Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hempa

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Egyre többször felmerülő kérdés: egy szép, interaktív megoldást flashben vagy html5-ben érdemes megvalósítani? A válasz jelenleg azt hiszem elsősorban hit kérdése, vagyis ha a kreatív csapat hisz a html5-ben, akkor arra adja a szavazatát, miközben a flash is jól láthatóan éli…..
Magasból a látvány döbbenetes, a mélység félelmetes. Nézzünk 8 igazán pazar panorámát kínáló kilátóhelyet, ahol mindössze csak a tériszonyunkat kell legyőzni! Linzhou csigalépcső, Taihang- hegység, Kína A kínai Linzhou település közelében fekvő Taihang-hegység egyik…..
hempa 2012.11.27 20:16:17
Juhhú megindult az oktatás, és most, hogy túl vagyok az első héten, gondoltam összefoglalom milyen információkkal tömték tele fejeinket, amik, most már tudom, eddig kongtak az ürességtől. A számítástechnika történetével kezdtük, a Neumann elvekkel, és utána át is eveztünk…..
HemperBlog Csorognak az infók 2012.09.18 23:40:34
Üdv mindenkinek! Örömmel jelenthetem, hogy beérkeztek az első információk a tanulmányokkal kapcsolatban. Megjött a csodálatos órarendem, amiből bár várakozásaimmal ellentétben a matek/fizika/villanytan kimaradt és csak olyan csodálatos tantárgyaim lesznek ebben az évben, mint…..
HemperBlog Elkezdődött 2012.09.18 23:40:29
Üdvözlet Kedves Olvasó! Ezen a Blogon azt a 2 éves kalandot szeretném megörökíteni, ami éppen tegnap vette kezdetét egy felnőttképzési intézménybe való beiratkozásommal. Nem titok, hogy ki vagyok, mi vagyok. Elég legyen annyi, hogy már kb. 15 éve foglalkozok különböző…..
IDDQD Blogszünet 2012.08.15 12:11:34
Napok óta nincs új poszt, és sajnos egy darabig még így lesz, ezért hivatalosan is bejelentek egy blogszünetet. Az okok prózaiak: szabi, nyaralás, külföldön tartózkodás, Sziget, stb. Szóval semmi dráma nincs, kicsit feltöltődünk, és augusztus végétől újult erővel…..