Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyvesviktor

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyevmanilaban Rain is coming... 2014.07.12 12:57:31
Már otthon is sejthető volt persze, hogy az esős évszak az nem lesz annyira vidám és könnyen emészthető esemény. Mindenki úgy beszélt róla, mint valami évi szokásos antikarácsonyról. "Ilyenkor majd rossz lesz, jajjj az esős évszak, jajj már megint lehet nézni az…..
Mitől lesz egy bútordarab kultuszteremtő? A forma, az anyag, a funkció vagy csupán az adott korszak teszi azzá? Mint ahogy egyes filmsztároknak, a formatervezett daraboknak is van egyfajta vizuális hatalma és sármja, mely magával ragad és vonz egy életen át. Ha szereted a dizájnt,…..
Az utóbbi napokban többször is felmerült, hogy ha valaki online marketinggel foglalkozik, akkor ahhoz előbb-utóbb kelleni fog az alap html ismeret. Nem lehet megúszni e nélkül, na. A kérdés csak az, milyen mélységig kell beleásni magát az embernek? Mert az nem cél, hogy programozni…..
Sok vezető álma, hogy a reklámja óriásplakáton, vagy adj’isten televízióban jelenjen meg, tömegek tízezrei ismerjék meg a cég nevét és tevékenységét. De mi van akkor, ha nem tömegek tízezrei jelentik a piacunkat, hanem csupán ötszáz ember? Nekik is lehet csillogó kampányt…..
A KKV marketing stratégia Nagy titkot nem fogok elárulni ebben a posztban. A marketing stratégiáról egyesek könyveket írnak, vagy előadásokat tartanak, az ő munkájukhoz alig fogok tudni bármit is hozzátenni. Van viszont egy részlet, amelyet nem elég hangsúlyozni, nem lehet…..
A szolgáltatások három pillére és az USPAhogy az előző posztban említettem, nem a klasszikus marketing stratégiai tanácsokkal kezdem a blogot. Tehát aki hiányolja a tervezési fázis lépéseit, a pozicionálást, szegmentálást, célcsoportalkotást, és a többi alapműveletet,…..
A következő bejegyzések nem csupán a B2B vállalkozásokra érvényesek, hanem minden kis- és középvállalkozás vezetőjéhez szólnak, mégis a business-to-business szervezetek szemüvegén keresztül vizsgálom a kérdéseket. Fontosnak tartom összegezni, mik azok a tényezők, amelyek…..
Nyitó bejegyzésként a blog tematikáját meghatározó írással kezdem. A posztot hivatkozási alapnak szánom, amelyhez a későbbiekben vissza-visszanyúlhatok, ezért sokak számára evidenciának is tűnhet pár gondolat, nekik azt üzenem: “ismétlés a tudás anyja”.B2B vs. B2CA két…..