Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chordpower

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
A balkáni gerlék pótköltése miatt veszélybe kerülhet a VOLT után a Sziget is. A környezetvédelmi hatóság szerint a Sziget zavarja az ott élő hajléktalan közösséget is. A környezetvédelmi engedélyt megtagadó határozat kitér arra is, hogy mivel V. László jelenleg előzetes…..
chordpower 2012.07.11 16:29:45
@zgabi: több százezer fiatalt és kevésbé fiatalt érdekel évente, akik túlnyomórészt nem azt csinálják, amit te leírtál. Voltál egyáltalán a Szigeten? Ha igen, ezt láttad? Egy jó dugás rád férne (mit számít kivel)...
És az avatarod miért a Stones logoja miért nem a biblia vagy Teréz anya?
Subba Van Isten! 2012.06.18 19:34:00
Vége a bumerángnak. ..
chordpower 2012.06.19 10:32:41
@larryhangman: "vitathatatlanul szórakoztató"? ez kb. olyan mint amikor valaki azt mondja, hogy az igényes zenét szereti, pl. Ákos, Edda, Magna Cum Laude. Nekem a Monthy Python a vitathatatlanul szórakoztató, Boros-Bochkor böfögéseit ellenben elszomorítóan silánynak tartom. Szóval ez szubjektív és vitatható.
Alig egy éve annak, hogy a Motörhead elindította saját vörösbor és vodka márkáját, most pedig eljött az idő, hogy a söröseknek is kedvébe járjanak. A Bastards Lager néven Svédországban főzött világos sört fognak árulni a közismert Motörhead-logóval az üvegen. A Shiraz…..
 A szórakoztatóiparban éppúgy, mint a kapitalista tömegtermelés egyéb gyártósorain, egyre kevesebb szerep jut az eredetiségnek. Mivel manapság a sztárságnak nincs feltétele, logikus, hogy magának az úgynevezett Sztárnak nincs teljesítménye. A hírnév nem kvalitások…..
Subba FUCK YEAH: Kate Upton 2012.05.09 08:55:00
Idei Sport Illustrated bikini modell. Simán csak ennyi!  Itt van még.                       Illetve ilyet is tudd. Elég jó arc! ..
chordpower 2012.05.09 16:00:03
@zuulululu: ha nem jön be, ne nézd. Vagy próbálkozz fiúkkal.
És miért nem játszik az MR2-Petőfi régi LGT számokat sem? Miért bírálták a pesti alterek a rádió új zenei kínálatát? Létezik kompromisszum az underground és a hallgatottság megőrzése között? És vajon a lány vagy a fiú választ zenét a kocsiban? Such György, a Magyar…..
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
chordpower 2012.04.26 12:48:50
Elkészült a Carbonfools legújabb dala, amihez ráadásul rögtön klipet is forgattak. A Clublights című felvétel még nem jelent meg lemezen, de a zenekar elmondása szerint, ahogy azt most is bizonyítják, folyamatosan készülnek az új dalok, úgyhogy a rajongók nemsokára számíthatnak…..
Kocsmablog Macska 2011.12.21 15:00:00
Cím: 1085 Budapest, Bérkocsis utca 23.Látogatás: 2011. november 9. 17:45-23:00 Bátran mernek különbözni másoktól, és jól is csinálják azt, amit...
chordpower 2011.12.21 18:00:07
MARTIN JAMESDave Grohl – Nirvana, Foo Fighters és egyéb kalandok(Silenos)A főleg zenei témájú könyvekre specializálódott Silenos kiadó ezúttal Dave Grohl figurájára koncentrál. Grohlt lehet isteníteni, mint a Nirvana hajdani dobosát, lehet utálni, mint a tenyérbe mászó Foo…..
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
chordpower 2011.09.12 13:43:30
@parnalarva: és ez téged miért zavar? Van egy tippem: egy ezredét sem tetted le még az asztalra, mint Amy Winehouse. Mire vagy büszke magadban, mit adsz másoknak? A nicked mondjuk elég beszélő ...
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
chordpower 2011.08.30 16:37:33
chordpower 2011.08.30 16:38:13
@Kivlov: Fogadjunk, hogy nem 30-as, 40-es vagy :)
    A nyitó bejegyzésben minden szerénységet félretéve a saját bandámat promótálnám, amely kapcsán maga a blog is megszületett. A stíluscímkéket nem feltétlenül kedveljük, de a véleményetekre kíváncsiak vagyunk. Milyen zene is a Grabanc, mi tetszik/nem tetszik benne?…..
Helmet @ Dürer Kert, 2010.11.28. Ott voltunk mi is a Dürer Kertben a Helmet-koncerten, sőt, Bécsben is megnéztük őket. Mindkétszer kiváló koncertet láttunk, nem is kérdéses. Page Hamilton gitáros-énekes a legszimpatikusabb frontemberek egyike, rendkívül feszes, noise-rockos zenéje…..
Időjárási tényezők miatt a Főzdefesztet tavaszra halasztjuk! Aki már betervezte a hétvégi sörözést, ne búsuljon, mert a Kertész utcában, az M-ben, a Szimplában és még egy helyen már péntektől lehet kapni a Főzdefesztre érkező sörök egy részét. Ha minden igaz, a…..
chordpower 2010.09.20 16:57:50
@chordpower: Pont a Grabanc részt ugrottam át :)
Aki rajta van a már hivatalosan is újjáalakult Soundgarden levelezési listáján, az pénteken minden bizonnyal érdekes e-mailt kapott. A levél tartalma egy meghívó volt az aznap esti, rég várt Nudedragons-koncertre, amit a seattle-i Showboxban tartottak. Információ csak annyi volt, hogy…..
chordpower 2010.04.20 07:52:58
@Bokortalan Lajtalan: Te egyáltalán hallgattál már már Soundgardent? Inkább úgy tűnik, hogy az MTV-n láttad a Black Hole Sunt. Persze az a jó a zenében, hogy minden szubjektív. De hogy felejthető az összes többi számuk???? Hmmm.
Az EZ Basic még a télen kihozza második nagylemezét a Hello Heavy-t, amiről az MR2 Petőfi Rádió már javában játssza is a May című dalt, és ez valószínű nem az egyetlen – úgymond – sláger lesz a lemezen. Most egy interjú keretében többet is megtudhatunk az új…..
chordpower 2010.01.23 21:01:16
@inDIEkiller!: Én úgy emlékszem Árpi találta ki a nevet. A memóriám nem a legjobb, viszont a kezdeti időkben benne voltam a bandában. Akkor még dobgéppel nyomtuk ... Az albérletünkben volt az első koncert :)
chordpower 2010.02.20 12:15:11
@lestrade: tééényleg, Füles. Who else. Ott a pont.
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
chordpower 2010.01.28 09:19:47
@gramercy: ott a pont, de a saját, nem tudományos kutatáson alapuló felmérésem alapján a magyar zászló lengetésének magassága fordítottan arányos az idegen nyelvek ismeretével.
chordpower 2010.01.28 10:39:05
@Rich.mond: Szerintem lehetne tanulni a kanadai mentalitásból. Szerinted nem? A sámándobbal semmi bajom, a homofóbiával annál több. Az hiszem kicsit leegyszerűsíted a dolgokat, nem is ismersz és azt mondod, menjek el. Ez gyerekes :) Miért kellene nekem kimenni Kanadába? Én jól érzem itt magam. Nem tetszik pár dolog, pl. a rosszkedvű, gyűlölködő, mindig csak másokat okoló mentalitás, de különösebben nem is izgat fel.
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
Nem rég kezdődött és jövő hétvégéig még tart ZION belső felújítása, hogy februártól sok-sok színvonalas programml várjunk benneteket egy megújult környezetben. Ennek az első lépéseként meggyógyítgattuk a kis patakot, hogy legközelebb ne lehessen az alagsorban csónakázni…..
Nem igazán róhatjuk fel az ausztrál Airbourne-nak, hogy teljesen ugyanolyan zenét játszik, mint az ausztrál AC/DC, mert kiválóan csinálja. Az ugyan picit ciki, hogy ők ezt a hasonlóságot lépten-nyomon tagadják, de gyaníthatóan csak reklámfogás ez a duma. Ettől mindenesetre tény…..
Régen lehetett már hallani a Másfélről, most viszont itt egy új klip a Zuma című számra, ami annyira friss, hogy majd csak idén ősszel lehet majd lemezen is kapni, az pedig még több mint fél év. Az alapból instrumentális zenét játszó együttes most kivételesen énekkel ellátott…..
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
chordpower 2009.06.07 12:25:06
@smv:
Melyiket próbáltad és hányszor? A kurvaanyázás egyébként tényleg nem jó pedagógiai módszer. De a másikat érdemes kipróbálni. Főleg, ha nem kigyúrt állattal kell szót érteni.