Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Business Casual

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Privát vacsora vár rád péntek este, de előre látod, hogy esélyed sem lesz előtte hazamenni átöltözni? Nem is kell: csupán pár extra elemet  kell reggel bepakolnod a táskádba, és a munkaidő lejárta után percek alatt teheted alkalmivá irodai öltözékedet. Most is, mint…..
Egyre hosszabbak a nappalok, és az időjárás sem volt túl zord velünk eddig a télen, előreszaladhatunk hát egy kicsit a tavaszba-nyárba, amikor is a szakértők a Pantone 18-3224, Radiant Orchid szín hódítását várják minden területen. 2014-ben lesz ragyogó orchideából macaron,…..
Sándor Szandra a Nanushka 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját Paul Jacoulet fametszett technikával készült, mikronéziai szigetvilág lakók inspirálta festményei ihlették. A kollekcióban használt nyomatok a testet beborító tetoválásokat idézik fel, míg, a hegyes szögű…..
A WAMP-nak hála egyre több magyar dizájnerrel ismerkedhet meg még az is, aki egyébként nem a divatszakmában mozog. Az alkotók között vannak , akik extravaganciájukkal tűnnek ki, és vannak, akiket visszafogott stílusuk miatt zárnak szívükbe az emberek. Szerencsére a köztudatban…..
Robin Wright a House of Cards sorozat első évadában elképesztő játékkal alakítja a kongresszusi képviselő-frakcióvezető (Kevin Spacey) feleségét, nem mellesleg káprázatos szettekben. Ezek közül jópár a legrangosabb eseményeken is megállja a helyét. Mutatunk pár darabot a…..
A nagyméretű kendők és stólák csomózása és kötése többségünknek valahogy jobban megy, de a vékonyabb, kisebb kendők, sálak sokszor kifognak rajtunk. Pedig a szép, kora őszi időben egy ilyen csekélység is megteszi nyakmelegítőnek és kiegészítőnek. Ha van egy körülbelül…..
Ősszel előkerülnek a szebbnél-szebb, nagyméretű bőrtáskák. Idén sok trapéz formájú, nagy méretű példány köszön vissza a kifutókról. Pasztell, two-tone vagy fekete-fehér - megfelelő öltözékekkel kombinálva bármelyik sikkessé varázsolja tulajdonosát. Ha sok a…..
Telefon, táblagép, notebook – sokszor helyettünk is okos dolgainkat bizony magunkkal együtt el kell juttatnunk üzleti tárgyalásainkra is. Egyáltalán nem mindegy, drága szépségeink milyen csomagolásban kísérnek bennünket. Most mutatunk egy jó alternatívát. Szeretjük az…..
Ha október, akkor ballonkabát, ha pedig ballonkabát, akkor Burberry, minden ballonok ősatyja. Ez az a divatház, ahol 99 éve elkészült az első darab, igaz, akkor katonák számára. Aztán nem kellett soká' várni: az 1920-as években robbant be ez a klassz kabát, mint utcai viselet, és…..
A mandzsettagomb nem is olyan régen kizárólag a férfiak ékszere volt. Ahogyan viszont a nők teret hódítottak az üzleti életben, az ing után igényt formáltak erre a kiegészítőre is. Ezzel az apró, de domináns „hatalmi” jellel határozottságot adhatunk megjelenésünknek, és…..
Az üzleti ruhatár alapdarabját, az inget, fehér színben, az idei őszi-téli szezon egyik legmenőbb darabjának kiáltották ki. Ahogyan érkezik a hideg, felkapott lesz a fehér szín, nem csak blúzban, hanem kabát-, ruha- és szoknyaszínként is, valamint várhatóan hasítanak majd a…..
Logós designer cipők az üzleti meetingen? Monogramos stólába burkolózó üzletasszonyok? Hatalmas statement karórák koppanása a tárgyalóasztalon? A felsővezetők, top üzleti döntéshozók számára mindig is nagy volt a mozgástér abban, hogyan jelenítsék meg státuszukat és…..
Az irodában ülve bőrünk könnyen sápadttá válik, de szerencsére létezik csodaszer erre a problémára. Sokan úgy gondolják, a pirosító nélkülözhető, pedig némi pírral nem csak üdévé és frissé tehetjük megjelenésünket, hanem karaktert is adhatunk az arcunknak. Vannak…..
A nappali smink legfőbb célja, hogy üdévé tegye a bőrt, elfedje a bőrhibákat, és hogy kiemelje az arc természetes szépségét. Ehhez nem árt, ha megfelelően előkészítjük a bőrünket, és kellő figyelmet fordítunk az alapozásra. A következőkben megmutatjuk, hogyan használd a…..
Business Casual Ha plus a size 2013.03.27 11:10:00
Ma már az L-es méret felettieknek sem kell lemondaniuk a szexi, divatos összeállításokról.   A telt idomok egyre nagyobb szerepet kapnak a nemzetközi divatvilág kifutóin is, és a plus size kollekciók, bemutatók sikere többek között annak köszönhető, hogy az egészséges,…..
Egy interjún az első benyomást a nem-verbális kommunikáció részeként a ruhád teszi, ha tudattalanul is, de az alapján ítélnek meg. Pillanatok alatt, lényegében a kézfogással egyidejűleg elkönyvelik, hogy illesz-e a munkahelyre, sőt, öltözéked alapján becsülik meg az…..