Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krémusz

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
Kedves fotósok! Megjelentek a szeptemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
Krémusz 2014.09.01 18:10:03
Kedves fotósok! Megjelentek az augusztusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Krémusz 2014.05.30 16:42:58
A MAI MANÓ HÁZ kihirdette a VÍZ és JÖVŐ pályázat győztes képeit, aminek a zsűrizésében én is részt vettem. A képek listáját láthattátok már a Mai Manósok blogján, kitettem az Indafotóblogra is, most pedig adok egy kis betekintést a zsűrizésbe, leírom a szempontjaimat,…..
Gratulálunk a győzteseknek, őket a Mai Manósok már értesítették emailben. A sikert kommentben is feljegyezték a kép alá, így a jövőben ide tévedő böngészők is tudják, milyen sikert értek el ezek a képek. A fotókat láthattátok már a Mai Manósok blogján is, ebben a…..
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
"Az Indafotó a te fotóid helye az interneten." Az Indafotó már a 2007-es indulása óta olyan fotómegosztó, ahová bárki feltöltheti a fotóit. Használhatod akkor is, ha csak fotótárhelyre van szükséged, de úgy is, hogy munkáidon keresztül megmutasd magad  a fotós…..
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
Krémusz 2013.06.21 07:01:03
Indafotóblog Állati reakciók 2013.05.07 00:00:00
Ha ismeritek azt a mostanában terjedő (mémet) szokást, hogy a reakciónkat nem szöveggel, nem smiley-val, hanem egy mozgó vagy állóképpel fejezzük ki; pont ilyet kezdtem el az Indáról összeszedni, kommentekkel ti is segíthettek. Hajrá! ..
Tisztelt olvasóink, kedves kommentelők! 4 évvel ezelőtt indított blogunk története most új fejezetéhez érkezett. Az internet, a web2 és az ún. social média terjed, egyre nagyobb szeletet követel magának a véleményformáló médiaszolgáltatásokból. Ami eredetileg egy…..
Krémusz 2013.04.01 08:40:22
Az Indafotó egy egész népszerű fotómegosztó, a tudatos fotósok között. A hobbifotósok mindent fotóznak, a pengeverdásokat csak az autók érdeklik, nem is beszélve a vonatbuzikról, a makrósokról, biciklistákról. Fájóan hiányoznak viszont az ételfotósok. Jómagam is szoktam…..
Krémusz 2013.02.23 22:50:04
@A könyv íze: Nagyon szép ételfotóid vannak.
Ne hagyjátok ki a megnyitót - 2013. március 4, 17 óra, Újpesti Kulturális Központ. Helyszín: View Larger Map..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Kedves játékosok!Végre utolértem magam annyira, hogy nyugodtan leülhettem átnézni az idei, illetve most már tavalyi adventi vetélkedőre érkezett fotókat. Azt látom - és ez talán a kimaradt heti eredményhirdetésnek is köszönhető -, hogy az első héten sokkal több fotó…..
Krémusz 2013.01.07 17:47:08
Megkérkeztek a decemberi hátterek (J és K lapozza a képeket). fractal Letöltés: 4:3 16:9   bodorpeter Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3 16:9   feketemacs Letöltés: 4:3 16:9   gPé Letöltés: 4:3…..