Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruff Attila

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden információ a videóban.  ..
Ruff Attila 2017.12.31 14:16:07
Szega Sorter!

Meg vagyok lepődve, hogy eddig senki nem kérdezett itt, úgyhogy én most ünnepélyesen megteszem itt. A legutóbbi Baaad Movies Kérdezz felelekhez képest igyekszem visszafogni magam. ;) Előre is boldog új évet kívánok! :)

1.: Jártál-e már úgy, mint FreddyD anno a Scooter Pro újrázásánál 50000 követőre? (Tudod, hogy kék-zöld volt minden)
2.: Ha igen, hogy tudtad orvosolni ezt a problémát?
3.: Használsz-e virtuális gépet retrózáshoz? (Ha nem, akkor a VirtualBox, VMWare páros egyikét próbáld ki!)
4.: Milyen emulátor programokat használsz?
5.: Mikor lesz Sorter kontra BlackSheep Everything vs Everything?
6.: Mennyire tervezel végigjátszásokat, van-e olyan játék, ahol szerinted csak egy végigjátszás adhat át igazán mindent egy rövidebb bemutató helyett mondjuk egy Grim Fandango esetében?
7.: Anno a suliban informatika órán milyen játékokkal játszottatok? Volt LAN party is óra helyett? :)
8.: Mi volt az első játék, amivel emlékszel, hogy játszottál (PC vagy konzol tökmindegy)?
9.: Régen mi volt a véleményed az Electronic Artsról és mi a véleményed róluk most?
10.: Melyek a kedvenc videojáték logika hülyeségeid? :)
11.: Szereted-e a Need for Speed játékokat?
12.: Enter the Matrix vagy a Path of Neo valamelyikével játszottál már?
13.: Melyik volt a legviccesebb Mission Failed-ed egy GTA-ban?
14.: Játszottál valaha a Terep 2-vel?
15.: Játszottál olyan játékkal, ami anno nem volt a RPCJS-ban, de egyértelműen ott lett volna a helye? :)

16.: Milyen sorozatokat láttál még a Rém rendes, 24, Breaking Bad, Walking Dead, South Park, Family Guy, Tom és Jerry csoporton kívül? Tudom, megnézhetném IMDb-n is, de... nem lehet, hogy rohadjanak meg. >:(
17.: Tényleg, mi a véleményed az új IMDb profil kinézetéről?
18.: Ugyebár a 24 is Fox, ami már Disney. Hogy nézne ki most egy Jack Bauer-féle vallatás? :D
19.: Ha eljuttok a Hírességek sétányára, hogy nézne ki az a fénykép, amit Ed O'Neill és Katey Segal csillagjánál csinálnátok?
20.: Igaz, hogy remake-eled a top 20 kedvenc filmes videód? Ha igen, hogy haladsz vele?
21.: Ugyebár Zoly kiválásával a Filmbarátok ivójáték rá vonatkozó szabályai sajnos már érvénytelenek. Milyen szabályokat hoznál saját magaddal kapcsolatban a Filmbarátok ivójátékra? XD
22.: Miből csinálnál legszívesebben egy 10 órás loopot? :)
23.: Nézted a darts világbajnokságot, ha igen kinek szurkoltál?
24.: Megosztod velünk a legviccesebb vizsgádat? :)
25.: Szoktál rádiót hallgatni, ha igen melyiket?
26.: Mely számokkal vagy úgy, hogy semmi bajod nem lenne vele, ha nem hallottad volna viszont végtelen sok alkalommal a médiában?
27.: Mely Irigy Hónaljmirigy számokat hallgatod sokkal szívesebben, mint az eredetit?
28.: Minek öltöztél régen farsangon? :)
29.: Nem gondolta volna, hogy egy X-men nyírja ki, ugye Mr. Wang? XD
30.: És mik azok a barna izék ott mögötte? XD

Örülök, hogy én is részt vehettem ebben a projektedben, sok sikert és boldogságot kívánok neked az új esztendőre! Hajrá Baaad Movies, hajrá Retro Gamer! Üdv, Attila
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Filmbarátok Podcast #97 (2016 Április) 219 percBeszélgetnek: Sorter, Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyDTéma: -II. Filmbarátok Zárthelyi (00:18:50)-Hardcore Henry (01:22:18)-Momentum (01:47:10)-Eddie, a sas (02:03:05)-Hurok (02:35:45)-Hivatali patkányok (02:54:50)-10 Cloverfield Lane (03:06:00)-10…..
Minden infót elmondunk a videóban, így előre csak annyit: Hajrá!  ..
Ruff Attila 2015.11.14 23:45:39
Nagyon örülök, hogy ismét nem kímélhetünk benneteket. A limitnek nem örülök, de természetesen megértem. Az lehet, hogy max hány kérdést tehetünk fel, de azt egy szóval se mondtátok, hogy egy kérdésen belül hány dologra lehetünk kíváncsiak! XD Így @Gavao16: leleményességével én is élek, így kihasználom én is ezt a csalást. :) Előre is bocs a szemétkedésért. A kérdéseim:

1.:Mi a véleményetek a következő...
A)Filmekről:
Kegyetlen játékok, Puskás Hungary, Álmatlanság, Space Jam, Insidious 1-2-3, Csillagpor, Csillagainkban a hiba, (csak Sorteré) Perzsia Hercege, Fehér éjszaka, Rekkenő
B)Sorozatokról:
Sons of Anarchy, Veronica Mars, American Horror Story, Firefly, Agents of SHIELD, Black Mirror, Bob burgerfalodája, Gravity Falls/Rejtélyek városkája, Dr. Csont, Touch (magyar cím: Érintés, Kiefer Sutherland és Danny Glover is van benne)
C)Színész(nő)kről
Matthew McConoughey, Tom Hiddlestone, Chloe Grace Moretz, Abigail Breslin, Sophie Turner, Maisie Williams, Koller Virág, Will Ferrell, Kevin Hart, Cristiano Ronaldo
D)Zenészekről (esetlegesen kedvenc szám is jöhet)
Michael Giacchino filmzeneszerző, Danny Elfman, Scooter együttes, Skylar Grey, Péter Szabó Szilvia, Punanny Massif, Limp Bizkit, Backstreet Boys, pitbull, (tudom nem zenész, de a 90es években uralkodott ez a műfaj) Eurodance
E)Egyéb kategóriába tartozó személyekről/dolgokról
Danielle Steel írónő, young adult regények és abból készült filmek, Fallout 4, YOLO/SWAG, migránshelyzet/vagy ha nem kívántok nyilatkozni róla, akkor PS vagy XBOX
2.: Mennyire sajnáljátok, hogy Joss Whedon nem akarja kiadni az Ultron kora rendezői változatát?
3.: Mely filmeket látta Sorter, de Blacksheep nem?
4.: Mire számítotok a jövőre (vagy a múltkoriakból okolva idén XD) esedékes rioi olimpián?
5.: "Nem gondolta, hogy egy X-Men nyírja ki, ugye Mr. Wang?"

Amelyik esetlegesen meg lett válaszolva korábban, ahelyett is tartogatok egy párat, természetesen nem muszáj megválaszolni ;) :

+1.: "A nagy hős talpig páncélban. De ha levesszi, mi marad?" :)
+2.: Kedvenc Stan Lee cameo?
+3.: Trónok harca Stark családjából nem hiányzik Tony? :)

Nem is húzom tovább az időtöket, további sok-sok évadzárást, élményt és sikert kívánok nektek, blognak mindenkinek! Üdvözlet és kitartás!
B kategóriás vulkános filmről még sosem beszéltünk, így gondoltam, pótlom a hiányt.     ..
Ruff Attila 2015.07.01 23:17:44
Jaj, de szép dolog is volt a dedós szerelem... www.youtube.com/watch?v=RRcgRmHB6bA

Így igaz, vulkános film még nem volt nálatok bemutatva, a Pompeji örülhet, hogy megúszta nálatok a bemutatást (egyelőre XD). Úgy veszem észre minden ilyen hulladék katasztrófafilm ilyen, ez csak abban különbözik, hogy itt nem két szörny gyapálja addig egymást, míg mind meghalunk, hanem csak vulkánok törnek ki. Ennél még a 3. South Park rész előszereplősítése is értelmesebb lett volna.

Annak idején egy KF-ben kérdezte valaki, miszerint feltűnt-e nektek, hogy a 24ből a jó karaktereknek jó filmjeik vannak, a rosszaknak meg rosszak. Kérdezném a kedves kérdezőt, hogy hogy is van ez? :)

Tetszett a bemutató, csak így tovább fiúk! :)
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
Elképesztő, hogy ennyi év után még mindig találni olyan B kategóriás horrort, ami alulmúlja majdnem az összes többi hasonló stílusú "társát". A Karácsonyi áramszünet pontosan ilyen.   ..
Újra nekiülök ennek a fantasztikus játéknak, - négy éve már volt szerencsém hozzá - és ezúttal megpróbálom végigjátszani. Meglátjuk, mekkora sikerrel.  Az előző bemutatómat itt láthatjátok: http://youtu.be/Lf0a--QkGFg          ..
Baaad Movies Besztof 2014/Sorter 2015.01.08 18:54:46
Sziasztok!  Úgy döntöttem, összeírom én is a tíz kedvenc filmemet 2014-ből, viszont én csak a tíz általam legjobbnak tartott alkotásról fogok beszélni. A rosszak közül a nagyjához - hála az égnek - nem volt szerencsém, a többi kategóriában pedig BlackSheep már nagyon…..
Ruff Attila 2015.01.10 21:50:33
@Tomlion: Kicsit lemaradtál... baaadmovies.blog.hu/2014/09/02/baaad_movies_parajelensegek_a_megjeloltek :)

BTW srácok, találtam még valamit: www.imdb.com/title/tt3086386/ A belülről nyitható cellaajtó bosszúja :)
Filmbarátok Podcast #64 (2014. December) 229 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -A Hobbit: Az öt sereg csatája (00:29:13)-Hős6os (01:20:55)-A 2014-es filmév és kitekintés 2015-re (01:30:00) A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (209 MB) 229 percHonlap ahol…..
Igen, valóban elkészült végre a 9. évad első része! Néhányan már ki is találtátok, hogy az év talán legnagyobb csalódása, a Godzilla lesz a nyitó alany. U.i.: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, szerencsére nem tartott sokáig a haldoklásom! ..
A cím lehetne akár "Baaad Középhosszú" is, mert végül nem lett olyan nagyon rövid, mint amilyennek terveztem. Ráadásul még így is úgy érzem, keveset vágtam be magából a filmből ahhoz, hogy rendesen érzékelhető legyen az a tömény ingerszegénység, ami árad belőle. Bár…..
Ruff Attila 2014.11.25 13:44:13
@Navajonkee: ezt szerintem az ő nevükben is megválaszolhatom, nekem e-mailben a következő válasz jött: "Ízig-vérig geek-film, elképesztően (de tényleg ELKÉPESZTŐEN) sok filmes poénnal, cameóval és utalással. Ha ezekben otthon vagy, akkor tetszeni fog."

Hogy a tárgynál maradjak én annak idején majdnem megnéztem, de a videó után már nem tervezem. Csak meg inkább igazzá teszi azt a mondatodat, miszerint az elmúlt években egy olyan paródia film sem készült, ami jó (JÓ??? hahaha NÉZHETŐ!!).