Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invisible man

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
invisible man 2006.11.24 16:09:33
Vasárnap is van sport, már ha egy 300 km/óra sebességgel száguldó gépjárműben izzadó milliomosok hétvégi szórakozását annak tekintjük, Forma-1 zárófutam élőben az RTL-en 19:00-től, ki nyer vajon, az arrogáns német vagy a tüzes spanyol? (Ezt nyúltuk valahonnan, nem saját…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
Táncolni kurva nehéz. Horrorisztikus élményei mindenkinek vannak a családi ereszd el a hajamokról, ahol tizenegy évesen produkáltatták ez embert (jó esetben) az ABBA zenéjére, ugye milyen ügyes Pistike? Na tegnap a Megatánc második válogatóját is végigkínlódtuk, mostantól már…..