Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RTB

0 bejegyzést írt és 788 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban születésnapját ünneplő, november 17-én épp 77 éves Martin Scorsese kijelentése, mely szerint "a Marvel mozgóképei nem is filmek" még súlyosabb ítélet megalkotására késztették a valaha volt legjobb filmet elkészítő (a Keresztapát megrendező és az IMDb másfél millió szavazója szerint ezzel…..
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
„Itt van a város, vagyunk lakói, maradunk itt, neve is van: Demszkygrád” Mert amióta a liberális és az SZDSZ-es szitokszóvá vált, egyfajta megcáfolhatatlan alaptételként kezeljük azt, hogy Gyurcsány rossz, Demszky rossz. Persze, hogy maffia a Fidesz meg lopnak, de legalább jut nekünk is! Persze,…..
RTB 2019.10.14 11:08:47
@stim:

OFF:
neked is csak azt tudom mondani, hogy a kevesebb NER néha több. Az önjáró TArlósnak komoly idegrángást okozott a kampányban, hogy nem csinálhatja azt amit akar, hanem a fidesz kampánystáb és a NER média rángatja ide-oda, de leginkább sehova. Alkalmatlanozták Karácsonyt, nem engedték a vitát. Ide vezetett.

***
Egyébként meg nem azt mondták, hanem hogy menjetek a picsába.
Senkit nem érdekel, hogy a megyei közgyűlések mindegyikében Fideszes a többség. Ezt a választást a Fidesz elvesztette.

ON:
Modor Tibi gyűjtheti az anyagot az én karácsonyi Budapestem című megaposztjához, ingyen lakhatást kapó migráns hajléktalanokkal, romkocsmákkal, közösségi irodákkal, elektromos rollerekkel, belvárosi mérsékelt övi esőerdőkkel, és nagyon modern, európai progresszív városvezetéssel.
RTB 2019.10.14 11:20:10
@stim:
galambszaros lángos
édes-savanyú patkány
dülledt szemű 9 kilós
pincsi szarik padkán
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
RTB 2019.09.25 17:18:06
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
RTB 2019.09.23 12:44:32
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
RTB 2019.09.17 11:51:00
@hereverő heverő: én sem láttam még olyan heverőt, ami veri a herét, úgyhogy téged is fenntartással kell hogy kezeljünk
A kb. két hónap hipp-hopp elröppent, ennyi idő alatt még a legeldugottabb Kalászboruló-alsóról is meg kellett érkeznie az irománynak, ahol az öreg Balogh bácsi szedi össze a leveleket, és viszi át Kalászboruló-felsőre, ahol a kéthetente járó mobil posta összeszedi azokat. Ani előtt ott vannak szépen…..
RTB 2019.09.17 10:46:31
ez az adri nem Drotár adrienn véletlenül?
www.youtube.com/watch?v=e_W4l472Si8
Az a domináns szétdohányzott hang, + 15 kiló

Niki gazdasszony.... kár hogy házas vagyok, érte még jelentkeztem is volna a műsorba.
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
A kisunokám színjeles! Nagyon büszke vagyok rá, mert mindig ilyen kisunokát szerettem volna. Hatodikos, és három éve színjeles. Én is színjeles voltam, akár csak ő, és az anyukája is, az én édes lányom. Azért vagyok igazán büszke, mert méltó folytatója annak, amit az én családom elvár a gyerekektől,…..
RTB 2019.08.01 21:56:28
@Takony(Aki az élet vizet issza): itt nincs mit nem érteni. Ez úgy van ahogy le van írva
A világ legnagyobb hazugságainak toplistája: 1. Tíz perc, és kész vagyok. 2. Ekkora halat fogtam. 3. Csak két sört ittam. 4. Nem is néztem a mellét/seggét. 5. Az útmutatóban feltüntetett időtartam alatt összeraktam a lapra szerelt bútort...
A valaha volt legnagyobb atomkatasztrófák egyikének történetét feldolgozó HBO-s minisorozat nem véletlenül lett az IMDB-n fénysebességgel, minden idők legjobb sorozata. Sokkoló, gyomorforgató, végtelenül feszült, minden pillanatában érdekes és mélyen emberi drámát kaptunk a csatornától...
RTB 2019.06.11 15:45:54
@proletair: ezt már mindenki tudja szerintem...
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
RTB 2019.06.11 12:50:06
@vanRob: Az Airport filmekre én is gondoltam, gyerekként alig vártam, hogy láthassak egyet. Igazi körömrágós filmek voltak, bár ma már nem akkora szám a látvány. George Kennedy, JAck LEmmon, nagyon bírtam a szereposztást is. A posztoló az elején kikötötte, hogy az utóbbi 25 évből választ
1001 Film 291. Marty - 1955 2019.06.05 19:29:49
USA (Hecht-Lancester Productions), 86 perc, ff., angol Rendező: Delbert Mann Producer: Harold Hecht és Burt Lancester Lehet, hogy csak gonosz pletyka, de a mende-mondák szerint ezt a filmet a két producer Harold Hecht és Burt Lancester arra a célra szánta, hogy a róluk elnevezett produkciós cég…..
Az autógyártó helyzete nem egyszerű: 5-6 évente új autót kell kiadniuk, különben elfordulnak tőlük a vásárlók. De minden autónak más és más a modellciklusa, azaz 2-3 év után már eljön az idő, hogy valami változtatás kell, különben a vásárlók a konkurencia szalonjait látogatják meg. Ilyenkor jön a…..
RTB 2019.06.01 11:28:39
@Artie: pedig jól írta. Frissítésről írt, nem modellváltásról.
Amúgy meg az S-Cross klasszisokkal szebb lett, mint az előző generáció. Sokkal arányosabb, nem ormótlan. Persze a króm hűtőrácson lehet vitatkozni, nekem pl. bejön