Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kussojjá

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
Kussojjá 2014.08.01 16:48:51
Van egy hírünk, hogy aztán mennyire lehet neki örülni vagy mennyire nem, azt majd mindenki eldönti magának: a 20th Century Fox TV és Fox network új vezetőségét "komolyan foglalkoztatja" egy X-akták reboot lehetősége, és nem, nem április 1-i posztot dátumoztunk át. Kilenc évad…..
Kussojjá 2014.07.28 18:14:11
@sweeney todd: Nem maradt el ! Itt vannak...
Ők uralják a földet...
Ők készíttetik el a reboot-t !
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
A Bors a tegnapi kirúgás hírére megkereste az érintettet is, jóhogy. Emlékeztetőül: Győző szerződését a TV2 azért bontotta fel, mert meg akarta verni/rángatni az egyik stábtagot. A Győzike Shopw egykori címszereplője azt mondta a lapnak, hogy hagyják már őt béként az ilyen…..
Kussojjá 2014.07.24 14:43:06
Tudatom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Krónika címmel új havi folyóirat indítását szorgalmazza, melynek megalkotásában – mint szerző – személyesen maga is közreműködne. Miniszterelnök úrral egyeztetve tisztelettel felkérem, hogy e szellemi vállalkozásban – mint…..
Kussojjá 2014.07.23 19:07:11
Berki mellett Kelemen Anna csöcseiben bízik a TV2, legalábbis ami az Édes élet sikerét illeti - az énekesnői kamukarrierrel kacérkodó egykori pornószínésznő most éppen a műsor húzónevének számít a 1,5 milliós gázsi miatt (is) kutyázott Berki mellett. És ha méár csöcs: a…..
Kussojjá 2014.07.08 12:01:52
Orosz Mihály meglovagolta a "buzifeszt" hullámot, a Pride helyett az ő hülyeségével van tele a zinternet.   Azt talán hagyjuk is, hogy a munkásságát nem ismerőknek könnyen az jöhet le, hisztizik a maskarás ember, mert lekéste a kamion csatlakozást a gyülekezőben. Bennünk,…..
  Az eredeti kép forrása: szupercella.tumblr.com Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán a TASZ-ra hivatkozva szeretett volna bejutni a hétvégi Budapest Pride felvonulás gyülekező helyszínére. A rendezők ezt nem engedték neki, amire válaszul ő egy olyan ítéletet lobogtatott, ami a TASZ keresete…..
Kussojjá 2014.07.07 16:42:39
@Gyorgy Nagy: Az ellentüntető úrra mondod, aki a kamiontetőn inzultusba keveredett a rendező urakkal ?
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
Kussojjá 2014.05.10 16:42:03
@nemszázas: Nekem is nagyin gyanús, egy pasi nem rinyálhat ennyit....
hacsak nem olyan metroizés... tudod :)
Kussojjá 2014.05.10 16:44:16
@LittlePurple: A Tuja az ugyanolyan maradt mint volt annó.... Tuja na :)
Mondjuk 1 jó volt amikor beszólt a varacskos disznónak de aztán annyi !
Kussojjá 2014.05.10 16:45:21
@Krétagarbó: Te mit ? Amire gondolok , vagy azt ? :)
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
Kussojjá 2014.05.09 18:23:12
@katicaa a hétpettyes: Ha értelmesen olvastad amit írtam, akkor látod, hogy gyakorlatilag ugyanazt fogalmaztam meg, amit TE csak kissé más szavakkal. ( dehát nem vagyunk egyformák, ugye :)
Ergo : NEM neked szólt, hanem veled értettem egyet :)
Egyébként melyik szavam nem állja meg az igazságot szerinted ? Utolsó betűig igaz és bizonyítható minden szavam !
Kussojjá 2014.05.09 18:25:15
@aggyistenbiri: Nekem meg az jutott eszembe, hogy mindeddig Téged
"aggyistenribi" -nek olvastalak és erősen tetszett ez az önirónia :)
Kussojjá 2014.05.09 19:02:06
@katicaa a hétpettyes: Ezzel is egyetértek. Zsófika "erényesen" viselkedett végig !
A faszpörgető idiótának se állt le, pedig tetszett neki erősen!
Nem is írtam olyat, hogy Zsófika "kurvoid" volna úgymond. A "dugható2-t úgy értettem(pozitivumként) hogy sok férfi szívesen megdugná zsófikátés arra valőszínűleg remekül alkalmas is ( már akinek hagyja)
Mindenesetre "rádumálni" szerintem nem lenne nagy logikai mutatvány, ATTInak meg kb. 1 hét kellett volna hozzá max. :) Dehát Debil ahhoz is tehetségtelen volt....
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
Kussojjá 2014.05.07 17:30:42
@beacska: Ne mondj már ilyen baromságot ! Hogyne lenne különbség!
1. Nagyon nem mindegy, hogy valami történik kettőtök között otthon vagy a TVben mutogatod, ahová magadtól mentél be.
2. Igen volt már, hogy piszkosul összevesztem bármelyik aktuális párommal, de képzeld sose köptem le és eszembe nem jutott a családját a halálba küldeni !
Kussojjá 2014.05.07 17:32:59
@beacska: Jah és amiben biztosan különbözünk pl. Pinkitől : nem vagyok egy-bites agyú amőba és a gyerekeim se !
Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta…..
Kussojjá 2014.04.22 18:48:29
@malevil2050: Akkor most leírom Nektek a tutit.
1. Traktoros egy tipikus bunkó faszparaszt a legrosszabb konok, buta állat fajtából.
Ilyeneket Móricznál látni, meg vidéken a csehókban.
2. Iza a panelproli idegbeteg post drogos hülyepicsa mintapéldánya 0%os beleérző képességgel, 100% konfliktusmegoldás képtelenséggel megverve és némi külsővel megáldva.
3. Viki a csúnyalány, aki azt élvezi ha szart keverhet és "ha nemek nem jó, legyen mindenkinek rossz". Sok ilyen nőt láttam életemben (halálhozók:)
Nos ezek vannak egybe eresztve, mindegyikük negatívumai a legjobban ki tudnak jönni egymás társaságában, mintegy felerősítve azt.
Vikinek hatalmas a szerepe, abban hogy ez a kapcsolat VÉGIG hogyan alakult. Lehetséges, hogy az RTL Őt instruálja is, ez esetben jó színész. A többieket nem kell, azok ösztönből mennek :)
Kussojjá 2014.04.22 19:03:53
@Conchobar: HA Krisz nem lenne végtelenül sőtét és buta paraszt,a kkor felismerte volna, hogy Viki az akivel harcolnia kell és akinek egy szavát se fogadhatja el. Másik oldalon pedig Izát is lehetne kezelni (lévén nem egy IQ bajnok), manipulálni, ha már egyszer rá vágyik valami érthetetlen okból.
Egyébként egy kizárást (tisztán racionálisan véghezvíve persze) megért volna, ha Krisz felindulván úgy beleveri Iza fejét az egyik oszlopna, hogy örökre eltünjön a lehetősége is a kifutón való karriernek. :)
Kussojjá 2014.04.22 19:13:53
@Conchobar: Viki gyönyörűen megvezette a barom Teót ezzel a maszlag szöveggel.
Ki nem szarja le , hogyan jut valaki a döntőbe csak nyerjen.
A győztesnek mindig igaza van !
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Kussojjá 2014.04.22 14:15:41
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Te rohadt fidesz-csicska geci, rohadj meg a kibaszott vezéreddel együtt ! Hazaáruló fidesz-bolsik !
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
Kussojjá 2013.01.18 18:04:11
@szabadmagyarnép: Mert a Simlicskának meg a többi gecinek mi a faszom kell ? A pénzem baszdmeg ! Meg a hülye jobbikos haverjaidnak is az kell! Mindenki ki akar rabolni, leszedni a Zs-t, szarik bele az országba..
Lehet h. az egész nép ilyen tetű ! :)
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
Alkesz ellenőrök dolgoznak a Batthyány térnél? Naiv tömegközlekedőt minden ok nélkül basztatni kezdték, amikor felmutatta a bérletét: A sztori röviden,amit a BKV ügyfélszolgálatnak is megírtam: A mai napon (január 9-én) 13 óra után a M2-es metró utaztam. A Batthyány…..
A Magyar Hírlapban publikáló Bayer Zsolt mond néha méretes marhaságokat, például ezt itt ni, lehet rajta szörnyülködni, meg röhögni is, kinek milyen a vérmérséklete ugye, de az azért nagyon vicces, amikor a nagy megmondóember egyik nagy költőnket keveri a másikkal. Bayernek ma a…..
Vöröshajú lányok Sabrina Malou 2012.12.28 05:42:00
..
Kussojjá 2012.12.28 15:32:26