Adatok
dj.Torrente
0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Csak hogy érezzétek, milyen meleg helyzetekbe is tudunk keveredni a vendéglátóhelyeket járva, jöjjön egy ezzel kapcsolatos eset:
Pár hete este 7-kor egy nagyobb társasággal elmentünk egyik (volt) kedvenc budaörsi hamburgerező helyünkre, a Komló és Tehénbe, ahol kb. 31-40°C…..
dj.Torrente
2015.07.03 13:21:17
Sokadik Komló & Tehén látogatásom után fedeztem fel eme cikket aminek teljes tartalmából annyi igaz, hogy az épület valóban nem a legjobb konstrukció. A többi a 40 fokról és az életükért küzdő pincérekről, kb. annyit ér mint a jelenlegi alkotmányunk. A hely létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint a tömegek, akik szerencsére a cikk írójával ellentétben ép elmével, éhes gyomorral és kiszáradt garattal érkeznek a helyszínre és nem több szatyornyi szkepticizmussal. Országunkban mint sajnos a klímaváltozás miatt oly sok helyen, sajnos kiszámíthatatlan az időjárás. Manapság szinte heti váltással toljuk maximumon a klímát, majd pár nap múlva vacogunk a paplan alatt. Aki ezt előre kiszámolja annak kinyalom a seggét. Tekintve, hogy valóban nem tekint vissza nagy múltra a hely és "jobban teljesítő országunkban " sok vállalkozó pusztán a rentabilitásért küzd, ki az aki a nyitás után egyből beledönt súlyos pénzeket a teljes beklímázásba, annak tudatában, hogy pl. tavaly zéró volt a nyár... Biztos lesz előrelépés ezen ügyekben, de nem kell rögtön az elején megmarni ezt a remek és készséges brigádot. Akinek melege van, az kérjen ki még egy jéghideg korsó sört és dőljön hátra. A cikk írója meg jobban teszi ha készít otthon egy saját kistestvért, akit elvisz a Mekibe, hogy együtt egyenek olyan kaliberű sz@rt mint az irománya...
dj.Torrente
2015.07.03 16:56:35
@xclusiv: Szépen cizellált mondanivalód, csodásan tükrözi kifejlődésben megtorpant elméd minimál komfortját...További sikerekben gazdag fortyogást és jó egészséget kívánok!
Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, én már a kilencvenes évek második felében kiábrándultam régi szerelmemből, Prágából. Én azt az omladozó vakolatú, de mégis szép…..
Pénteken kezdődik a Budai Gourmet Fesztivál - és a magyar sörfőzők is ott lesznek. Az idei Gourmet Fesztivál, amit idén először a Sziget Szervezőiroda rendez, a Millenárison lesz június 3-4-5-én. A Szigetesek jó végén fogták meg a feladatot, és arra törekedtek, hogy a…..
dj.Torrente
2011.06.07 09:26:24
@Ogreface: Annyi biztos,amitől gömbölyű talpú cipőben járhatunk...
dj.Torrente
2011.06.07 09:33:00
@Serkoptató: A fesztivál nem a bérből élő magyaroknak rendeltetett hanem egy szokásos S.Z.N.O.B fesztivál mint pl. a várban tartott pálinka pára illat szagoló összejövetel...
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz