Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Spiák

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kollektív amnéziában reménykedik a Fidesz, amikor a Jobbik és Simicska Lajos viszonyát firtatja. De néha akad, aki kiesik a szerepből. Most épp az egyik kedvenc nemzeti nagytőkés, Széles Gábor buktatta be csúnyán Orbánt...
"Egy ember, aki roppant büszke volt a pázsitjára, bosszankodva látta, hogy gyepe tele lett gyermekláncfűvel. Kipróbált minden ismert módszert, hogy megszabaduljon tőlük. Mindhiába. Kétségbeesésében végül a Mezőgazdasági Minisztériumhoz fordult levélben. Felsorolta mindazt, amit…..
A kerékpárosokat rengeteg veszély és bosszúság fenyegeti az utakon, elég csak az egyre népszerűbb sisakkamerás videók közül csemegézni. Természetesen a helyzetek jó része kétséges megítélésű, de mielőtt belemennék a soha véget nem érő autós-biciklis-gyalogos ellentétek…..
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
Most ünnepli első születésnapját a vasárnapi boltzár: egy évvel ezelőtt lépett életbe az a törvény, amely megtiltja a 200 négyzetméternél nagyobb alapterületű üzleteknek, hogy vasárnap is kinyissanak. A boltzár bevezetése azonban nem csak ahhoz járult hozzá, hogy…..
Megígértem, megteszem. Gazda Albert szokott jó publicisztikákat is írni. Néha ugyan nekem nem a szívem csücske, de néha meg nagyon bejön.  Nemrég végigfutottam pár írását cink.hu-n, és ezúttal nagyon is megérte. Elsőként A Fidesz végnapjai-t. Szerintem érdmes az egészet…..
       Norvégiának jobboldali kormánya van. A kormányfő Erna Solberg a Konzervatív Párt elnöke. A magyar kormány elleni éles kritikát megfogalmazó miniszter, Vidar Helgesen is konzervatív, ő talán a Lázár Jánosnak felel meg Norvégiában, a miniszterelnöki hivatalt  vezető…..
Sándor Spiák 2014.08.31 17:48:49
@wantaan: Rövid válaszokat, fogy az orzott pénz. :-) :-D Elment egy forrás. OV elegánsan visszaküldött benneteket a ...ba.
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
hacsaknem Azért a víz az úr? 2013.03.17 22:42:25
Én egyelőre nem vennék mérget erre. A fagypont körüli hőmérséklet ugyanis nagy mértékben gátat szabott a magyarok tüntetési kedvének vasárnap délután, és az a baj, hogy a Milla rendezvényén nem csak hogy nem voltak elegen, de még sokan sem voltak. Félek, hogy nem az…..
Sándor Spiák 2013.03.18 08:16:46
@kvadrillio: Nem kvadrillió, csak 10 000 000 000 000 eurócska, mit méltóztattatok a nemzetmentő kormány, a a kb. 2 000 000 000 magyar adófizető nyakába varrni. Lya, és ismét a kettősmérce, ha téged dobál az símaszkos piknikező, kockakő-gyűjtögető-dobáló, kocsiborogató-gyújtogató,randalírozó: lásd félázsiai 2llkedő2013.03.18. 07:35:00. Persze, persze, fölsőbbrendűek vagytok; ahol TGM (marxista megmondó), kábítószerkereskedők, igaz szavú repperek osztanak észt, ott menekülhetnek
a büdöslábú nácik.
Jipí-já-jé, megjött a kariaji a kormánytól. Lesz egyéni nyugdíjszámla. Aztaaaaa, apa, ez komoly? Ez tényleg az enyém? Úristen! Kösziiiii! De, apa, ez mi a szar? - kérdi a gyerek, mikor meglátja, hogy a távirányítós autó feliratú dobozban egy fémgolyó és egy fakocka van. Hát…..
Sándor Spiák 2012.12.27 17:24:05
@kúrórudi: Istenem, már a neved is szégyen egy normális környezetben. Prosztó proliság.(Itt, persze, nem.) Ajánlom a belekotty által adagolt tények, valamint az általam leírtak értelmezését.
Sándor Spiák 2012.12.27 17:43:27
@kúrórudi: Hahaha. Bár nem is hahaha, inkább "Jaj Istenem!". "Nem kellenek azok a sok filozófusok!" - Horgyul, 1995 (az évszámot csak a kisvukok kedvéért írtam ki :-( )
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
Sándor Spiák 2012.12.23 08:58:44
Tisztelt Blogger!
Akkor vmi el lett b@szva, mert én nagyon szerettem iskolába járni, boldog voltam. Tanáraim hivatástudattal átitatott emberek, kik elkezdtek meghalni, minek legfőbb oka, hogy 80+ lettek. Az oktatásnak - mint mindennek - igazodnia kell az élethez, s változnia kell. ("Nem kellenek azok a sok filozófusok!" :-) vagy
vimeo.com/11690875 ) A különböző libsi kesergőknek alaphangja, a tanárok retardált, balfasz népség (főleg akkor hallani, ha libsi ellenzékben van). Ezt hallani vissza a prosztó proli szűlőtől, mikor a tanárok megpróbálják rávenni semmirekellő, retardált gyerekét iskolába járásra. Szal' nyakig benne vagytok, hogy vannak gondok.