Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zek11

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
A sajtóhírek szerint távozik posztjáról az oktatási államtitkár és helyére az ELTE volt rektora, Klinghammer István kerül. Ha a kormányzati kommunikációban valaki azt hiszi ezzel majd lecsillapodnak a kedélyek, az nagyon téved. Hoffmann Rózsa nem oszt, nem szoroz és ahogy…..
Bár egy korábbi posztomban már foglalkoztam a kényszernyugdíjazás kérdésével, tekintettel azonban az azóta történtekre újra felelevenítem a témát. A kormányzat elhatározta, hogy nem engedélyezi tovább a nyugdíjas korú (62 év, illetve 2010-től 65 év) közalkalmazottak…..
zek11 2013.01.13 18:47:08
@M. Péter:
Nem különböztetek meg 25 évesen iratták alá velem először aztán még vagy négyszer és nem küldenek nyugdíjba csak a munkjaviszonyom szűnik meg. mehetek máshová ha felvesznek...
zek11 2013.01.13 21:31:24
@M. Péter:
A szerződés határozatlan időre szól, csak a szerződés megszűnik az öregségi nyugdíjkorhatár betöltése esetén. Azért írtam alá többször, mert munkahelyet váltottam, változott a beosztásom és olyan is volt, hogy a munkáltatóm átalakult.
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..