Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pap Norbert.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Csak ha félünk tőle...? 2020.03.22 14:48:49
Volt (bal)szerencsém megtekinteni Lenkei Gábor videóját, amit a COVID-19 koronavírus járvány okán készített...
Pap Norbert. 2020.03.22 21:46:00
@Meleg Sándor:Ilyet ép elmével rendelkező ember nem mond...

"Az egy nagyon téves megközelítés, hogy a vitaminok fogyasztásával érdemben tudunk védekezni a fertőzés és a súlyos megbetegedés ellen. "
Pap Norbert. 2020.03.23 07:20:24
@Meleg Sándor: Senki nem a C-vitaminról beszél... A vitaminok fajtája és megfelelő mennyiség szedéséről van szó! Igen, mára már nagyon sokan tudják, hogy a gyógyszermaffia kézzel lábbal küzd a vitamin szedés ellen. Nem véletlen...

Olyan professzorok munkáját kritizálod és mondod hamisnak (jelzem meg, hogy nem is értem hogy veszed a bátorságot) akik letették a magukét az asztalra. Majd jössze te itt a senki és megmondod a "tutit"...
Pap Norbert. 2020.03.23 10:42:02
@Meleg Sándor: Nincs gyógyszermaffia?
Szomorúak a Tesco Gazdaságos Tonic rajongói, mert a lötty gyártását áthozták Magyarországra, és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, két szinttel romlott a minősége. Merthogy kispórolták belőle a kinint, amitől keserű lesz: Kedvelt italom a Tesco Value Tonic nevű folyadék,…..
Közeledik a szeret és a vitaminhiányos delírium ünnepe, úgyhogy már csak azt nem verik át, aki bezárkózik a lakásába. Sajnos nem derül ki G. leveléből, hogy melyik Tescóban gyűjtik a 200 forintos támogatásokat  automatikusan a rászoluróknak, de így legalább nem lesz…..