Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsocska

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
borsocska 2010.04.22 14:00:35
Kettős Mérce Mától Volt! 2009.06.30 03:15:00
Méghozzá az eklektika jegyében, hiszen a szervezők kietetek magukért, 3 olyan sztár zenekart hoztak össze, akik teljesen különböznek, kivéve egy dologban: a 20-as éveikben járó generáció valamelyikükön biztos felnőtt. Erre pedig rácsapni Laurent Garnier-t, aki pár éve a…..
 "A ma reggeli NapTV-s vitán éreztem azt, hogy itt vagyok annak a gusztustalan politikának a szereplői között, akik miatt ott tart az ország, ahol. Testközelből volt szerencsém hallani a pártok képviselőinek félrebeszélését, a szokásos acsarkodást, és alapvetően az…..
Minden tiszteletem Tamás Gáspár Bencéé, egyrészt a videóiért(pl. pekingi kerékpárverseny közvetítés), másrészt pedig az aki matulás volt, az csak jó ember lehet aspektus miatt. De ezt most elkúrta. Tomcat-TGB 1-0. Hagyta, hogy újságíróként az indulatai vezessék, és hagyta,…..
 Ott jártunk! Berúgtunk! Megvolt!Indulhat a vadászat!Neveket akarunk hallani!Felismeri, küldje be a magyarinfo@indamail.hu-ra!A Kettős Mérce blog, bloger, és újságíró celeb vadászatott hirdet a Kuruc.info és a Blikk támogatásával.Ha felismeri az alábbi képeken látható…..
I. Baltazár királyunk felkelvén ágyából szerda reggel még nem gondolta milyen horrorisztikus élményben lesz része az este. Barátjával ketten képviseltették magukat az udvari díszelőadáson dekadens polgárként. Telt, múlt az idő és szent királyunk szeme sarkából látá…..
Következzen egy igazi ügyességi játék, gyakorlatilag klasszikus célbalődözés, egy apróbb csavarral. Miszerint a kurzor, avagy a célkereszt három másodperc után eltűnik, és csupán a [itt mindenki kedvenc FPS-ének neve áll]-n edződött reflexek segítenek a gaz céltáblák…..