Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaLiBu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
MaLiBu 2013.01.08 18:37:49
Amit nem vagyok képes megérteni, hogy én, mint teljesen laikus, legtöbbször már az új sorozat, vagy más "produkció" felmerülésének pillanatában (pl Rém rendes család Budapesten), vagy, ha akkor nem, akkor az ajánlóból (pl Marslakók), de legvégső esetben is a pilot alapján (Pl Kaszinó) AZONNAL meg tudom állapítani, hogy valami hihetetlen nagy bukás lesz, amibe bele sem szabadott volna vágni. És csak úgy hasítani fogják a levegőt pofára esés közben. Képtelen vagyok feldolgozni, hogy ugyanezt a konzekvenciát, ugyanennyi idő alatt, több éves egyetemet végzett emberek (számomra hihetetlen módon) nem képesek levonni, annak ellenére, hogy ez a szakmájuk. És Isten tudja hány rész (és befektetett milliók) után felocsúdva ŐSZINTÉN meglepődve nyilatkoznak, hogy "hát nem értem, miért nem tetszett a nézőknek". Hogy a készítési folyamat alatt EGYETLENEGY embernek a kezén nem megy át az anyag, akinek van két agysejtje, és látná, hogy ez egy rakás igénytelen fos, nulla történettel, szar minőségben, szar forgatókönyvvel, igénytelen minősíthetetlen kidolgozással,béna dialógokkal,és még bénább "színészekkel????!!!" Egyáltalán ők ezeket visszanézik???!!! Nem tudom magam elé képzelni a próbavetítést, ahogy a készítők ülnek öltönyben, lemegy a borzalmas pilot, majd elsötétül a kivetítő, és mindenki elégedetten tapsolni kezd, aztán valaki megszólal,hogy: "Igen! Ez jó lett!" Évek óta eszméletlen pénzeket ölnek bele olyan pofátlanul vállalhatatlan szarokba, amelyeknél bármelyik filmes fősuli első évfolyamosai százszor értékesebb produkciót kreálnának kétszázezer forintból... És ami külön bosszant, hogy kb 10 éve egyetlen sorozathoz nem tudnak összekukázni kettőnél több embert, aki képes lenne (arról nem álmodom,hogy beleélni magát a szerepébe), de legalább HANGSÚLYOZNI a szövegét. Tele vannak a vidéki színházak, a színi iskolák tehetséges színészekkel. De 100 százalék, hogy akár a legközelebbi gimnáziumban találnának tehetséges amatőröket. Erre fel egyetlen sorozathoz nem tudják úgy összeválogatni a szereplőket, hogy ne egy vidéki művelődési házban érezzem magam, a 2.A osztály karácsonyi műsorán...
Ennek az új szörnyűségnek eddig az egyetlen sikersztorija a fenti kritika. Minden elismerésem, fenomenális :)