Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiorgazda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog kicsit hosszabbra nyúlt téli álmából nem mindennapi hírrel sikerült felébredni: költsünk 1500 milliárd Ft-ot arra, hogy a Balaton partján, 110 hektáron pufi fóliának álcázott vizes szórakoztató központot húzzunk fújjunk fel és 30 méter mélyre hotelt építsünk fúrjunk a tóba. Igen,…..
Hosszú Katinka összetépte szerződését. Most őt ünnepli a magyarországi sajtó és liberálbolsevik ellenzék. De mi történt valójában?..
      Pár nappal ezelőtt jártam a Füvészkertben és arra gondoltam, hogy megörökítek egy-két növényt. Most nem a megszokott és sokak által kedvelt pálmaház és az orchideák voltak a célpont, hanem csak úgy, amit éppen érdekesnek találtam, azt fotóztam le.…..
Hé eltársak! A Szabványügyi Hivatal, vagy mi, a kezünkben van már? Mert akkor egy apró módosítás a vagonok méretén és máris nyolc vagonnyi forintra nő Magyarország uniós támogatása a következő hétéves ciklusban.Nézem miniszterelnökünket, ahogy tájékoztatja kedvenc…..
Két és fél éves uralkodásának egyik legundorítóbb törvényhozási aktusára készül az orbáni hatalom. Az alaptörvény részévé teszik, hogy ha valakinek nincs otthona, ez még nem jogosítja fel őt arra, hogy az utcán éljen. Aki ismeri az előzményeket, tudja, hogy ezt a…..
antiorgazda 2013.02.09 13:15:20
@Hawks:
Nem minősitem a válaszod. De az alkotmányos rendszer amit a Fidesz szerinted lebontott nem létezett. A kommunista 49X-est a senki fel nem kérte Sólyom fogalmazta át a módszerváltás igényeinek. Egyetlen szabadon választott parlament nem hagyta jóvá, nem erősitette meg. Egyszerűen nem volt sem alkotmány, sem alkotmányos rendszer. Most az Alaptörvény helyreállitotta a Történeti Alkotmányt, aminek magyarázata hosszú lenne itt. Most már csak fel kell épiteni a demokráciát.
antiorgazda 2013.02.09 14:12:16
@Jimmy Reiszmüller:
Az un. szocialista demokráciában is láttunk már ilyen cifraságokat.
antiorgazda 2013.02.09 14:19:00
@Jimmy Reiszmüller:
Nagyon jól értem és egyetértek vele.
Egyébként a FIDESz megkapta a felhatalmazást mind erre. A kevesebb mint egyharmadnak természetesen nem tetszik. Tudomásul veszem.
A Történeti Alkotmány valóban Szent Istvánnal kezdődik és vitéz nagybányai Horthy Miklós Kormányzó úr korával (1944-03-19) fejeződött be. Az alkotmányosság folyamatosságát az 1920 I. tc. és az Alaptörvény biztositja. Ez a rend nem tetszik egyeseknek. Megértem őket, de kevesen vannak, csak a hangjuk nagy.
A nemzetközi helyzet fokozódására tekintettel dr. Lenkovics Barnabás alkotmánybíró vélelmezi, hogy a jogállam dogmáját ideje feladni.  Fontoljátok meg, feleim — az Alkotmánybíróság asszisztált az országunkat romba döntő jogállami viszonyok elterjedéséhez! "Ennek a…..