Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steven0718

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
steven0718 2013.04.30 15:48:16
steven0718 2013.04.30 05:29:32
@Haloin:
Ez így szép meg jó meg minden de már ne is haragudj ez pontosan úgy hangzik, mint az eddig megismert "tanácsok".
Én megtenném a kellő lépéseket egy jobb élethez és annak megéléséhez de abban remélem egyetértünk, hogy ezt kimondani könnyebb, mint megvalósítani..
Ugyanis az életben gyakorlatilag minden ez ellen van. De legyünk gyakorlatiasak :)
Mit szeretnék? Erre a legkönnyebb válaszolni. Egészen egyszerű dolgok jutnak eszembe, mint: egészségügy rendbetétele, hogy ne kelljen külföldre utazni vagy összekoldulni 1-1 műtét árát. Vagy és még ha ez profánul is hangzik, az utak minőségének rendbetétele, felénk ugyanis finoman fogalmazva is sz@r. Vagy. Ne kelljen egyetlen gyereknek sem éheznie, miközben olyan szintű pazarlás megy az országban élelmiszerből, hogy na.
Vagy. Normális-tisztességes fizetés az elvégzett munka után. Vagy. A jogok és szabályok rendbetétele, hogy a gazember ne tudjon kellő pénz birtokában sztárügyvéd segítségével egyszerűen kisétálni a börtönből, míg ha Te "kishal" csak egyszer is megtévedsz, akkor rád rohad a műanyag lakat is :)
És még sorolhatnám reggelig (ja, reggel is van:) )
Ezek megvalósulását szeretném megélni, ahogy írtad na de kérem, hogyan tudok Én ezekre hatással lenni, hogy változzanak is??? Mert mondani könnyű..
Ha csak egyre is tudod a megfelelő megoldást, akkor jelezd felém is. Én is tudatában vagyok mi a gond és, hogy tenni kellene valamit de a leírtak közül vajon melyikre tudnék lényegében hatni vagy bármelyikünk? És az egyéni igényeimet még le sem írtam.. :-)