Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zseniális teknős

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Zseniális teknős 2012.12.27 10:43:05
@JohaNN: Szia !

Nem hinném,hogy azoknak az embereknek bármilyen problémát jelentene bemenni egy piramisba.Szerintem ez kamu.

Más:
Valjuk be őszintén,hogy egy bizonyos szinten mindenki csalódott egy kicsit. Az is aki most ezt cáfolja.Pár hónap alatt elég sok hozzászólást és cikket elolvastam.Most is próbálom magam nyugtatgatni,hogy talán mégis lesz változás és lehet ez is csak egy vizsga időszak. Na de akkor is legalább éreznék valamit. Mi van a rezgésszámmal? "Földanya mindenképp emeli a rezgésszámát mert már nem birja tovább" lehet nem pontos az idézet de Szelei Magdolnától származik :) Csak azt tudnám a földi közvetítőknek ki vagy mi adja ezeket a gondolatokat? Azt azért végképp nem birnám elviselni ha valaki szórakozna az emberiséggel ! Nagyon remélem,hogy nem az Angyalok járatják a bolondját velünk.::) Ez elég viccesnek tűnik de akkor honnan ez a sok téves infó ? Ennyire hiszékeny lennék? Vagy mi emberek? Nem is tudom, olyan érzésem van mintha még nagyobb káosz lenne bennem mióta elmaradt a várva várt csoda :)

Szép napot !
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
Zseniális teknős 2012.12.20 10:50:08
@zazuma:
Szia !

Nekem régebben is (ezalatt azt értem mióta tudom az eszemet :) ) fájdogált néha a fejem. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Már nem emlékszem de jó pár napja hete volt nekem is valami fejfájás de az nem hasonlitható azokhoz amikhez gyógyszert kell bevenni :) Fájdogált de valahogy még se úgy ..
A meditálásra visszatérve. Az esetek 99%-aban este fáradtan akarok de egyszerűen nem megy :)Kezd bosszantani...Nem bírok koncentrálni vagy mi. Mennyi idő kell hogy sikerüljön úgy értem hány perc kell hogy benne legyen az ember ?

Szép napot!
Zseniális teknős 2012.12.20 12:11:58
@zazuma:

OK. De akkor azt nem tudom átélni amit ti :(
Az zavar engem:)Így, hogy megyek fel az idegen civilizációk ürhajójára ?Ja.hogy gyalog :) :)

Mi a váleményetek a következő linkről és a lélekhang oktatásról? Nem akar valaki menni a tanfolyamra?
www.ezoportal.hu/component/content/frontpage.html

Üdv,
Kedves Olvasók, gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb…..
Zseniális teknős 2012.12.14 20:48:57
@timurida: Szia !

Köszi szépen !
Azt nem gondoltam volna,hogy magamban keressem a párom :)
Nekem még mindíg gondom van a meditációval:)
Egyszerűen nem látok semmit hiába koncentrálok.A végén még lelki beteg leszek,mert nem sikerül.

Szép estét !
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Zseniális teknős 2012.12.07 23:18:30
@Vamest:

Mondok egy páldát !

Én úgy értelmezem ,hogy mindenki át kell hogy jusson a folyón. Valaki át tud úszni és lesz olyan akit csonakkal visznek át :)
Reménykedek benne,hogy így lesz.

Üdv,
Zseniális teknős 2012.12.08 12:11:49
@zazuma: Hali !

Ez nem valami jó hír !

Muszály lesz ez bevetnem :)
www.youtube.com/watch?v=bH_CcJ-uBWI

Üdv,
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
Zseniális teknős 2012.11.09 20:35:42
Sziasztok !

Olvastam visszafelé egy pár hozzászólást .
Én még értem is amit leirtok amiket éreztek vagy be fognak következni. DE,mi van azokkal az emberekkel akik mit sem tudnak erről az egészről? Ők ,hogy fogják megtudni ,hogy mit is kellene tenni vagy éppen nem tenni ? Szerintem sok ember változtatna a hozzáállásán ha tudná,hogy mennyire komoly dolgog fognak bekövetkezni. Az emberek töbsége belefásult már ebbe az örökös harcba ,nincs pénz, nincs munkahely, kilátástalan a helyzet. A környezetembe is van olyan emberke aki nem hisz semmiben mert úgy is mindig a kisember szívja meg. Nem lesz semilyen változás ..

Ezzel arra akarok kilyukadni,hogy sok ember jó útra térne ha megjelenne valami felsőbbrendű lény aki kézzel fogható, és ő mondaná el az embereknek az igazságot !

Olyan nehéz mostanában valamiben hinne létezik nem létezik van-e élet a földön kívűl? Ezek olyan kérdések amiben sok ember kételkedik,sok embernek még internete sincs gondolok itt az öregekre . Ők vannak a legrosszabb helyzetbe információ téren.
Minden enbernek hozzá kellene jutni azokhoz az információhoz amit itt a forumokba leirtok illetve nem ártana egy komoly globális bejelentés lenne ezzel a témával kapcsolatba :)
Én úgy érzem az emberek 90%-a nem tud semmit.
Kiskorom óta tudom,hogy vannak földön kívüliek, nem vagyunk egyedül. Sokan nem hisznek ebben.
Az emberek nagyrészének csak egy kis lökés kellene,hogy változtasson szokásain. Ez az én véleményem !
Remélem azért nem beszéltem sokat mellé :)

Szép estét !

Üdv,
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
Zseniális teknős 2012.10.17 23:51:28
@Kajman:

Hali !
Könnyü neked :) Azt sem tudom mit kellene látnom ,éreznem érzékelnem.. :)
Már próbáltam és volt úgy, zúgott a fejem és gyorsan mozgott a szemgolyóm :)
De mire koncentráljak?
Rezgés után lehet rosszul az ember?

Üdv,
Zseniális teknős 2012.10.18 08:30:44
@Kajman: + FehérVándor 2012.10.18. 00:44:24

Köszi !

A központi nap ezek szerint nem egy olyan égitest mint a napunk!
Érdekes,hogy elektromos kék fénye van !
A Fátylon túlÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html (Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna:…..