Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A herceg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyne védene meg a gatyamadzag, ha egy vörös fonál is megvéd? A gatyamadzag, ha jó minőségű, jóval vastagabb és erősebb! Persze, ez az okoskodás nem feltétlenül helytálló: nem mindegy, milyen is ez a fonál. Ha követjük az utasításokat, nem próbálkozunk mással, csak vörössel. Mert mit is ír a Tudás…..
A herceg 2017.11.19 13:00:47
@Mate12345: Szerencsére semmi köze, de szerintem szándékosan választották ezek a marhák a "tudás fája" nevet, hogy az emberek asszociáljanak az értékes Tudás Fája sorozattal.
A paraziták igen veszélyesek, akár halált is okozhatnak. Szerencsére a nálunk élő paraziták nagy része nem ennyire veszélyes, többnyire csak megkeserítik az életünket. Például kicsalják a gyanútlan internetezők pénzét. Az ilyen csalásoknak sokféle módozata van, az egyik leghatásosabb, amikor a…..
A herceg 2017.06.27 12:34:56
@Érvsebész: Pont ez tűnt nekem is fel, ezért már tovább nem is nagyon olvastam :D Ha valaki ennyire nem képes odafigyelni, akkor mit várunk tőle komolyabb dolgokban :D :D :D
A herceg 2017.11.19 12:50:23
archive.is/4d81I Ennek az oldalnak a kritikája, nem a tied kedves KODPISZKALO.
    Gondoltál már arra, hogyan folytatódik a kis óvodásaid napja, amikor haza mennek? Én nagyon sokszor. Lehet, hogy senki nem kérdez tőle semmit, ide-oda terelgetik, meg sem meri kérdezni, van-e valami ennivaló odahaza. Egyáltalán nem biztos, hogy fürödni is van lehetősége minden nap. Hamar…..
Tartalomjegyzék gyanánt A védőoltásokról általában A bejegyzés I. része itt olvasható...
A herceg 2014.08.23 23:51:01
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Van egy "erdekes" vita, es nagyon talalt par cikked, ezert utolagos engedelyeddel belinkeltem parat. En kb 2 hete talaltam ra a blogra, es azota minden ejjel azt olvasom, leven, hogy ejszaka dolgozom. Nagyon jok a leirasaid, sok sikert tovabbra is, es varom az uj irasokat.
A herceg 2014.08.27 00:40:53
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Erre eleg hamar rajottem, hogy az inteligencia szint, a szoba homerseklettel egyenlo, ezert nem is idegesitem magam, hanem a sajat fegyvereikkel tamadok, a sajat kijelenteseiket hasznalom ellenuk. Es csodak-csodaja eddig meg nem tiltottak ki, nem tudom mivel erdemeltem ki ezt a kegyet, mert eddig ket emberket mar kivagtak :D
Bár nem teljesen tartozik a blog profiljába az élelmiszerekkel kapcsolatos tévhitek boncolgatása, van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Újabban egyre többet hallani, hogy a tehéntej ártalmas: allergiát okoz, autizmushoz, cukorbetegséghez vezet fogyasztása - és még…..
A herceg 2012.12.20 19:29:35
Vettem a fáradságot, és végigolvastam a cikket, az összes kommenttel együtt, és találtam pár érdekes kijelentést, amit nem bírtam válasz nélkül hagyni
1) " WMIKI: természetesen a legegészségesebb, teljesen tiszta, desztillált esővíz... az egészséges emberek desztillált vizet is fogyasztanak......" Kíváncsi vagyok, hogy honnan tudsz te szerezni teljesen tiszta, desztillált esővizet a mai világban?
2) WMIKI: TÉNY: egyetlen élőlény sem fogyaszt felnőtt korában tejet... különösen más fajok tejét nem" Valóban??? És a macska, kutya, azok mit isznak ha nem tehéntejet?
3) "GABOSPOST: Természetesen ehhez társul a vega életmódban az is, hogy a glutén tartalmú élelmiszernek nevezett mérgeket sem fogyasztom, mivel azok a legbizonyosabban a lassú halál előidézői!" Persze, a gyors halál előidézője a ciánkáli.
4) "GABOSPOST: Én ki merem jelenteni ezt, hogy az elfogyasztott vegetáriánus étrendnek köszönhetem a vérnyomás normalizálódást. Azt is kimerem jelenteni, hogy a tej elhagyásának köszönhetem a nyálkahártyát garat üreget 14 éven keresztül gyulladásban tartó és folyamatos náthát okozó (heti 100 papír zsebkendőt igénylő) krónikus betegség teljesen és nyomtalanul megszűnt!" Az a helyzet, hogy én nem vagyok vega, de a vérnyomásom 120-130/70-80, iszom tejet minden nap legalább 1 literrel 30 évesen, és érdekes módon nincs semmi baja a nyálkahártyáimnak. Lehet, hogy a rendszeres tejfogyasztás az oka, meg az hogy eszek húst, és ásványvíz helyett sima csapvizet iszom :) Nézve az én életmódomat kijelenthetjük, hogy a húsfogyasztás jó vérnyomást eredményez, a tejfogyasztás hozzájárul, hogy egészséges nyálkahártyáim legyenek, és a csapvíz felelős azért, hogy igazán jól érezzem magam. És ez bizonyított tény!!!
A herceg 2013.01.02 16:21:03
@wmiki: Lehet van annyira idióta egy ember, hogy megtanítja dohányozni a macskáját, kutyáját, de ez nagyon ritka, és beteges eset, de ha egy macska elé odateszed a tejet, akkor az esetek 98%-ban megissza, és ugyanúgy 98%-ban elmennek a cigitől, mert zavarja őket a füst, na ezen gondolkozz el mielőtt nekifogsz marhaságokat írni.
Te lehet, hogy szívsz, de én erről az "élvezetről" lemondok a te javadra, és maradok az ivásnál, ami a tejet illeti.