Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacs55

0 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
kovacs55 2017.09.27 21:17:56
@Tibor Zöld: Ha kimesz a kinai piacra szebbet kapsz es kivansagra radobjak a cimket is...
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Döbbenetes információkat teregetett ki a HVG, amelyek új fénytörésbe helyezik Botka "96 százalékos" kongresszusi megválasztását. Azzal már több ízben foglalkoztunk, hogy a porcelánbolti elefántként viselkedő szegedi polgármester milyen jóvátehetetlen károkat okoz az ellenzéki oldalon, most azonban…..
kovacs55 2017.07.30 21:59:47
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
kovacs55 2017.05.25 12:59:28
@shitgun: Te lökött, nem nekem kell bizonyitani hogy mi törtent hanem a beironak es egy rendszammal alatamasztani a törtenetet, majd az illetö taxis vagy a cege reagal ra ha akar...
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
Újabb tévés lép le a TV2-től, ráadásul most egy olyan arcuk távozik, aki nélkül nagyszabású showműsort elég nehéz lesz csinálniuk, hacsak azt nem akarják, hogy a nézőnek végképp herótja legyen Ördög Nórától. Liptai Claudia jelenleg otthon van a kisfiával, és információink szerint esze ágában nincs…..
kovacs55 2017.05.21 23:56:43
@northwind: Irritalo, mindenkit harsanyan tul uvöltö hangu Abel anita...borzaszto ez a nö...nem tudom ki futtatja ezt a tehetsegtelen senkihazit... nem szur szemet a bennfenteseknek hogy nem kepernyöre valo ez a szemely....
Gondolom, ha már arra adtad a fejed, hogy a világ szerencsésebbik felén töltsd az időd, indulás előtt púsposra tömted a bankszámládat (és nem feleljtetted el bejelenteni a bankodnak sem a külföldi számlaforgalmat). Azért még így is biztos pislantasz egyet, ha látod Svédországban egy egyszerű hambi…..
kovacs55 2017.05.20 10:52:02
@röf:
Anno, nagyon regen a hulyeket a tavoli eszakra szamuztek....
A címből már nyilván kiderült, hogy nagy valószínűséggel nem egy Észak-Koreában élő magyar küldte el határátkelése történetét (bár őszintén szólva már semmin nem lepődnék meg, szóval ha van Észak-Koreában élő magyar, aki nem fél, akkor hajrá…), viszont egy pillantást vetni a világ egyik legelzártabb…..
Tudtad, hogy a hamburgert maga Kim Jong-il találta fel? Vagy hogy az AIDS, a drogfüggőség, a rák és az Ebola egyetlen tablettával gyógyítható? Nos, mi sem, ameddig utána nem néztünk Észak-Korea találmányainak - észak-koreai információk alapján. Forrás: wearethemighty.com..
Ha lett volna időm, én írom meg, hogy mennyire kurvajó volt az Ötven milliós játszmában tegnap Pápai Joci, a felesége, Anita, és Majka triója. (Ha Majka és Joci nem kap egy közös műsort, a TV2 nagy ziccert hagy ki, most szólunk.) Végigröhögtem a műsort, és kifejezetten jól szórakoztam rajta, és szó…..
Vannak helyek és helyzetek, amikor az osztrákok nem szívesen fizetnek. Amikor jobban fáj, ha kiadnak, mint amit a pénzért cserébe kapnak. Lássuk, mik ezek? Egy igazi osztrák kuriózum, mely párját ritkítja Európa-szerte, 1962-ben lett bevezetve. Azóta örvendeztetik meg a helyi lakosokat azzal, hogy…..
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
kovacs55 2017.01.02 11:58:55
Ez a hulye mar itt is be volt nyomva es azota sem kert bocsanatot a neptöl, tipikus kommunista hozzaallas...

www.youtube.com/watch?v=5fC3OKjuyrM

...es most megint hozzanyult a szerhez... ez tulajdonkeppen mutatja hogy olyan a part mint a vezetöi es tagjai... vajon mi lesz a következö huzasa? bar legjobb lenne ha lemondana.... Monnyon le! - mondana Torgyan Tyutyu...
kovacs55 2017.01.02 19:46:38
@MACISAJT:
Tök hulye a nö, Miert nem a Vidam Szinpadon lep fel a parttarsa a felnotas Sas Jozsi oldalan ?
kovacs55 2017.01.02 19:53:30
@Meghamisították Orbán hazudozásait!:
Mesélj aranybogár, van a Fidesz bandádnak egyáltalán egyetlen olyan embere, aki a bukásotok után nem a fegyházban vagy orosz emigrációban fog kikötni?

Erdekes, en ugy lattam hogy a börtönvalogatott mar összeallt regebben es csak ballibb tagokbol all...
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
A fideszes Bayer Zsolt Echo Tv Mélymagyar című műsorában vendégeskedett a szintén fideszes Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, aki legutóbb amiatt került a hírekbe, mert kiderült: a Várban titokban, fillérekért szórják a lakásokat a fontos embereknek. Ahogy arról…..
kovacs55 2016.12.29 23:00:25
@fideszes Bróker kormány:
Ezek a fideszesek mind genetikailag alávaló népség. Ezek minden mocsokságra utasíthatók, a jobbikos csürhét már rég alulmúlták.

Ezek a DK-sok/MSZP-sek mind genetikailag alávaló népség. Ezek minden mocsokságra utasíthatók, a balos/liberalis csürhét már rég alulmúlták.
Így karácsony tájékán rengeteg csomagot kézbesítenek ki Európa országaiban. A mai poszt szerzője, Em, is dolgozott futárként év végén, méghozzá Münchenben. Tapasztalatai finoman szólva is vegyesek, különösen az ünnepeket élte meg nehezen, amit meg tudok érteni. (A képeket…..
kovacs55 2016.12.16 19:17:07
@Taxomükke (UK):
geegee: Te, Skandinaviaban ilyen rossz tapasztalataid vannak?

Nos, alatamasztom geegee meglatasat es azt mondanam hogy meg ennel is rosszabb a helyzet, es ha nezed a netet akkor Te is belatod...rablovilag jön/van arrafele, köszönhetöen a "hegesztö" -nek es a "mutti"-nak...
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
kovacs55 2016.12.10 11:09:52
Legutóbb szeptember végén írtunk nektek a Leláról, a Balaton-parti üdülőparkról, a cikk iránt szokás szerint őrületesen nagy volt az érdeklődés. Az építkezést március óta követjük, akkor még csak a tervek kerültek elő, májusban aztán elkezdődtek a munkák és lassan beleugrik az a majom a vízbe:…..
Elég sok poszt született már a hivatali packázásokról, ám a mai poszt több szempontból is más, mint a többi. Egyrészt egy angol bankban játszódik, másrészt Kata történetének nagyon sajátos fordulatai vannak, és azt hiszem, hogy akkor még finoman fogalmaztam. Egy egészen…..
Jócskán lemaradva a konkurenciától, a Wizz Air is előrukkolt tegnap egy új, harmadik viteldíjcsomaggal. A cél persze most is az, hogy a cég növelje a kiegészítő bevételeit, újabb bőrt húzzon le az utasokról. A döntő többségnek ugyanis a Wizz Go csomag is felesleges pénzkidobás, de persze adódhatnak…..
Letsdosthg! Ásotthalom 2016.11.29 17:23:33
Honfitársamnak, Toroczkai Lászlónak! Tegeződve írok, nem tiszteletlenségből, hanem egyszerűségből, közvetlenségből, könnyedségből. Sokféle véleményed lehet a menekültválságról, ami Európát is érinti. Sokféle véleményed lehet a terrorizmusról, kultúráról, vallásról, szexuális orientációról.…..
kovacs55 2016.11.30 15:36:00
@ZX: Tiltsuk be a nagykabátot mert biztonsági kockázatot rejt....?

Ne essunk tulzasba, van kulönbseg a nagykabat meg az arcot eltakaro asztalkendö között !!!!!!
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
kovacs55 2016.11.17 13:43:42
@VaradiJanos:

idiota mindegyik, Vadont csak azert tartottak hogy nyeritsen minden 30. masodpercben mert egyebbkent semmi ertelmes hozzaszolasa nem volt soha, Balazs meg mar ngyon el volt szallva sajat magatol, jo hogy kukaba kerult ez a szofoso musor
Orakor 5 perc hirek, a többi idöben CSAK zene...ilyen radioado kellene...
  Rita keresztnevű olvasónk számolt be egy érdekes bokszgáláról:     Multi, közös légterű irodaház, a földszinten egy kantinnal. A szokásos kávé, ásványvíz, rostos és üdítők mellett pár egyszerűbb kajával: szendvics, virsli, stb, főleg azoknak, akik nem tudnak kijutni ebédszünetben valamelyik…..