Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OME Magyarorszag

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Gyengéné Dr. Nagy Márta Phd.   Tizenhárom bírósági titkár dolgozik a törvényszékeken mediátorként. Mintegy félszáz ügyet gondoznak, melyből a múlt év vége óta tizenkét esetben született egyezség. Sok ez? Kevés? Dr. Gyengéné dr. Nagy Márta Phd., a…..
PTK módosítása során bekerült a családjogi törvénybe a mediáció A fenti linken Gulyás Kálmánnal - mediátor, volt államtitkár - készült interjú látható az atv.hu-n arról, hogy mivel foglalkozik egy mediátor, illetve milyen változást jelent a PTK módosítása a…..
A Parlament hamarosan dönthet arról az igazságügyi miniszter által benyújtott törvényjavaslatról, amely megengedné, hogy a rendelkezési állományban lévő bíró is végezhessen bírósági közvetítői tevékenységet. Az OBH ezen túlmenően javaslatot terjeszt elő arra is, hogy a…..
A mediáció – vagy más néven közvetítés, békéltetés – olyan permegelőző, konfliktuskezelő, vitarendező eljárás, melynek során az egymással érdekellentétben álló felek egy a vitában nem érintett, semleges és pártatlan harmadik fél – vagyis közvetítő - bevonásával…..