Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamox

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel álló fasszal ébredni nincs is jobb érzés. Érezni, hogy fiatal vagy és életerős, farkad pedig folyamatosan harcra kész. Reggeli merevedés csillapítására tökéletes megnézni ezt a videót, majd követni a látottakat, és aztán belevetni magad a napodba :) Fiatal meleg fiú…..
Tehetséges hajlékony férfi orálisan kielégíti saját magát. Rugalmas fiú szájába veszi a farkát, és leszopja magát, míg bele nem élvez egy nagy adag gecit a szájába. ..
szamox 2020.01.02 16:04:50
Cukkerberg Elektrosokk, inzulinnal 2012.04.13 12:44:00
1921-es felfedezése óta az inzulin milliónyi cukorbeteg életét mentette meg, ezért kétség kívül a történelem egyik legnagyobb horderejű tudományos felfedezése. Bár azt gondolnám, az inzulint tuti csak jóra lehet használni, meglepetésemre a leleményes emberi elme képes volt…..
szamox 2019.12.28 14:23:47
@lüke: Mert aki tapasztalta, az nem felejti, míg él. Ne akarja tudni, hogy milyen!
Gyöngyörű izmos, kidolgozott test, és egy kőkemény fasz. Brent Everett kitárulkozik: megmutatja mi dudorodik a boxerében, majd lerántja a leplet, és kiveri a farkát, egy hatalmasat a kamerába élvezve! ..
szamox 2017.02.19 18:22:07
68 éves korában, egy rutinműtét közben fellépő komplikáció következtében elhunyt Alvin Lee, a Ten Years After alapító gitáros-énekese. Lee 1966-ban alapította meg Angliában a Ten Years Aftert, amivel ugyan nem lettek olyan híresek, mint a Cream, vagy a Led Zeppelin, de nagy hatást…..
Gay Thoughts Tini buzi fiú kiveri 2013.06.10 11:03:00
Tini meleg fiú kiveri a faszát jockstrap-ban. Szenvedélyesen nyögdécselve lassú ritmikus fityma húzogatásával eléri az orgazmust, és forró gecit lövell a hasára... :P ..
Ismert, hogy a kurkuma kiváló természetes ellenszere a vérrögképződésnek. A jellegzetes fűszernövényt a keleti kultúrákban évezredek óta használják gyógyításra, ám nem mindegy, hogyan. Egyik olvasónk vetette fel a problémát, hogy bizonyos kurkumát tartalmazó készítmények…..
Anális önkielégítést végez egy izmos meleg fiú fociedzésről hazaérve. Még focista ruhában kezdi verni a faszát, majd előrántja a műpéniszt, és az ágyához csatolva megdugja a fasszal magát. ..
Vasárnap éjjel volt, odakinn fagyos levegő, az ablakok teljesen bepárásodtak. A libidóm az egekben, hiszen nem vertem már 3 napja!! Ez az én koromban bizony hosszú idő ;) Utam az interneten el-el téved, tekintetem sármos modell fiúkra mered, ahogy nézem a képeket, elkap a vágy, és…..
Kőkemény eres és vastag farkát kiveri egy francia fiú a kamerába. Fehér forró gecit spriccel a dákójából, ami nagyon kanos lehetett a kép alapján. ..
Meleg srác ablak előtt állva veri a faszát, majd egy óriásit durran és kilövelli ondóját beterítve az üveget vele. Hófehér geci folyik végig az ablakon egy kanos latino meleg fiú farkából! ..
Gay Thoughts Sportos fiúk szerelme 2011.11.30 13:55:00
Fantasztikus sportos testű fiúk érzéki szeretkezése, gyönyörrel együtt! ..
szamox 2014.01.30 18:11:30
Ez most némileg rendhagyó poszt, mert képek, videók nélküli gyűjtemény következik.  Amolyan kutya tízparancsolat, melynek szerzőjeként ma már csak az internetet tudjuk megjelölni, esetleg kedvenc eblélekszakértőnket, Csányi Vilmost tudjuk elképzelni. Ha többet tudna valaki…..