Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QTI

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
Találtam egy vicces kérdést a gyakorikérdések.hu-n, "Szabad-e kutyával bemenni az Aréna Plázába". Úgyhogy ezen elgondolkoztam én is, ha már ugye KÖKI és ha már pláza a téma itt is. Vajon lehet-e majd kutyát vinni a KÖKI Terminálba? Szólnak érvek a dolog ellen és…..
QTI 2011.08.17 06:15:53
@Metál -e a bimetál?:
Nem kaptál még ki a rosszaságodért. Ne tedd azt a lefújást.... Hallgass rám.
Budafok nagymértékben a Törley családnak köszönheti, hogy bor- és pezsgőkultúrájáról lett ismert, mégis hagyja tönkremenni a család sírboltját. Belógtunk, körülnéztünk, fotóztunk. Kép: Wikipedia / Civertan..
QTI 2011.07.23 18:26:38
@Rocko-:
Ezt hívom inkább vérlázítónak! Az elvtársak gondosan vigyáztak minden kincsünkre....a tetvesek
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
QTI 2011.07.08 12:06:20
@Mr.paksimogyoró:
Én is az IQ-mal hetvenkedtem,erre mondták hogy nem kellek mert a műsorszerkesztők sincsenek 30 fölött.....A nézők meg 10 közel repesztenek, mennyek a faszba:-)
2perc Sajnálom.. 2011.06.23 17:59:00
QTI 2011.06.27 16:33:24
 Sok remek csomagolással találkoztam az elmúlt néhány hónapban, de mikor erre a Lee szatyorra ráakadtam... tényleg lehidaltam. Műfajában szerintem a legek legje.A papírzacskó minden egyes része hasznosítható. Néhány mozdulat egy ollóval, és már kész is a…..
Kövér László házelnök úgy döntött a minap, hogy azon képviselők, akik az alkotmányozás idején nem vettek részt a parlamenti munkában, azok a távolmaradásuk idejére nem kaphatnak fizetést. Ez a lépés példaértékű lehet minden képviselő számára, abban az értelemben, hogy…..
Spaller Endre a Duna TV-nel nyilatkozott, szerinte az elmúlt években több ok is közrejátszott a MÁV mostani helyzetének elfajulására: felsorolta azt, hogy az állam nem fizette ki teljesen a megrendelt szolgáltatásokat, a belső ellenőrzés hiányos volt a cégnél, illetve a MÁV…..
QTI 2011.05.29 06:46:09
@ZBR:Kóka és társai amikor befészkelték magukat a MÁV-ba onnantól vastagon kezdték kiszipkázni a legutolsó fityingeket is... Ne tessenek úgy tenni mint ha nem így lett volna. A MÁV gépjármű(autók)parkjának cseréje is meg ér egy közgáz tanulmányt... csak tessenek visszalapozni...
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
 Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.   KI KIVEL KÚR? Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie,…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
QTI 2011.05.22 08:21:55
@T-101: Túl érzékenyek az érintett urak.....a Magyar valóság az, hogy nem képes megtartani a pénzügyi oldal a bármilyen úton megszerzett korai nyugdíj jogokat, vagy ha igen akkor beledöglünk. Tetszenek érteni? A különféle lopásokat pedig kedves főnökeinek tökönrúgásával tessenek honorálni, mert valakik (Ők) szemethunytak az ismert vagy látókörükbe került szemetek tolvajlásainál.Uram bocsá' még asszisztáltak is esetleg.? Ha nem érthető, lassítom az írást!...
Kalandos utazással indítjuk a hetet. Egy spanyol bikával nehéz szót érteni, mert makacs és nem látja be, hogy egy lány többet is kérhet tőle, mint pusztán a társaságát. A csaj reménytelenül szeretne közelebb kerülni hozzá, de a spanyol srácot mindez nem érdekli, és más…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
2010. május 8. kellemes kis napnak ígérkezett a reggae zene kedvelőinek: ezen az estén került sor a Jango Fever nevű szabadtéri zenei fesztiválra Fót határában, ahol olyan zenekarok szórakoztatták (volna) a nagyérdeműt, mint a Riddim Colony, a Vibekillaz Crew és Lions of Suburbia. Éjjel 11 óra…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..