Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoFap

69 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják,hogy amikor sóvárgunk valami után akkor az addikció hagyja el a testünket és ez a gyógyulás egyik jele. Lehet ez a sóvárgás alkohol,ópiátok vagy éppen pornó után. Ha megvizsgáljuk ezt a gondolatot egy másik szemszögből és úgy tekintünk a nehéz időkre mint a…..
Folyamatosan figyelemmel kísérem a blog látogatottságát,valamint a keresőkifejezéseket amivel ránk találtok és gondoltam ezt veletek is megosztom,hogy lássuk mik is okozzák a legtöbb problémát ami miatt ránk találtok.  Mit tegyek ha nem áll fel,pornóra feláll de partnerrel…..
NoFap 2015.11.12 18:42:52
@MisterSmithyy: Szia! Reddit oldalunk van ahol megtalálsz minket,jobb oldalon a menüben a kapcsolatnál megtalálod a linket.
Pornófüggőség Az elvonás 2015.11.03 14:19:56
Úgy érzem nem kerül elő ez a téma elég sokszor. A reddit oldalunkon sem beszélünk róla elégszer,pedig szerintem ez az ami mindenkit a leginkább érint. Te,hogy éled meg az elvonást? Amikor az újraindítást választjuk, a küzdelem akkor kezdődik amikor elkezdesz sóvárogni,kattogni…..
Többször is előkerült a téma mostanában,hogy akik az újraindítás alatt kerülnek olyan helyzetbe,hogy együtt lehessenek egy hölggyel,megijednek és rágörcsölnek a dologra mert mi van ha nem áll fel? Én is ED-vel (erektív diszfunkció) küzdöttem mielőtt elkezdtem az…..
NoFap 2015.09.01 17:38:06
@TheWanderer: Szia! Azt javaslom,hogy a kérdésed másold be a reddit oldalunkra és ott a többiek is hozzá tudnak szólni a kérdésedhez. :) A címet megtalálod a jobb oldalon a kapcsolat menüpontban.
Egy ideje átálltam egy másik fajta módszerre,hogy mérjem a fejlődésemet,és ez sokkal jobban tetszik mint a napok számlálása. Eddig ha visszaestem akkor mindig azon keseregtem,hogy eldobtam x napot,kezdhetem elölről és így tovább. Aztán rátaláltam egy másik módszerre ami úgy…..
A sötét szobában ülsz,talán a függönyöket is behúztad,odakint süt a nap de te bent ülsz a monitor előtt a hideg fény az arcodba ömlik. A kezeid izzadnak,a légzésed egyre gyorsabb lesz,a pulzusod emelkedik. Leginkább állatiasnak mondanád magad,ahogy az élettelen gép előtt ülsz…..
Nagyon sokszor előkerült a kérdés sok helyen,hogy szabad e maszturbálni,igazi partnerrel szexuális életet élni az újraindítás alatt. A vélemények megoszlanak,de én a félhivatalos yourbrainonporn.com oldal véleményét támogatom,miszerint mindkettő megengedett de a maszturbációt…..
A Redditten és e-mailben is sokan megkérdezték,hogy ez normális-e. Pontosabban hogy az újraindítás alatt legtöbbször az első hetekben a pornóval álmodnak. Még pontosabban: álmukban pornót néznek,elborult durva álomképeket látnak,azzal álmodnak,hogy vissszaestek és újra…..
Redditen többször is előkerült a téma,hogy kinek mi tartozik bele az újraindítás során tiltott és megengedett dolgok listájába. Ez egyénenként változó. Többen az újraindítás alatt jöttek rá,hogy nekik tulajdonképpen nem a pornóval hanem a túlzásba vitt maszturbációval van…..
Egy újabb veszélyes,nagyon veszélyes dologról írok ebben a bejegyzésben ami az agy intenzívebb próbálkozásai közé tartozik az újraindítás későbbi szakaszaiban. Ilyenkor az intenzív kattogásokat váltja ez a fajta leginkább sugallatoknak nevezhető gondolatok. Ugyan,miért…..
Pornófüggőség A chaser effect 2014.02.18 12:52:51
A mai bejegyzésben megismerkedünk az úgynevezett Chaser Effect-el. Ez talán néhányotok számára ismerős lehet,de mivel még nem esett szó róla itt a blogban ezért most bővebben írok róla. Nézzünk egy mindenki számára ismerős szituációt. Hosszú órákon át tartó PMO…..
A mai visszaesésem után,ami már nem megcsúszás volt hanem visszaesés megtettem. Kitöröltem közel 400 giga éveken át válogatott AAA+ anyagot. Elég volt. Olyan érzés volt mintha egy szikláról kellene leugranom. Hogy érzem magam? Mintha kinyomtam volna egy régóta viszkető…..
Számomra a kattogások után ez a második legrosszabb dolog az újraindítás során,mert ez befolyásolja a mindennapjaimat amíg a kattogások csak rövidebb ideig tartanak. Többek közt emiatt is várom,hogy eljöjjön ismét a flatline mert akkor semmi sincs csak üresség és számomra az a…..
Sikerült egy kis gyűjteményt összeállítani azokról az okokról amik miatt visszaeshetsz az újraindítás alatt. Te melyik kategóriába tartozol? A kutató: "Rákeresek erre a jó kis csajra a filmből amit most néztem meg az IMDB-n lássuk milyen filmekben játszott még. Hmm ez egy…..
Pornófüggőség Zene,szöveggel 2014.01.25 01:47:03
Lélegezd be,lélegezd ki,és add tovább,már majdnem üres.Annyival kreatívabbak,annyival többek vagyunk,magasan fent,de mégis a földön. Nem vált szokásommá,minden ok,élénknek érzem magam!Ha te nem érzed akkor a másik oldalon vagy. Minél mélyebbre nyomod,annál mélyebbek a…..
Pornófüggőség Hajó a viharban 2014.01.10 13:46:20
Én magam is elkövettem eddig azt a hibát,hogy nem volt tervem arra az esetre,ha jön a kattogás,az őrület és a visszaesés fenyeget. Képzeld magadat egy hajóskapitány helyébe aki az új világ (tiszta PMO mentes élet) felé hajózik a tengeren a matrózaival. Nincsenek időjárás…..
El sem hiszem, hogy erről a témáról még nem esett szó itt a blogban. Kezeket fel srácok akivel már ez előfordult. Fejben be vagy indulva de akármi is történik nem akar felállni, vagy ha mégis, akkor sem sikerül fenntartani egy kőkemény erekciót az aktus végéig. Ilyenkor valami…..
A redditen egyik tagunk felvetette,hogy jó lenne ha tudnánk valamilyen formában online is beszélni,ha esetleg valaki éppen úgy érzi,hogy szüksége lenne segítségre vagy csak szeretne a témában valaki mással is beszélni.  Ezért létrehoztunk egy chat szobát ahol ezt…..
Sokan tették fel a kérdést,hogy mi történik ha visszaesem az X-edik napon. A válaszra egy kérdéssel tudok felelni. Milyen gyakran csináltad előtte és ehez képest hány napig nem? Ha előtte minden nap csináltad de mióta elkezdted az újracsinálást 4-5-6 napig is kibírod az már egy…..
Minden alkalommal amikor kezdődik egy kattogás, érzem a fejemben a csatát.Az egyik oldalon az akaraterő a másik oldalon a régi énem küzd egymással. Érzem ahogy a szívem hevesebben kezd kalapálni,az agyam bombáz képekkel és régi PMO emlékekkel. Aztán jön az a lágy hang a…..
Kattintsatok a feliratozásra,a magyar nyelvű felirathoz! Köszönet csacsi08-nak a feliratért!..
Ezen az oldalon minden nap adhatsz hozzá egy általad választott láncszemet a folyamatodhoz és így mérheted az eltelt napokat. Sokféle lánc közül lehet választani én a fém láncot választottam mert ez jelképezi számomra legjobban a PMO-t ami minden nappal erősebbé tesz. Az oldalt…..
Ezúttal büszke lehetek magamra mert kibírtam három hétig. Ez egy teljesen új rekord számomra,korábban az 1 napot sem voltam képes megdönteni. Jött aztán a 2 hét,most pedig a három. Azonban visszaestem a 21. napomon és azóta a PMO mocskában fetrengek ismét és nem érzem magam jól.…..
Ne csak a blogunkat olvassátok,gyertek regisztráljatok,írjatok,szóljatok hozzá egy témához és osszátok meg a többiekkel hogy vagytok ma! Mi is ez a reddit dolog?  Ide rövid bejegyzéseket írhattok arról ami aznap történt veletek,hogy érezzük magunkat épp nagyon szarul vagy épp…..
16. nap. A múltkor a 15.-nél volt a tudatos visszaesésem de most nem lesz ilyen megyek tovább. Meglesz az egy hónap is,de ez a 16 nap is már egy teljesen új rekord ami nagyon jó. Érzem,hogy egyre inkább kiismerem mire vigyázzak,és ezt most veletek is megosztom. Az elmúlt napok…..