Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kan di Átusz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Az, amit mondanak a választási rendszer reformjáról nem mondom, hogy nincs benne földrajzi bűvészkedés vagy nem volt” - mondja Kövér László azon a Reflektor birtokába jutott hangfelvételen, amely 2017 januárjában készült. Minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy a felvételen Kövér László…..
Kan di Átusz 2018.02.03 16:34:27
@Cheraups: Bár kicsinek látszik a különbség valójában óriási. Csak a család támogatás vonatkozásában bukhatsz az értelmezhetetlen bevallás miatt minimum 540000 Ft-t vagy 800000Ft-ot.
Az MNB közleménye szerint a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény a hatósági jogkörök gyakorlását az MNB-n belül működő Pénzügyi Stabilitási Tanácshoz (PST) telepíti. Ugyanakkor, mivel nyilvánvalóan ellehetetlenítené a PST működését, ha a testületi döntéshozatali szervnek évente sok ezer ügyben egyedi döntést kellene hoznia, ezért a jogalkotó lehetővé tette, hogy a kiadmányozási jogot a PST ügyrendjében az MNB által alkalmazott vezetői megbízatással rendelkező személyre ruházhassa át.(mire gondolt a törvény alkotó a Questora, vagy az EXimbankra?
A törvényhez fűzött miniszteri indokolás egyértelműen kifejti, hogy „a törvény a rugalmasabb döntéshozatal érdekében lehetőséget biztosít arra, hogy a Pénzügyi Stabilitási Tanács a (…) hatósági döntések meghozatala, valamint a döntést megtestesítő okirat aláírása is delegálható legyen (…).”
szóval mi van?
Ha már MNB-be dolgozik vezető beosztásban akkor ne végezze el a munkát mert sok lenne, de végezze el külön juttatásért, esetleg tanácsadóval és adminisztrátorral?
Az MNB kitelepíti a jogkörök gyakorlását az MNB belüli PST-hez, aki átruházza a kiadmányozási jogot olyan MNB alkalmazottra akinek van vezetői megbízása.
A Kuria két tanácsa ezzel nem ért egyet. Ezért az MNB az alkotmánybírósághoz fordul.
A közmunkás akik felé még busz sem jár és amúgy sincs miből megvenni a buszjegyet örüljön, hogy lehetővé teszik neki esőben, hóban dolgozhat éhbéért ebben az országban. Történelmi lecke fiúknak
    Piotr Szczęsny lengyel vegyész 2017 október 29-én hunyt el, miután 10 napig eszméletlenül feküdt a kórházban. Szczesny október 19-én gyújtotta fel magát a Tudomány és Kultúra Palotája előtt Lengyelországban, így tiltakozva a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságoság (PiS) politikája ellen.  A…..
Áder János aláírta az alkotmány negyedik módosítását  bebizonyítva, hogy igazi államférfi, aki felelősen képviseli politikai nemzetét és minden körülmények között ragaszkodik a jogállami keretekhez.  "Egyértelmű alkotmányos kötelezettségem, hogy az…..
Kan di Átusz 2013.03.14 09:21:28
@Tamás Csacsicska: A magyar nemzetből kivált egy "politikai nemzet"? Hol és mikor született? Kikből áll? A magyar nemzet felett/mellette áll, vagy csak a kormány mellett? Mi a céljuk? Kivel vállalnak sorsközösséget, és kik lehetnek a tagjai határon innen és határon túl? Az világos hogy őket képviseli az Elnök, akkor a magyar nemzetet nem? Rendjén van ez így?