Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több forrás határozottan egyetért abban, hogy az úgynevezett koronavírus-járvány átpauzált az 5G elektromágneses támadásokra. A kemény vonalvezetők megállítása és a teljes háború megakadályozása érdekében aktív vadászat indult az 5G bevezetésében résztvevő összes iparági vezetőre és oligarchára,..
DJu 2020.04.25 10:30:21
@pietnik: itt a válasz - 2017-es interjú

www.youtube.com/watch?v=_LqehJpYnIc
Corey Goode augusztusi helyzetjelentésének folytatása.....
DJu 2016.11.02 22:16:39
@xyron: akkor Corey G. és David W. infói mind-mind hamis? Mentőövként gondoltam rájuk - eddig :(
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
DJu 2013.02.04 19:47:30
@zazuma:
Nem, egyáltalán nem vagyok kedvetlen akármi történik a világban. Mégis...........olyan jó lenne
TUDNI ez a félre információ hangja, az viszont igaz gondolat.
Igen, Filotás Mara biztatása tetszik nekem, hogy bennünk van a helyes válasz mindenre. A bennem élő bölcs hangját még alig-alig érzékelem.
DJu 2013.02.04 18:15:21
Szervusztok Barátaim!
Napok óta gondolkodom behozzam-e nektek ezt a weboldalt és pl ezt a cikket:
fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/2012/10/a-legfelsobb-teremto-uzenetei-5.html
Nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy az igazság hangja, vagy szorongásra késztető gondolat halmaz.
Mindegyik link elgondolkodtató. Az elmaradt felemelkedés,a Belső föld változásai, a meditációk káros hatásai a Föld energetikáját figyelembe véve, a szíriusziak drámája, stb....stb.
Ha igazságok vannak benne, hát..........minket nagyon félrevezettek médiumi közvetítésektől kezdve, Cobráig
Érdekel a véleményetek!
üdv
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
DJu 2012.12.22 18:37:00
Üdv minden Ébredezőnek!

Újra elolvasom Az egység törvényét:
www.exopolitika.hu/law_of_one.php

továbbra is hallgatom a toboz mirigy aktíválásához Tom Kenyon/Hathorok hangrezgését,

nézem majd az EnigmaTv újabb adásait,

meditálok amikor jól esik,

benézek minden nap kedvenc web oldalaimra - ide is,

érzem, hiszem, tudom a változást
lesz Esemény azaz Aratás!
egyre közelebb

szeretlek benneteket, + Timurida minden gondolata igazgyöngy nekem
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
DJu 2012.12.22 20:20:40
@Chagall:"... Ra/Ré csatornázás egyáltalán nem tiszta..."
Kérlek mondj egy olyan forrást, ami véleményed szerint tiszta! Tapasztalom, hogy rengeteg a hamis infó. Ismerősöm kb 1 évig tanulmányozta az Urantia-t, aztán rájött, hogy zagyvaság.
DJu 2012.12.22 22:53:04
@Chagall: Válaszodtól elszontyolodtam :(
Nem adtál konkrét infót....és még Alaje is :(

Könnyű magának! a szaturnusz féken tart, én meg a nyilas nappal sok csalódást tapasztalok a hiszékenységem miatt.
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
DJu 2012.10.23 10:25:52
@fl4me: elolvastam a titkos interjút és ennél a résznél jelzett a gyomrom tájéka, hogy hamis az infó, már amit Jézusról és a kapzsiságról mond:

"X: Hogy a leszármazottaik vagyunk. Valójában az ő genetikai anyagukból kerültünk ide a földre. Genetikailag megterveztek és ide tettek minket, így mi az egyik élet fajtájuk/formájuk vagyunk. Ez volt az egyik fontos dolog amit olvastam. Még azt is állítják, hogy ők tették Jézus Krisztust erre a földre hogy tanítson minket spirituálisan, és emellett kifejlessze bennünk a kapzsiságot amit a Biblia bűnnek nevez. Nem igazán tudom hogy ez mit akar jelenteni. Csak azt tudom hogy az emberi körülmények arra vesznek rá minket hogy megvédjük magunkat. Kapzsiságot, túlélési képességeket és hasonló dolgokat éleszt bennünk."
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
DJu 2012.10.21 22:45:26
@Zseniális teknős: Nincs magyarra fordítva, csak az angol szöveg olvasható. Ha csak hallgatod a számot a kért időben, akkor is együtt rezegsz minden meditálóval, hiszen csodálatos ez a szám, békéről és szeretetről szól.