkcióval bír. Egy valódi okos…..
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
Na jó, a cím nem teljesen igaz, de lássuk be, kellett már ez a váltás, mert a burgerek az utóbbi időben olyan szinten ellaposodtak, mint egy parlamenti közvetítés 4/4-es többségnél. Nézzük!..
Horváth László Krisztián 2016.06.09 10:35:04
Adott egy srác, aki szereti a pekándiót és egy lány, aki rajong a fahéjas csigáért. Mi lesz ebből ha keresztezzük a két önmagában is kiváló finomságot? És ezt még fűszerezzük is meg egy kis karamellöntettel? Mintha a Cinnabon világába csöppentem volna, ami a gyengém.  ...Ezt a receptet most ki kell…..
Horváth László Krisztián 2015.10.06 06:11:03