Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigómező

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Rigómező 2009.07.11 11:35:52
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
Peti ezt találta:A magyar Wikipedián a Marlon Brandóról szóló szócikket olvasva akadtam a következő gyöngyszemre (http://hu.wikipedia.org/wiki/Marlon_Brando):Larry King, aki egy interjú után összebarátkozott a színésszel, így emlékezik vissza rá: „Odatette a pénzét, ahol a…..
Nézőpont kérdése, hogy fantasztikus, vagy teljesen természetes, hogy egy kereskedő, miután több tízmillióra büntették azért, mert az akciós kiadványaiban szinte csak az oldalszám igaz, mindenfajta zökkenő nélkül folytassa a trükközést. István kétszer egymás után ment el…..