Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogszakorvos

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretné ön, hogy fogbeültetése úgy valósuljon meg, hogy azt a jelenlegi legkorszerűbb diagnózis előzze meg? minimális legyen a kockázat? kiszámítható legyen a műtét, a költségek és az eredmény is? rövidebb legyen a műtéti idő? még kevesebb fájdalom, kellemetlenség kísérje?  optimális…..
Sok páciensem azért ódzkodik a fogbeültetéstől, mert félnektőle. Félnek az esetleges fájdalomtól, kellemetlenségektől, arcuk eltorzulásától, a műtéttől és még sorolhatnám. Lehet vitatkozni rajta, hogy az egy hetes műtött páciensemnek mennyire őszinte a mosolya, de szerintem igen. Nyilván szokatlan…..
Fogászati blog ÉVES BESZÁMOLÓ 2016.12.27 11:03:12
                         Kedves Páciensünk!   Ismét egy dolgos, de sikeres éven vagyunk túl. Szeretnénk röviden megosztani Önnel, milyen változtatások történtek cégünknél, hisz mindez az Ön érdekében is történt, történik. Először is ami nagy örömmel tölt el bennünket, s már az Ön…..
    Szeretné ön, hogy fogbeültetése úgy valósuljon meg, hogy azt a jelenlegi legkorszerűbb diagnózis előzze meg? minimális legyen a kockázat? kiszámítható legyen a műtét, a költségek és az eredmény is? rövidebb legyen a műtéti idő? még kevesebb fájdalom, kellemetlenség kísérje? optimális…..
TUDTA ÖN? …hogy évente Magyarországon 3 ezer embernél fedeznek fel szájüregi rákot, s évente 1700-an meg is halnak e daganat miatt???  Holott  ez egy viszonylag könnyen felfedezhető daganat típus, s a betegek többsége megmenthető lenne. Az ARS DENTAL rendszeresen tart szájüregi rákszűrő napokat…..
  Az utóbbi évtizedekben a szájüregi daganatok okozta halálozás drámaian megemelkedett. Kialakulásában  sok tényező szerepet játszik, közülük kiemelkedő jelentőséggel bírnak káros szenvedélyek, mint pl. a dohányzás és az alkoholfogyasztás. Nem szabad azonban ennyire…..
  Mint tudjuk, a terhesség nem betegség, hanem állapot, de MÁSÁLLAPOT. Megváltozik a test, a lélek, a hormonok, az immunrendszer és még sorolhatnánk, ezért is fontos, hogy egy kicsit MÁS bánásmódban részesüljenek a kismamák. IGEN: fogorvosi szempontból is! Nézzünk néhány…..
Fogászati blog A D-Vitaminról 2015.03.06 12:55:22
HÖLGYEIM és Uraim! A közelgő nőnap alkalmából az ARS DENTAL köszönti a hölgyeket, ifjakat és örök ifjakat egyaránt, kívánjuk, hogy a közelgő tavasz hozzon megújulást testüknek, lelküknek egyaránt! ( Biztos vagyok benne, hogy ezt a tavaszi felfrissülést az urak is örömmel…..
Alkalom, amely örökre nyomot hagy életedben…Alkalom, amelyről fotó is készül…Alkalom, amelyen a legjobb formádatakarod hozni…Alkalom, amelyen önfeledten szeretnél mosolyogni, nevetni…Alkalom, hogy csillogó hófehér fogakkal, bátran…..
  Magyarországon jelenleg mintegy 600 ezer nő és 300 ezer(!) férfi szenved csontritkulásban. Néma járványnak is nevezik, mivel eleinte nem, vagy alig felismerhető tüneteket okoz. Tudta Ön, hogy a csontritkulásnak hátrányos fogászati következményei lehetnek? Valószínűleg ezzel…..
Fogászati blog A fogászati góc 2014.10.08 10:56:17
„Jön a front és olyan bizonytalan nyomást érzek az állkapcsomban valahol… volt már, hogy meg is duzzadt az ínyem… fájdogál, ha klimatizált helyiségben ülök…” Ehhez hasonló bizonytalan tünetek jelzik gyakran a fogászati góc jelenlétét és mivel jön-megy a…..
Menyasszonyunk kissé rendellenes fogait direkt héjakkal alakítottuk át 1,5 óra alatt ma délután...Szerintem igazán kellemes, harmonikus mosolya lett, vagy ahogy Mariann barátnőm mondta, olyan "trendi"! Örülök, hogy hozzájárulhattunk az egyébként is csinos, egzotikus vonásokhoz és…..
Szeretne Ön…          újra hiánytalan fogazattal, felhőtlenül mosolyogni?          stabil fogsorral egészséges ételeket fogyasztani?          gondtalanul társasági életet élni, sportolni?          kivehető fogsora helyett fix koronákat,…..
Kedves Anyuka!Szeretném megnyugtatni, ha gyermekének alsó metszőfogai "két sorban" nőnek! Tudom, ijesztő a látvány, s Ön jó szülő lévén soron kívüli időpontot kér tőlünk, nehogy így maradjon gyermeke foga.Lényegében ez egy gyakori jelenség, hogy a tejfog gyökere még nem…..
Páciensem, mikor rendelőnkben felkeresett, beszámolt róla, hogy régóta fogágybetegségben szenved , fogairól sorvad az íny, kilazultak, dőlnek kifelé a fogai, s esztétikailag már régen kifogásolható az állapota. Mivel a hídpótlás itt kockázatos, ugyanis ebben a stádiumban nem…..
Egy 2010-es felmérés szerint, aki sokat mosolyog, tovább él! Ez azonban csak a valódi, a szem és a száj körüli izmokat megmozgató szívből jövő mosolyra igaz. Ehhez kapcsolódó „haszon”, hogy a boldogság, a jó közérzet csökkenti a szívbetegségek kockázatát, csökkenti a…..
Lukácsné Nagy Ildikó beszél a dentalhigiénikus feladatairól, a megelőzés fontosságáról a fogászatban.   .Megtudhatja,... ... mi a fogkő, milyen következményei vannak és hogyan lehet tenni ellene. ...miért kiemelten fontos a kismamák megfelelő szájápolása, hogyan hatnak a…..
Kis filmünkben hallhatnak cégünk felépítéséről néhány szót, ill. a betegvizsgálatról, a fogászati kezelések menetéről "ARS Dental módra". Beszélünk cégünk egyik fő mottójáról, miszerint "olyan kezelési módokat igyekszünk ajánlani pácienseinknek, amit adott esetben mi…..
Vannak az életnek olyan területei, amin nem érdemes spórolni, mert hosszú távon megbosszulja magát.Sokszoros tapasztalat alapján mondhatom, hogy rendszeresen vannak olyan pácienseink, akik ilyen-olyan kényszerítő okokból máshol kerestek olcsóbb  megoldást fogászati problémáikra,…..
Bár a fenti videóban a fogászati kezelések egy olcsóbb verzióját létják, az ARS DENTAL azt javasolja, ne feltétlenül dőljenek be egy költségkímélő ajánlatnak! :) ..
Ha Önnek már van foghiánya... Ha a közeljövőben szükségessé válik egy, vagy több fogának eltávolítása... Ha csak úgy általában érdeklődik a fogászati ellátások lehetőségevel kapcsolatban... Ha kíváncsi az újdonságokra... ...Hallgassa meg Dr. Sarkadi Istvánt, az ARS…..
Ezt a riportot ajánljuk mindenkinek, aki szeretné, hogy szájhigiénéje rendben legyen. Különösen felhíjuk rá a KISMAMÁK és a CUKORBETEGEK figyelmét, de mindazokét is, akik FOGPÓTLÁSOKKAL rendelkeznek, ill. a közeljövőben fogászati kezelésben kívánnak részesülni.…..