Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pUxlock

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Weinstein-ügy hullámai egyre több hordalékot vetnek partra kérem szépen, csak tegnap ezekről a szórakoztatóipari szakmunkásokról derült ki, hogy erőszakoskodtak nőkkel és férfiakkal: Steven Segal Charlie Sheen Ed Westwick (megint) Louis CK Mariah Carey és Matthew Weiner. Utóbbiról, a…..
Idén karácsonykor vadonatúj, naponta jelentkező vetélkedőt indít az MTVA: a Honfoglalót, igen, a népszerű internetes kvíz tévéváltozatát. Először celebek fognak játszani benne (az első héten), gondolom azért, hogy a nép rákapjon az ízére és megismerkedjen a játékkal, utána meg jöhetnek az…..
Az M4Sport Facebook-oldalának borítófotója (10:54-es állapot) felvet pár kérdést, na. Az oldal szerkesztője tudja, ki van a képen? Ha igen, trollkodik? Az M4Sport Simicska Lajosnak dolgozik? A közmédia szembe megy a kormánydirektívával és dacoskodik? Az ő képükön a kisfiú arca nincs…..
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
pUxlock 2017.03.14 11:58:59
@Colonel H. Stinkmeaner: Nem ismerem nagyon a faszit, de ezek szerint mégis elég jó színész ha meg tudott vezetni ennyi embert. Lásd a kommenteket
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
Egy rész elég volt ahhoz, hogy az emberben feltámadjon a remény és a lelkesedés arra nézve, hogy az a sorozat, aminek az indulása sem volt egyszerű, és amit az NBC azzal dobott vissza annak idején, hogy jó, jó, de nem lehetne zombik nélkül? és ami az elmúlt hét év alatt legalább annyi izgalmas…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
pUxlock 2017.02.07 17:55:53
Rengeteg leírást,személyes beszámolót, tudományos vizsgálatot és érveket elolvastam pro és kontra az alkoholfüggőségről főleg azért mert én is érintett vagyok a témában.
Kezdjük ott, hogy a genetikával magyarázzák a függőségre való hajlamot. Ez teljesen igaz, hiszen már a magzat is endorfint(boldogsághormon) termel az anyaméhben annak érdekében, hogy az anyja függőséget érezzen a táplálására és kihordására. A szülés utáni depresszió egyik oka az endorfin-adag csökkenése.
Tehát a szervezetünk alapból termel olyan hormonokat amitől jól érezzük magunkat és boldogok leszünk. Akiknél ez a folyamatos megelégedettség-érzés nincs jelen mert a szervezetük nem tud előállítani megfelelő mértékű hormont, azokból lesznek az öngyilkosok,pszichopaták, kényszeres evők,alkoholisták,drogosok,extrém távfutók,hegymászók,autóversenyzők,írók,színészek stb.
Persze mindenkinél más ez a hatás éppen ezért nem lehet(és nem is szabad) kategóriákba sorolni mindenkit.
Természetesen az endorfinon kívül rengeteg minden befolyásolja a "függést". Szociális,anyagi helyzet, a szülők gyermeknevelési szokásai,társaság, lelki beállítottság stb.
Például az anyatejben is vannak úgynevezett endokannabinoidok amik arra késztetik az újszülöttet hogy még több anyatejet szívjon magába. (Ezzel magyarázzák azt a jelenséget, hogy aki betép fűtől annak evési kényszere lesz).
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
James Corden most Madonnát vitte el autókázni és énekelni, és milyen jól tette. Az énekesnő vicces volt és laza, és ugyan nagyon látszik rajta, hogy két kézzel ragaszkodik régvolt fiatalságához, de ez abban az amerikai szórakoztóiparban, amiben a nő 40 év felett szinte csak elvétve létezik, érthető.…..
pUxlock 2016.12.09 14:55:18
@Burgermeister: Éstekiafaszvagy?
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
Egy sitcomon, különösen egy tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett sorozaton azt számon kérni, hogy a karakterek nem fejlődnek, és egy helyben állás van, nem túl bölcs dolog, hiszen ennek a műfajnak ez a lényege. A TBBT-t pontosan ezért baszlatni tehát nem fair, úgy meg különösen,…..
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..
Horgos, 2016. július 5. Segélycsomagért állnak sorban emberek a migránsok táborában, a Magyarország és Szerbia közötti horgosi határátkelőhely közelében, a határvonalon húzódó magyar védőkerítés előtt 2016. július 4-én. A határ szerbiai oldalán az Európia Unió nyugati államaiba igyekvő több száz…..
A saját zsebre dolgozó alapítványokról szóló sztorikban mindig különösen elkeserítő az a járulékos kár, amit az alapvető bizalom megtépázásával okoznak az emberek segítőkészségét megcsapolók. Az alábbi levél is emiatt elszomorító. Természetesen megkeressük az ügyben a másik felet. (A Homárra ritkán…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
A számok nem hazudnak olvasónk szerint. Meglátjuk, mit mond a gyártó. Üdvözlöm!  A képen szereplő termék (Iglo - Gyorsfagyasztott Brokkoli Rózsa 450g) nettó súlya nem 450g, mint ahogyan az a csomagoláson is fel van tüntetve. Valójában kiolvasztás után alig több mint 273g...