Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerubina

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerubinabmb style divatblog szerzőjétől kaptuk legújabb posztunk anyagát. Viktória egy mindeddig lefedetlen témát mutat be, a város divatkultúráját. Engedjétek meg, hogy bemutassam New York azon szegmensét, ami sok nőt érdekelhet és ez pedig nem más, mint a divat és a…..
Tegnap lezajlott a 85. Oscar-díj átadás. Be kell valljam már nagyon vártam az eseményt, ugyanis minden évben valamiért lázba hoznak a jelölt filmek. Pár évvel ezelőtt még a hajnalban kelésre is képes voltam azért, hogy végignézzem a ki és milyen díjat söpör be. Azóta a munka…..
Egyik kedves olvasóm a minap azzal a keresett meg, hogy vásárolt a H&M-ben egy pulóvert ami kicsit oversized és nem tudja mivel csempészheti be a hétköznapokba. Ezért most megpróbálom összegyűjteni agy általánosságban azt, hogy milyen darabokkal kombinálható egy ilyen…..
Minden nő (és sok esetben férfi) rémálma az öregedés. Persze hogy mindenki örökké fiatal maradna, de nincs választásunk és az idő múlása ellen akárhogyan is szeretnénk, semmit se tehetünk. Ennek az egész média őrületnek és a photoshopnak hála, sok embernél eltorzult a…..
Az első és a második rész után, most következzen a mai harmadik és egyben befejező rész a kedvenc bloggerináimról... KAYTURE A svájci Kristina Bazanalig 2 éve blogol és még csak 19 éves. Ja és a Miss Svájc versenyen is indult ahol a döntőig jutott! Weboldal:…..
Poroljuk le kicsit ezt a rovatot és következzen egy újabb rész belőle... Paranorman Egy újabb rajzfilm nem csak kicsiknek. A Paranorman egy egész komoly tanmese is lehetne, szülőknek gyerekekről, mégse próbál erőteljesen oktatni, csupán felvázol valamit, amin elgondolkodunk vagy…..
A tegnap kezdődött sorozatot folytatva ma újabb bloggerinákat szeretnék nektek bemutatni… Le Blog de Betty A francia hölgy amellett, hogy imád öltözködni a jó falatokat se veti meg, Instagramján jobbnál jobb gasztronómiai csodákat oszt meg. Stílusa – főleg francia szemmel –…..
Rengeteg helyről inspirálódhatunk, vagy csak csupán ‘leskelődhetünk’. Mai cikkemben azon bloggerinákat gyűjtöttem csokorba, akiket én is szeretek és követek napról-napra… Nem kell messzire menni, ugyanis elég körülnézni a hazai oldalakon és szép számmal láthatunk…..
Örömmel jelentem be Nektek, hogy egy pár hónappal ezelőtti cikkem hatására az Exit the room csapat együttműködést ajánlott fel. Amire örömmel rábólintottam, ugyanis a tárgya nem más, mint egy megnyerhető kaland a rejtvényekkel teli pincében, ahol mindössze 60 perc áll…..
Vészesen közeleg az év azon napja amiért egyesek bolondulnak, mások pedig zsigerből utálnak! Igen ez a jó öreg Valentin nap! Emlékszem még kisgyerekként belém ivódott ennek a napnak a dátuma, már akkor is városszerte hirdették a különféle üzletek az erre az alkalomra…..
Kedves Olvasó! Az elmúlt kicsivel több mint 2 évben minden amin átmentem és amit elértem azt Neked is köszönhetem. Hálás vagyok a sok like-ért, kommentért, véleményért és még kritikáért is. Próbálok napról napra fejlődni, jobb lenni és valamit átadni abból ami én…..
A barátság témáját még nem jártam körbe a lélek rovaton belül, így úgy érzem érdemes lenne fejest ugrani bele. A hivatalos értelmezés szerint a barátság a következő: “Lelkek összhangján alapuló kölcsönös viszony azok között, akik hátsó szándék nélkül becsülik…..
Sokan írtatok már nekem blogolás témában, ezért úgy érzem itt az ideje annak, hogy összegyűjtsem azokat a fontos dolgokat amik szerint én is haladtam. A következő írásom egy kicsit a lélek és a tippek gondolatait összegyúrva született… 10 évvel ezelőtt még nem érdekelt…..
Mostanában annyira hideg van, hogy a szövetkabátomat, (ismertebb nevén) pufira kellett cserélnem. Lehet nem a legnőiesebb viszont nagyon meleg, ami most sokkal fontosabb mindennél. Ki szereti vacogva róni a város utcáit ha nem muszáj?!?     Ahogy elnézem a lányokat, három…..
A hideg idő még itt van és előreláthatólag még 1,5 hónapig biztosan itt lesz – kár áltatni magunkat. A pulcsik ideje így még koránt sem járt le és még tavasszal se fog. Külföldön már jó ideje dobja fel a fashionisták összeállításait egy-egy ilyen darab, amiket egyszerűen…..
Valami különös oknál fogva a kulisszák mögötti világ engem sokkal jobban érdekelt. Mi és hogyan zajlik? Hol készülnek a különféle darabok? és satöbbi. Most pár fotó erejéig belépést kaphatunk Christian Louboutin birodalmába.   The Selby által most végre megláthatjuk…..
A minták tengerében már elvesztünk, most pedig mi lenne ha az egyszerű és hagyományos színeket vennénk nagyító alá. Két olyan árnyalatról van szó, ami mindenki ruhatárában megtalálható ez pedig a fekete és a fehér!     Marc Jacobs már tavaly szeptemberben…..
Kinézek az ablakon és éppen hullik a hó, ami szép, de sokakat lelomboz. Pedig ez nem veheti el a kedvünket attól, hogy készüljünk a tavaszra, vagy legalább egy kis változatosságot csempésszünk a ruhatárunkba. A különféle minták minden szezonban kiharcolják maguknak a top10-es…..