Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilágyi Zsolt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki úgy döntött, hogy vesz egy Apple okostelefont vagy tabletet, bizonyára szembesült már a kellékek szintén túlárazott kínálatával. A következő nem túl reprezentatív teszt a töltéshez és adatátvitelhez is használatos utángyártott, leginkább ugye kínai lightning kábelekről…..
Szilágyi Zsolt 2017.03.11 06:38:19
@deejayy: Elnézést a tegnapi hangnemért, szar napom volt és felhúztam magam. Tudom, ez nem mentség, bocsánat.
A forma ugyan alpári volt, de a tartalommal egyetértek: nem kell gagyit venni, nem csak iPhone-hoz, semmihez. Szerintem igaz az a mondás, hogy az "olcsó a drága". Én inkább ritkábban vásárolok (bármiről is van szó), de minőséget veszek, kivárok egy akciót, stb. Így vettem az összes Apple termékemet a sok Androidos, pc-s kacat után - és nyugodt vagyok, mert jól működnek.
Csak gyári kábeleket használok, kivéve egy iPhone töltő kábelt, amit egy éven át hurcoltam magammal minden nap, még a hétvégi túrázásokra is - na, az megadta magát. Vettem helyette egy erős Candywirez kábelt - ami még olcsóbb is volt egy ezressel, mint a gyári, viszont iPhone certificed, ellenőrzött minőség - az hibátlanul működik. Amúgy sem értem, miért kockáztatják a drága készülékük épségét az emberek olcsó töltőkkel, meg kábelekkel.
A blogod meg azért "kártékony" kissé, mert amikor az emberek olcsó kínai szarokat vásárolnak, akkor azt támogatják, hogy a kinaiak olcsó szemetet termelnek és árulnak a piacokon, amik hamar elromlanak és szemét lesz belőlük.
A pénzeddel szavazol - a gagyira.