Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balaskó Béla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerként könyveli el a Fidesz a közfoglalkoztatást célul tűző Start-munkaprogram eredményeit – mondta Selmeczi Gabriella, aki azt is közölte, tavaly már 300 ezer fölött volt azok száma, akiket bevontak a közmunkaprogramba. A sajtótájékoztatón az is téma volt, hogy 2012-ben…..
Balaskó Béla 2013.01.08 13:12:14
@Mária:
Kedves Mária,

Ismételten köszönöm a _véleményét_, mivel korábban kifejtette, hogy nem kíváncsi a válaszomra, véleményemre ezért nem hergelném vele, nyilván amúgy is többé-kevésbé tisztába van vele, mit írnék válaszul, amire szintén kiváló riposztja lenne.

Nem kívánom "megnyerni" a hozzászólás-csatát és tovább szítani az indulatokat Önben, ezért nem reagálnék tételesen. Emígy, a véleményét nem fogom minősíteni, habár Ön azt megtette az én véleményemmel. Nem tartom konstruktívnak az egymás sértegetésén alapuló vitát, így ne vegye neveletlenségnek, de a fentiek miatt nem reagálnék Önnek a továbbiakban.

A személyeskedés úgy gondolom mindkettőnknek rangon aluli.

Üdvözlettel,

Balaskó Béla
Balaskó Béla 2013.01.08 12:48:18
@Mária:
Kedves Mária,

Köszönöm a véleményét, nincs egyéb kérdésem. Ellenben élnék a jogommal, hogy magam döntsem el, mit és hol teszek, amíg azzal mást nem sértek és bántok meg.

Üdvözlettel,

Balaskó Béla
Balaskó Béla 2013.01.08 13:05:14
@morgás joga mindenkit megillet:
Kedves Morgás Joga,

Én nem védem a pártot, a kormány döntéseinek nagyobb részével értek egyet. Nem kezdek el visszamutogatni, mikor és hol folyt el pénz a múltban, ez sajnos bármely párt is van épp kormányon, megtörténik, egyre növekvő mértékben, ám ez nem feltétlenül a törvényalkotó hibája.

Kritizálni úgy is lehet - számomra ez mind a jobb-, mind a baloldalon szimpatikusabb, ha a negatív vélemény mellett a dolgok pozitív hatásait is megemlíti az író. Így - számomra - sokkal hitelesebb.

Ez nem jelenti azt, hogy így kell tenni, csupán a konstruktív véleményemet írtam le.

Nincs okom védeni a kormányt, nekem attól nem lesz jobb vagy rosszabb, ha Ön, vagy bárki máshogy gondolkodik azután, hogy elolvasta, én mit gondolok a témáról, de úgy gondolom, azzal, hogy valaki (ahogy Ön is), leírja a véleményét, méghozzá anélkül, hogy a vele nem egyező véleményűeket nem sérti meg, az építő tevékenység és nem romboló.

Nem hiszem, hogy mindenben egyet kell értenünk, ahhoz, hogy kultúrált formában kifejtsük egymásnak az álláspontunkat.

Tisztelettel,

Balaskó Béla