Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér_Sándor

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzelj el óceánt, mely egy végtelen vízi piactér! Nyüzsögnek rajta a csónakok, hajók és mindenki a portékáját kínálgatja. Kerülgetik egymást, igyekeznek leendő vevőik szeme elé kerülni. A vásárlók, szolgáltatást keresők eközben kezüket napellenzőként használva próbálják megtalálni azt a hajót,…..
1959-ben a fogorvoshiány miatt Magyarországon fogászokat is képeztek (6/1959.(X. 24.) Eü.M. sz. rendelet). A fogorvos segítői a fogászati asszisztensek, a klinikai fogászati higiénikusok (dentálhigiénikusok) és a fogtechnikusok. Ezek a végzettségek OKJ-s képzések keretében megszerezhetők...
Nincs két egyforma tojás, csak felületes szemlélő van. És ez a megállapítás nem csak a madárvilágra igaz! (És most nem, nem arra akarunk kilyukadni, hogy a hüllők is tojással szaporodnak.) A párhuzammal arra akarunk kilyukadni, hogy egyik cég sem ugyanolyan, mint egy másik. Földrajzi elhelyezkedése,…..
Segítség, kizártam magam... elvesztettem... ellopták... elromlott...! Hacsak nem vagyunk filmbeillő profik a zárnyitásban, valószínűleg valami ilyesmi lesz az első gondolatunk, amikor kiderül: ajtónk számunkra nyithatatlan. Pánikra semmi ok, hiszen van egy mobilunk, szomszédunk,…..
Kedvenc cicánk, kutyánk, papagájunk vagy egyéb kisállatunk elvesztése többnyire komoly lelki és anyagi terhet jelent. A szeretett lény eltávozását meggyászoljuk akkor is, ha az "csak" egy kisállat volt. Emellett gondoskodnunk kell végső nyughelyéről is. Valamelyest megkönnyítheti kedvencünk…..
Valamely termék vagy szolgáltatás eladhatóságának nem csak a megfelelő minőség és ár, hanem a jó hírnév is feltétele.  Mivel kevés vállalat engedhet meg magának hatalmas márkaépítő reklámbefektetéseket, a jó (vagy rossz) hírnevet elsősorban maguk a vásárlók,…..
Apró szarkalábak, alig látható bőrhibák... Már ennyi is elég lehet, hogy az amúgy is nyűgös reggeleken ne legyen túl sok kedved a tükörbe nézni. Ha pedig mégis megteszed - mert muszáj - a (számodra legalábbis) lehangoló látvány elronthatja az egész napodat. Ha még nincs…..
Szolgálatodra! Virágküldés 2015.01.19 23:01:47
Az ember már csak olyan, hogy szereti látni hozzátartozói örömét. Vannak azonban esetek, amikor kénytelen vagy arról az élményről lemondani, amit egy virágcsokor átadása nyújt. Amikor nem keresheted fel azt, akinek a virágot szánod, nincs más lehetőséged, mint mással elküldeni…..
Szolgálatodra! Magánnyomozás 2014.03.24 20:24:52
Sir Arthur Conan Doyle - mivelhogy igencsak unatkozott betegeire várván - megalkotta a zseniális magánnyomozó, Sherlock Holmes figuráját. Regényéből filmek készültek és készülnek még ma is, sokat téve hozzá a képhez, mely a magánnyomozókról és munkájukról kialakult…..
Az oktatási intézmények és nyelviskolák (köztük több kiemelkedően teljesítő, nagy múltú nyelviskola) hatékonyan igyekeznek elsajátíttatni velünk a nyelveket. Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik csak alapfokon vagy egyáltalán nem beszélnek idegen nyelven. Ha…..
A hangya és a csótány olyan lakótársak, amelyektől sokan irtóznak. Megjelenésükkor igyekszünk minél hamarabb megszabadulni tőlük. Milyen hatékony módszerekkel tehetjük ezt? Hangya A hangya ártalmatlan lénynek tűnik. Bár vannak, akik félnek tőle, békésen jön-megy,…..
Legyen bár apró, pattogó, fekete rovar vagy zúgva röpködő csíkos ellenfél - nem kedveljük társaságát. Bolha, ágyi poloska, csótány, hangya, darázs - sokan irtóznak ezektől az élőlényektől. A rovarcsípésre az emberek egy része allergiás is. Enyhébb esetben csak nagy,…..
Amikor hirtelen sötétbe borul a szoba, vagy villogni kezd a villanykörte, előkeresed a tartalék izzót - amit jó esetben meg is találsz - kicseréled és az élet megy tovább. Ha a sötétbe borult szobában más sem világít, akkor már átvillan rajtad, hogy talán a biztosíték...…..
A 90-es évek közepéig személy-és vagyonvédelmi tevékenységet nem végezhetett civil szervezet. A jelenlegi törvényi szabályozás lehetővé teszi, hogy ez a szolgáltatás jobban megfeleljen a társadalmi igényeknek. Egyes szolgáltatók magánnyomozást és egyéb információs…..
2012. októberében a Magyar Posta elvesztette eddigi monopolhelyzetét. Már eddig is sok magánkézben lévő cég végzett csomagszállítást, szórólapterjesztést és más hasonló nem kizárólagosan postai feladatot. Az 50 grammnál könnyebb küldemények szállítását magánposták…..
Ahogyan mi magunk, úgy kedvenceink is megbetegedhetnek időnként. Ilyenkor vagy van a tarsolyunkban - mobilunkban - egy ismerős állatorvos telefonszáma vagy nincs. Az utóbbi eset gyakoribb sajnos. Szükség esetén előkereshetjük a telefonkönyvet vagy böngészhetünk az interneten, de az…..
Hivatalosan már megérkezett a tavasz. Közeledik a Húsvét is. A háziasszonyok nagy részében sürgető kényszerként jelentkezik a tavaszi nagytakarítás szükségességének érzete. A kérdés csak az, mikor és ki végezze el. Egyszerű az eset, ha a lakás lakóinak ideje, kedve és…..
Szolgálatodra! Üvegezés 2013.03.10 13:58:40
Plinius szerint az üveget föníciai kereskedők fedezték fel véletlenül, körülbelül időszámításunk előtt ötezer évvel. Az ókori üvegek még átlátszatlanok, homályosak, színezettek voltak. Az üvegfúvást valamivel több mint kétezer éve alkalmazzák. Ez a technika sokkal jobb…..
Szolgálatodra! Futárszolgálat 2013.03.03 20:52:11
Mindannyian ismerjük az ókori történetet, amely szerint a győztes marathoni csata hírét Athénba vivő futó a győzelem hírét átadván holtan esett össze. Ez a történet valószínűleg csak legenda, de kísérletek bizonyítják, hogy a csata előtt Athénból segítségért Spártába…..