Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minaret

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikket ezen a linken lehet elolvasni...
Minaret 2017.06.04 20:34:44
@szellemkor: Én már a XXI. századot is.
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
Tegnap reggel olvasom, hogy szegény Hargitai János KDNP-s képviselő lányának élettársa és unokájának édesapja az a Tölgyesi Péter, aki a bukott Buda-Cash brókercég vezérigazgatójaként március elejétől előzetes letartóztatásban ül. Erre mit mond a Blikknek a család…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Minaret 2014.03.19 06:45:54
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Félelmetes, és megdöbbentő az Ön tudatlansága! Nem csodálom, hogy meg tudják vezetni. Csak szíves tájékoztatásul közlöm Önnel, hogy a törvényt nem a kormány, hanem az országgyűlés hozza.
Azt viszont látom, hogy a tudatlanságában rendkívül következetes, ugyanis a fentieket, mely szerint a törvényt a kormány hozza, többször is rögzíti a kommentjeiben. Nem szeretnék őszinte lenni, de nagyon finom voltam.