Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabir2

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
gabir2 2012.11.12 07:16:20
@ufig: Itt nem a realizmussal van a baj, hanem inkább azzal, hogy akkor mire ment el az 300000 dollár amit a fanok adtak Jamesnek? Sok indy film jóval kevesebb pénzből, ilyen 10000 dollárokból készül és sokkal jobban néz ki, sokkal jobb sztorija van, stb.
Nekem már az egész Greg Pabich-es dolog és Mike Mattei cenzúrázgatása óta büdös az AVGN.
Gothic / Risen videóblog Gothic 3 2010.05.17 06:04:00
A sorozat harmadik, és egyben legfontosabb része. A főhős történetének a legeposzibb eseményei itt zajlanak le. A történet minden szégyenérzés nélkül megismétli a második rész amnéziás idiótaságát, és megint egy legyengült karaktert kapunk (a 2. rész végén sárkányokkal…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
ZSENIÁLIS!  ..
gabir2 2009.04.25 16:06:17
@Krisi92: Applies only to raids.
@balukaaaa teh master: Sztem, azért nem tették be a 4chan-t mert azt nem ismerik annyian, csak azok akik, hogy is mondjam, mélyebben belemerültek az internetes kultúrába, lol.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
Nem is tudtam, hogy ennyire divatosak ezek a szétszart toalettek, de ha jobban belegondolok, ha én dizájnolnám a pályákat, én is raknék bele ilyet ;)  Call of Duty 4-ből fotózta nekem HappyHunter           SWAT4-ből meg Mutek küldte ezt a (nincs ezen…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
gabir2 2009.02.08 19:53:55
@-gabber-: @B.Aron:
Egyáltalán elolvastátok a szöveget? Vagy csak észrevettétek hogy ati a kommentjében nem freddyD seggét akarja nyalni ezért rögtön nekiugrottatok, mi?
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.07 17:31:51
Már igen jól állok a következő videómmal, már csak a vágás és a szinkron van hátra.A játék nevét korábban már elárultam, úgyhogy most csak annyit mondanék, hogy ez azért a tisztességesebb Citys játékok közé sorolnám, de megint egy gyönyörű példa arra, hogy sok kis apró…..
gabir2 2009.01.07 20:39:48
@sokolov: Miért beszélsz magadról egyes szám harmadik személyben? Mindenki tudja hogy te vagy sokkin.
Elmentem egy szilveszteri bulira aztán elég jól kiszórakoztam magam és csak pár órája keltem fel.Nem rúgtam be de eléggé fáradt vagyok ugyhogy ma elmarad az elemzés Boldog újévet kívánok mindenkinek  ..
gabir2 2009.01.02 12:11:16
@Gmen: Jaj, a helyesírásos duma... Most azt hiszed ezzel beszóltál dday15-nek? Egyébként a helyesírás nem számít annyira arról lehet hogy nem is tehet... nem csak attól lehet szar helyesírása valakinek hogy nem figyelt nyelvtan órán.
Mondjuk nem is tudom miért vagy most ennyire megsértődve. Egyedül a te hibád hogy a blogod elbaszódott. Megpróbálod a felelősséget Polski gyerekre, sokkinra vagy éppen dday15-re hárítani.
Azt emlegeted állandóan hogy Polski gyerek milyen gonosz hogy el akarta adni a blogodat amit átadtál neki. Azt hiszem nem vagy tisztában a fogalmakkal... az átadás azt jelenti hogy átadtad tehát nem a tiéd azok után. Én a helyedben örültem volna hogy egyáltalán nem törölte ki az admin státuszodat...

Egyébként nincs semmi bajom senkivel. Ha lenne akkor már eleve az lett volna a célom hogy a lehető legidegesítőbb hangnemben válaszoljak és akkor nem lettem volna ennyire udvarias.
(Így zárójelek között el szeretném mondani mindenkinek hogy a helyesírásos duma csak a kezdő netesek ellen hatásos...)
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje. Erről tájékoztatni…..
Emberek internetes pályafutásom során minden féle szart láttam még szó szerint is szart de most történelmet fogunk irni mert ez átirja a szar fogalmát mer erre a blogra amit bemutatok néktek egyszerüen nincsenek szavak de ténleg egyszerüen leirhatatlan mert keveri a magyart az…..
Tudhatnánk hogy kedvenc áruházláncunk a Tesco csak is bosszúságot okozhat nekünk.Egy hete jártam az egyik Tesco hipermarketben ahol vettem pár dolgot mint például írószereket a munkámhoz és úgy gondoltam hogy elég drágák ahhoz hogy ne legyenek gagyik de tévedtem. Mert amikor…..
Igértem hogy lesznek Bean videók és az igéret szép szó ha ......... ..
Sanyi Blog Sanyi visszatér 2008.10.06 16:37:57
Sokáig nem volt bejegyzés családi okok miatt. Ezért elnézést kérek és már gőzervel hajtom a blogot. Első videó a sanyik királya és az ő meséje.  ..
Nem tudom, emlékszik-e még egyáltalán valaki a híres Turbo Boost gombra, amely a Knight Rideres K.I.T.T. (más néven pajti) csodajárgányba volt elhelyezve. Hogy hogy jön ez ide?  Videót Visor kollegámtól csentem. A játék : Le Mans 24 hours..
"Videós karrierem" egyik legnagyobb pillanata volt, amikor a fix.tv "Level Up" műsorban szerepelhettem, mivel rossz játékokról volt szó. Sajnos a saját feltöltésem youtube törléssel együtt eltűnt, de Fekete Zsombor szerkesztő is feltöltötte. Megnézhetitek itt, ki…..