Regisztráció Blogot indítok
Adatok
those with loaded guns

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzet Sportolói a mai napon Monspart Saroltát jelölték maguk közé, a közelmúltban elhunyt Székely Éva megüresedett helyére. Véleményünk szerint vitathatatlanul jó döntés született.  ..
those with loaded guns 2020.03.31 20:37:01
Mindig foglalkoztatott, hogy mit gondolnak az amerikaiak Magyarországról, a magyarokról és egyáltalán mit is jelent (ha egyáltalán jelent valamit) számukra a “Hungarian” márkanév (brand). Mindeddig semmit nem tettem azért, hogy megtudjam a válaszokat a fenti kérdésekre, és talán most sem erről…..
those with loaded guns 2019.06.16 19:12:32
@haix: " Igazi magyar ember vagy. Sajnos:-)"

Ezek szerint némileg szélsőségesebb következtetésre jutottál a cikkírónál a "magyar" jelzőt illetően.
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
Itt a vége, uraim. Két kérdés nyitott még. 1. a Fradin kívül melyik csapatunk esik ki júliusban a nki kupa elő- elő- előselejtezőjében, illetve 2. megmenekül-e a Nemzet Vidéki Csapata a kipottyanástól, vagy győznek az „ocsmány hadjáratot” folytató felforgató erők. Ennek fényében tippeljenek bátran...
Feszültség és meglepetés – senki nem mehet biztosra senki ellen. Bármikor előfordulhat, hogy a rossz szériában lévő kiesőjelölt idegenben nyer a második helyezett ellen. Mindez azt bizonyítja, hogy remek bajnokságunk van. Ugyan ki kérdőjelezné meg ezután a reformok helyességét. Vagy azt is…..
Na, jót tippeltek a hétvégén? Höhö. Még egyszer bocsi, egy forduló kiesett, de a mostani csak még izgalmasabb lesz így. Vagy nem...
Időutazás: a 29. forduló után jön a 27. Ez akkora zavart okozott e sorok írója fejében, hogy majdnem el is maradt az e heti Betta. De a lényeg, hogy mégsem. Tippeljenek jól, mindjárt vége.  ..
Hétközi Betta, villámgyorsan. Olyan reménytelenül próbáljuk utolérni a mennyei villámgyors történéseit, mint Sallai Sanyi az isteni Diegót a 82-es vébén. Tippeljenek bátran!..
Válogatottunk tisztes szereplése után újra dübörög a mennyei, s e dübörgést csak megsokszorozza a kongó lelátók által keltett visszhang. Ez már a 28. forduló, mindjárt vége a bajnokságnak. Bajnokunk már nyár óta van, de alatta kiélezett a verseny, ami egyfajta igazolása annak, miért volt szükség – a…..
Újabb forduló, továbbra is szoros verseny a dobogós helyekért. Mindenki megverhet mindenkit, és meg is fog. A reformok működnek, már egy ócska nb3-as sörmeccsre is tízezren tódultak ki. Bele sem merek gondolni, milyen fieszta lesz itt, ha egyszer a Felcsút is beindul.    ..
Pörgünk tovább, nincs megállás. Hatalmas tumultus a dobogós helyekért, izgalom a tetőfokon. A nézőket mindez egyelőre kevésbé hozza lázba. Az egész előző bajnoki fordulót annyian látták a stadionokban, amennyien a Preußen Münster-VfL Osnabrück harmadosztályú német találkozót. Ezzel természetesen nem…..
Hétközi forduló, ami szokás szerint váratlanul érte szerkesztőségünket. Szédítő az iram, már csak az a kérdés, ha most le lehet zavarni áprilisig a bajnokságot, kupafordulókkal együtt, akkor miért kellett tökölni az elmúlt legalább harminc évben. Mindegy, tippeljenek, hajrá!  ..
Kezdődik a harmadik harmad, az utolsó 11 forduló. Az egyetlen biztos pont a Fradi bajnoki címe, azon kívül még nem dőlt el semmi. Ahogy tippversenyünkben sem. Most még pár merész tippel, esetleg egy-két megtömött Centrumos szatyorral bárki alakíthat az álláson, s az alsóbb régiókból a dobogó…..
A mai fordulóval elérkezünk a mennyei egyharmadához, és a tabellán az idény ügyeletes bajnoka mögött látszólag hatalmas a harc azért, hogy ki utazzon július elején Kazahsztánba vagy Azerbajdzsánba egy újabb arcpirító elő- elő- előselejtezős kiesésért. Az egész szerkesztőség feszülten figyeli a…..
Nagyüzem van a mennyeiben a korai záróra miatt. Pörögnek a fordulók, alig győzzük követni. Ennek ellenére szerkesztőségünk elszántan igyekszik behozni tabellaügyi lemaradását. Tartsanak ki, és tippeljenek, mert tippelni jó!  ..
Itt a futballtavasz, ami naptárilag tél, időjárásilag pedig ősz. Tippügyi szerkesztőségünk állandó késésben van, így most nem ereszteném bő lére: jó tippelést! Ja, és minden rémhír ellenére: Betta örök!  ..
Kettős rangadóval zárul a mennyei első felvonása, gondolhatná a műsorra felületes pillantást vető, a stadionokból régóta kikopott foteldrukker. Persze, ahogy a dal is mondja, nem úgy van az, mint volt régen, nem az a nap süt az égen. De ha nem is ugyanaz, attól még lehetne…..
A legutóbbi forduló nézőszám-becslésekor valamelyest tévedtünk, de ennek kizárólag a munkanap lehetett az oka. Ahol kiváló mérkőzésekből és a szurkolóbarát intézkedésekből nincs hiány, ott egyszerűen muszáj, hogy tömöttek legyenek a lelátók. Majd talán most. De ha…..
Hétközi, elmaradt fordulóval támad a mennyei. Végre pár tipp-eredményt is tudunk mutatni! A 10. fordulót Dávid és pppalika nyerte holtversenyben, a 11-et pedig Nóbádi íz der! Gratulálunk! Összesítésben továbbra is JarnoTrulli vezet. A hajtás után tippeljenek…..
Mivel rovatunk állandó szerzője a Fekete Pénteket leárazott retró Talapa-mez után kajtatással tölti, beugróként rám esett a nemes feladat, hogy az eheti tippcunamit elindítsam. A dolognak csak egy szépséghibája van: az idei magyar bajnoki szezonról számottevően kevesebbet tudok,…..
Végre, végre. Siker a köbön, boldogság a sokadikon. És mint ilyenkor szokás, még a legszkeptikusabb, legcinikusabb futballkedvelők is elkezdenek álmodozni. Talán az EB-részvétel jelentette nagy lehetőség fokozott erőbedobásra készteti a mennyei bajnokság játékosait? Vajon ettől…..
Egyszer eljön az a nap, mikor jön egy Betta úgy, hogy az összes addigi eredmény és összesítés ki van számolva. Nos, ahogy Aragorn mondja a Gyűrűk Ura végén a Fekete Kapunál zajló csata lelkesítő beszédében: Ez nem az a nap! Úgyhogy sorry, de azért tippeljenek jól! :D Paks…..
Csodálatos heteken vagyunk túl, kedves olvasóink. Válogatottunk végre-valahára felhagyott a magyar hagyományoktól idegen bekkeléssel, és visszatért a szerethető, csibészes játékstílushoz, amelynek azonnal eredménye is lett: három góllal terhelték meg fiaink a görögök…..