Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nóbi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideig beteg voltam, megtalált az influenza, de már nagyjából túl vagyok rajta. Aminek viszont nagyon tudtam örülni, hogy prepper vagyok. Munkából hazaérve csak bedobtam magam az ágyba, aztán 3-4 napig ki se mozdultam a lakásból, még a sarki boltig se kellett elsétálnom. :) Nem…..
Nóbi 2012.12.18 23:02:10
@Cuba-Libre: Naná, hogy katasztrófa. Csak sokan egy kicsit előreugrottak a témában és egyből a meteortámadást akarják túlélni :)) , vagy épp arra nem készülni, mert a kormány meg a többi ember majd segít nekik.

Az az igazság, hogy a jelen való világ tele van ilyen "szürke" (nem látványos, nem hollywoodi) katasztrófákkal, és attól tartok, hogy az emberek jó része nemhogy felkészült volna rá, hanem még csak nem is gondolja azt, hogy ez vele is megtörténhet.

Egyébként mindenkinek üzenem, hogy nagyon vigyázzanak ezzel a prepper dologgal. Nagyon gyorsan addiktívvá tud válni, és egyszerűen behúz magába a dolog. A baj csak az hogy ezt nem természetes érdeklődésből fogjátok csinálni, hanem félelemből. Ezért mindenkinek azt tudom mondani, hogy a prepperkedés maximum legyen egy kiváló hobbi (mert egyébként az), és ne rögeszme. És ha majd egyszer a hobbid lesz a munkád, hát akkor ......