Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatesz79

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor 1993–94 tájékán: – És akkor rámarkol az Élienre, miközben esik le az olvadt lávába, és azt mondja neki: Velem maradsz. És meghal! – Hmmm... tényleg rámarkol? – Hát, hogy nehogy elszökjön. – És azt mondja: Velem maradsz? – Azt! – Oké megnézem, kösz a kazit! Utólag belegondolva,…..
Az Extreme Digital rendszeres vendég a Homáron. A panaszok alapján a dolgozók egy részére egész biztosan ráférne egy ügyfélkapcsolati tréning, és a mostani két sztoriból kiindulva más területen is reformérett a cég működése - már csak a saját érdekükben is. Sztori…..
Hatesz79 2015.08.11 17:18:33
@Majmász Gedeon: Azért ha már nyelvtannácizol, az 'és' elé ne rakjál már vesszőt. A teljesség igényével...
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hatesz79 2013.08.14 08:04:29
Reggeltől estig hiába vártunk... Tisztelt Praxisblog!    Olvasva mások történetét, én is "kedvet kaptam" hozzá, hogy leírjam a sajátomat, ami így szól:  A barátnőmmel nagyon szerettünk volna babát, sokat beszéltünk róla, hogy milyen jó is lenne ha... fiú…..
Hatesz79 2013.08.07 15:54:03
Hu kedves posztoló át kellett volna gondolni mielött ezt leírod ide.

Csak néhány gondolat az íráshoz:

Kismamának hívod a párodat, akit beviszel kaparásra, mert mégsem kell a tervezett gyerek??? Babának hívod a magzatot??? ("Volt baba nincs baba", hu te aztán morbid vagy)

Hagyod hogy műtét után maga törölje fel a vérét, ha már azonnal nem ugrik a nővér? Te mit csináltál közben?

Amúgy ott sem lehettél volna, megmondták, hogy húzzál el, nem? Tudod miért? Nem véletlenül adták ám oda azt a sok papírt! Előfordulhat, hogy a a "kismama" a várakozás órái alatt elolvassa azokat, esetleg rájön, hogy egy kezdődő élet van a kezében és lehet meggondolja az abortuszt... Tudod az ő teste, egy ilyen beavatkozás nem olyan ám, mint egy foghúzás!

A TB nem hinném, hogy fizetné az "á mégsem kell a gyerek" terhességmegszakításokat. Legalábbis remélem nem. Fel sem fogod a döntésetek súlyát, majd csak akkor, ha kiderül, hogy az abortusz következtében nem lehet már többé terhes a barátnőd.

Az irományodért pedig szégyelhetnéd magad kedves posztoló. Te csak állsz és passzívan szemlélsz mindent, de azonnal ugorjon mindenki egy orvosilag nem indokolt beavatkozás miatt.
Felháborodsz mindenen, de hogy hoznál a szegény szobatársnak valamit enni... (Nem értem ő miért nem ment haza, hiszen nem volt beteg)

Remélem egy életre lemondasz a gyerekvállalásról, felelőtlen bunkó vagy az írásod alapján. És közönséges gyilkos. Fogadd részvétem a halott baba miatt...
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A H&M Beyoncéval népszerűsíti nyári fürdőruha kollekcióját. A képek csodásak, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin a Bahamákon kapták lencsevégre a formás, kerek idomú énekesnőt. A H&M-et most semmiképpen sem érheti az a vád, hogy pálcika modelleken kívánja…..
Hatesz79 2013.04.17 17:24:00
Minden idők egyik legnagyobb lopkocsiva volt Vanilla Ice (született Robert Matthew Van Winkle), hiszen egyetlen dala, melynek köszönhetően neve fennmaradt, az Ice Ice Baby pofátlanul ellopta a Queen + David Bowie Under Pressure című dalának basszusfutamát. Ez még nem lenne baj, az talán…..
Pénteken megjelent a Bumeráng nyomtatott kiadása, a Bumeráng magazin. Nem aprózták el: rögtön 150 ezret nyomtak belőle. Nagyon kíváncsi voltam, mi sül ki abból, ha egy népszerű reggeli rádióműsor nyomtatott formát ölt, de szombat reggel a bozsoki újságárus azt mondta, nem…..
Hatesz79 2012.10.15 18:28:07
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Hatesz79 2012.10.14 15:45:56
@különvélemény: Abszolút egyetértek, ez a szakmai zsűri? Pár év zenei képzettség itán azt kell mondanom, hogy max 2 versenyző aki többé-kevésbé tisztán tudott énekelni. Fu és az szar angol kiejtés legtöbbeknél...