Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SHERIFF66

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   András és Sándor néhány évvel ezelőtt már megörvendeztetett bennünk egy túrabeszámolóval, akkor Trieszbe - vagyis onnan még egy kicsit tovább is: egészen Gradóig - mentek, mégpedig egy KTM és…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   A babettás túrázók, akik 2016-ban az Adriáig, 2017-ben pedig már a Fekete-tengerig jutottak, ezúttal Athént vették célba. Összesen hét országot érintettek és 3900 km-t tettek meg - mondanom sem…..
  ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nagy öröm számomra, hogy kismotorokkal, mopedekkel is egyre többen neki mernek vágni hosszabb túráknak. Korábban már készítettem egy interjút a francia Benoît Denieulle-lel, aki 2009-ben…..
SHERIFF66 2017.02.26 23:35:53
@Bal3: Szia Bal3!
Köszönöm!
Az ülést magam készítettem jól sikerült mind két nagy túrámon jó tapasztalatom van vele.Az eredeti ülés vázat megtoldottam egy kerettel így az alsó rész semmit nem változott csak a teteje és a szivacsozás és bőrözés.A varrást szabást mindent kézzel készítettem.Hosszú időbe telt de megérte.
Az eredetivel is szoktam (a másik motorjaimon azok vannak) motorozni belföldön de azzal már kb 100km után elég kényelmetlen valakinek már előbb is!
Ajánlom mindenképp ha ilyenen gondolkodsz készíts magadnak vagy készíttess!
Üdv.
Attila
SHERIFF66 2017.02.27 11:03:08
@Bal3: Szia!
Pont ez motivált engem is!Az eredeti üléseimet is a bőrözést ezért én csináltam mert volt olyan árajánlatom hogy mindent én viszek bőrt szegecset szivacsot már épp csak a cérnát nem kérték akkor meg varrják egy 20-s ért csak a huzatot!!
Akkor megpróbáltam és kézzel mindet megvarrtam.Még azt mondhatom elfogultság nélkül hogy még szépek is lettek.Ha van rá idő akkor szépen meg tudod csinálni.Bőr varró cérnát és tűket javaslom vegyél nem nagy dolog.A bőr alapanyagot pedig hulladék bőrökből meg lehet venni pl. Újpesten tudok helyet ajánlani neked ha kell.
Jó munkát!(nyugodtan keress szívesen segítek esetleg keress rám fb-on ha van ott még gyorsabban elérsz!)
Üdv.
Attila
SHERIFF66 2017.09.27 10:14:47
@stalker165: Szia! Elnézést nem vettem észre hogy írtál!
Éppen ezen a napon indultam az idei túrámra Monacoba.Nem sokára itt megtalálhatod majd a beszámolómat.A facebookon az oldalamon (Könnyű Attila)pedig megnézheted ha érdekel az egészet végig dokumentáltam.
Szerencsére nem volt gond mert én készítettem magamnak rendszámot.Az idei túrámon a horvát rendőrök kicsit akadékoskodtak hogy nincs forgalmim de aztán elengedtek büntetés nélkül.
Üdv.
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
SHERIFF66 2016.11.21 18:41:01
@Kántor József: Nem sokat vezettél még sötétben ezek szerint?!Azért nem tudott kellő időben reagálni mert nem volt kivilágítva,és igy ha mégy normál sebességgel 90km/h val akkor nehéz észre venni a szemben jövő autó fényétől csak akkor amikor már késő!
SHERIFF66 2016.11.21 18:48:09
@Arkhimédész: Így van!!Teljesen igazad van!Annyit hozzá tennék hogy sajnos hajlamosak az emberek csak félig értelmezni a törvényeket szinte senki sem néz utána pontosan.Még egy példa,a kerékpáros az egyirányú utcába való behajtását is sokan rosszul értelmezik.Ugye ott is arról van szó,hogy csak akkor mehet be ha kiegészítőtábla is jelzi a behajtani tilos tábla alatt hogy behajthat szembe.Ezt nem így tudják sokan mert "azt hallotta a rádióban hogy mehetek"csak nem hallgatta végig vagy nem is jól mondták és nem néz utána!
Lehetetlen helyzet! Ilyen nehéz helyzetben még nem voltam, sem mint jogász, sem mint férj. De kezdjük az elején! Egy januári borús délelőttön levelet hozott a postás. Egy várt levelet, egy váratlan hírrel. Egyszóval képzelje el, hogy soha nem indult Ön ellen büntetőeljárás. Nem gyanúsították meg,…..
Az egész ország nem érti, hogy miért csak tegnap, 17 nappal az ál-öncsőd után tartóztatták le Tarsoly Csabát. Azt még érteni véltük, hogy mi okból próbálta meg közben átadni a milliárdos cége vezetését egy senki által nem ismert, börtönviselt embernek, bizonyos Orgován…..
SHERIFF66 2015.03.27 13:08:17
@zöldszamár: Lehet feszíteni a húrt de már nem sokáig!Ezt csak velünk magyarokkal lehet megcsinálni. Addíg amíg egy-két ilyen féreg mint Tarsoly és környezete( államtitkárokat,minisztereket beleértve)nem találják valahol golyóval a fejükben vagy autójuk velük együtt nem repül a levegőbe ezt mindig meg fogják csinálni.Úgy gondoljuk, hogy jogállamban élünk,de sajnos nem.Akkor pedig a népnek cselekedni kell!!!!!Ébresztő!!