Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konzervmacso

4 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dróton túl Arghandab volgy 2010.09.23 17:37:42
Hat ilyen szerencsetlen logisztikaju embeden meg sose voltam. Majdnem ket hetig tartott kijutni az outpostra. Ez a hely egy kicsit eszakkeletre van attol a kornyektol, ahol a mult heten elkezdtek a hadmuveleteket, vagyis Kandahar varostol eszakra. Itt mar hosszabb ideje vannak amerikaiak meg…..
konzervmacso 2010.09.24 17:08:40
@Vanek B. Eduard:
Embedded journalism - news reporters being attached to military units involved in armed conflicts.
Irigylem a problémáidat.
Rendhagyó bejegyzés lesz, előre elnézést is kérek érte, éppen csak egy gondolat, valamiről, amit nehéz elfogadni. Egyszer a rádióban hallottam valakit arról beszélni, hogy mit is jelent a hazaszeretet. Nagyon megfogott, amit mondott: azt állította, hogy hiába a látványos…..
A hadviselésnek hagyományosan jó a PR-je, van rá pénz bőven. Bele se merek gondolni, hogy mennyibe került Kecskemétre trélerezni az egykor itthon rendszeresített MiG-eket, letelepíteni azt a hihetetlen mennyiségű fröccsöntött toalettet, összehordani a sok harci járművet,…..
konzervmacso 2010.08.14 20:25:45
@antimason: Én tudom, hogy valakinek mindig kell kommentben zsidózni és kommunistázni, szóval állj készen; ki tudja, eljöhet még a Russzkije Vityazi vagy a Sztrizsi Kecskemétre, feltétlen kurrogj majd akkor is.
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
konzervmacsó endgame 2010.02.24 11:40:00
Ha minden jól megy, egy hónap múlva költözöm, így az amúgy is szikár készleteimet próbálom nullára vinni - minél kevesebb szirszart kell átvinni az új helyre, annál jobb.Ennek köszönhetően a szokásosnál is rémítőbb konyhát viszek. Pár napja egy tányér currys-fokhagymás…..
A tánchoz leggyakrabban ma már ötvenhárom kilós fiúkat és harmincnégy kilós lányokat társítunk gondolatainkban, ahogy a múlt heti agárversenyről megmaradt rajtszámokkal a hátukon bizarr mozdulatokat végeznek. A háttérben a szpíker bennfentes szöveget mormol imaszerűen, amit…..
A lemilblog hármas küldetéséből sohasem csináltunk titkot. Az ismeretterjesztésen és a szórakoztatáson kívül mindig is igyekeztünk egyfajta (virtuálisan egyenruhás) Róbert bácsiként segíteni olvasóinkon, megválaszolni az őket nyugtalanító kérdéseket. Vérnűsző Barom…..
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
konzervmacso 2009.11.26 11:57:40
Valljuk be őszintén, hogy az élelmiszerek szempontjából ma Magyarország jól áll. Persze most tekintsünk el attól, hogy az ócska minőség marad itthon, a többi pedig megy külföldre. Ettől még nem hal éhen az ember.Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nem is olyan rég még emberek…..
konzervmacso 2009.10.27 10:10:42
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Régi cimborám és harcostársam, Loge küldte nekem ma reggel e fotót. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vlsz. a Könyvesblog aktuális posztján keresztül jutott el hozzá az információ. Ecce:.Ha valaki nem tudná, ez a Harry Potter-féle mágikus világ egyik varázsigéje: az…..
konzervmacso 2009.07.22 13:30:36
konzervmacsó sültpaprika pitában 2009.07.21 10:22:00
Az megvan a Keresztapából (a könyvből), amikor Santino beletunkol egy darab kenyeret a Mama sültpaprikájába? Innen jött az ötlet egy végtelenül szimpla, pár perc alatt elkészülő vacsorához. Felcsíkozol néhány paprikát kisujjnyi darabokra, olívaolajon megsütöd, aztán…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
A lemilblogtól megszokott könnyed, olykor tréfálkozó hangvétel most egy egynapos, rendkívüli kimenőt kap, mert mai témánk meglehetősen komor. Szerkesztőink, szerzőink és olvasóink egy része hivatásszerűen vagy műkedvelő módon bár, de foglalkozik kül-, biztonság- és/vagy katonapolitikával. Lehet,…..
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..
konzervmacsó квас 2009.05.23 19:45:00
Az Arbat delikátban a Nemiroff és egy tár ruszki túrórudi mellé végül vettem kvászt is (gyk. szénsavas rozslé). Nem olyan rossz, mint ígérték. Állítólag a moszkvai utcákon lajtoskocsiból mért változat íze a fáradtolaj és céklalé keverékére emlékeztetett.A PET-palackos…..
Nagyjából az aminek hangzik, szóval teljesen felesleges elmondani, hogy miben készítsd el vagy mikor sózd meg. Ha azon a szinten tartasz, hogy ezt akarod csinálni, mert viccesnek hangzik, akkor képes vagy önállóan meghatározni a fűszereket és a sütés hosszát. A tapasztalatok a…..
A vietnami háborúról gyakorlatilag egy átlag ember annyit tud, mint annak idején negyedik gimnáziumban: azaz semmit, hiszen a történelem könyvben odáig már nem jutottunk el.  Ez a semmi kb. pont annyi lehet, mint amennyit e háborúban részt vevő katonák tudtak a háború…..
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Subba Pálinkára pogácsa 2008.02.28 14:25:23
Arra már a múltkor is rájöttünk, hogy Debrecen-Józsán lakni maga a mennyország. Az alant látható meghívót látva ez az érzés maximálisan megerősödött, és épp ezért döntöttünk úgy, nem titkoljuk előttetek, milyen remek rendezvényen vehettek részt holnap. Azt már előre…..