Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincses Zoli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
A német légierő ejtőernyőse volt, aki hadifogolyként érkezett Angliába. Amikor leigazolta a Manchester City, 20 ezren tüntettek ellene, pár évvel a II. világháború után mégis legenda lett, akit a királynő is kitüntetett. Bert Trautmann tegnap hunyt el, 89 éves korában. Egy…..
BuheraBlog Kiberháború 2013.03.20 18:06:43
Új rovattal és új szerzővel nyit a Buhera Blog, elkezdünk a kiberháborúval is foglalkozni. Hogy miért? Mert minden napra jut egy (két, három…Szerk: most éppen a TeamSpy sztori) olyan hír, ami arról szól, hogy az interneten komoly dolgok folynak sok-sok ország részvételével, és…..
BuheraBlog R.I.P. Aaron Swartz 2013.01.15 08:00:00
Az alábbiakban Stef vendégposztját olvashatjátok: Ha ezt a blogot - vagy bármi mást - RSS-en keresztül követed, ha redditet olvasol, akkor Aaron munkájának gyümölcseit fogyasztod. Az hogy az Egyesült Államokban nincs SOPA/PIPA, és nálunk sincs ACTA, azt is részben Aaronnak…..
BuheraBlog Tervek 2013-ra 2013.01.01 13:37:00
Az elmúlt évben talán a szokásosnál is többet agyaltam azon, hogyan lehetne a blogot az új idők széljárásához igazítani, év végére ezek a gondolatok fogantak meg az agyamban: Twitter Ahogy azt már sokszor, sok helyen elmondtam, IT-biztonsági területen a Twittert nem lehet…..
-Önök etikus hekkelést tanítanak. A köznyelvben az etika és a hekkelés nem összeegyeztethető fogalmak. Mégis mit takar ez a kifejezés? - Az etikus hekkelés hasonló az autók töréstesztjéhez. Ott is a "gonosz” tesztelők vadonatúj autókat vezetnek a falnak, és összetörik…..