Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cimar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél telefon nélkül maradt, mert 3 hónap alatt nem sikerült kilogisztikázni a T-Mobile és a Távszámla között, hogy az addig rendben számlázott szolgáltatás + a készüléke törlesztőrészlete továbbra is egy számlát képezzen: Kedves T-Mobile általános-,…..
cimar 2012.08.03 13:43:25
Kedves Jackyll

Segítek! Keresd meg az utolsó "Elektronikus számla értesítő" témájú levelet, amelyet az utolsó hiteles elektronikus T-Mobile számládról kaptál. Abban az értesítő levélben találsz egy linket, "Regisztrálok a Távszámlára". Kattints, és a megjelenő Távszámla oldalon válaszd ki, hogy Te már Távszámla felhasználó vagy, és add meg a levélben említett Távszámla regisztráció során megadott felhasználói nevedet és jelszavadat. A T-Mobile-os azonosítód a felületen már automatikusan ki lesz töltve. Kattints a "Tovább" vagy "Regisztrálok" gombra, és kész. Az előző lépések végrehajtásával a MyTMobile felületen kért elektronikus számládat a jövőben a Távszámlában is elérheted annyi különbséggel, hogy a Távszámla felületén a számlaképen lesz egy "Mellékletek" fül, ahonnan a kistartozás értesítőket vagy részletfizetési értesítőket fizetheted. Sajnos a MyTMobile felületen ilyen "Mellékletek" fül nincs a számlaképen. Azt tudnod kell, hogy a korábbi számláidat, amelyekhez tartozó részleteket a leírt okokból nem fizetted be, sajnos a Távszámlában nem fogod látni, mert csak a Távszámlás regisztrációd után kibocsátott elektronikus TMobile számláid fognak megjelenni, a Távszámla regisztrációd előtt kibocsátott számlák nem. Azaz kénytelen vagy a MyTMobile felületről letölthető hiteles számlaképen meggyőződni a kiegyenlítetlen részletek helyességéről, azokat banki utalással utólag kiegyenlíteni, és a következő számládnál a Távszámla felületéről nem csak a számlát, hanem a mellékleteit is ki fogod tudni fizetni.

Remélem tudtam segíteni!
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
cimar 2008.10.28 14:17:44
Sziasztok

Ezen az oldalon olvashattok arról, hogy melyik szemetet hova kell dobni, szerintem hasznos:
www.fkf.hu/portal/page/portal/fkf/szolg/Lakossag/Hulladek/Szelektiv/Szelektiv_sziget

A nép informálása valóban hiányos. Nekem nagyon tetszene, ha a szigeteknél ki lenne téve, hogy miből mi lesz, és lenne látszatja a gyűjtésnek, hogy a kedves publikum kedvét lelje benne. A látszat alatt nem a mellépakolt szemetet gondolom, hanem új padokat a játszótérre, amelyre ki van írva, hogy a szelektív hulladékgyűjtésből befolyó pénzből vásároltuk önöknek...mert ugye ezért valaki fizet.
Sajnos a szigetek tele vannak, szinte mindig. Jó hír, hogy 2009-ben több száz új sziget épül Budapesten, szóval 5-10 év, és tényleg minden utcában lesz.
Amúgy én bizony letépem a joghurtos doboz tetejéről a fóliát, és elmosom a dobozt. A fólia fém, a doboz műanyag. A szemetes mellett 3 szatyor van: papír, üveg+fém, műanyag - így amikor hetente egyszer elviszem, rögtön gyorsabban ki tudom dobni. Észrevette már valaki rajtam kívül, hogy bár több időbe kerül, de kevesebb marad a sima kukában, és elég azt 3-4 naponta levinni, a korábbi naponta helyett? Ergó->elég a kisebb kuka->ergó olcsóbb lesz a szemétdíjad is.

Kitartás! Lesz ez jobb is.