Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angol_Noémivel

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én néha megérdemlem az édes kényeztetést. Pár perc nyugalom egy finom édességgel, és teljesen feltöltődöm!  Ezekhez az édes percekhez az egyik legjobb egy kívül ropogós, belül folyós, csokoládés szuflé! Az én változatom sós vajjal és bourbon vaníliás cukorral…..
A tonhalnak magas a protein értéke, kalóriaszegény (114 kcal/100 g) szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz.   Legjobb ha frissen szerezzük be, mert a konzerves tonhal tartósítószert tartalmaz.  Ha még sincs más választásunk, akkor olyat vegyünk ami…..
"Best teacher ever Tanárként és személyesen is nagyon megkedveltem Noémit. Nyitott és rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez a tanítási-tanulási folyamatban. Bátorít és motivál, miközben sziklaszilárd alapokat ad a magabiztos nyelvhasználathoz, és pontosan a szükséges…..
Máté Noémi vagyok, több, mint tíz éve tanítok angolt magántanítványaimnak.  Tizenéves koromban kezdtem ismerősök gyerekeinek korrepetálásával, majd pedig eljutottam az ELTE angol szakáig, hogy profin tehessem mindazt, amit előtte csak kísérletezgettem. Az elmúlt tíz…..
Ha most 10 alkalmas bérletet veszel óráimra, akkor egy órát ajándékba kapsz, azaz 10+1 60 perces óra: 30.000 Ft. (3000Ft/60 perc + 1 ajándék óra) 10+1 90 perces óra 42.000 Ft. (2100Ft/45 perc + 2x45 perc ajándékba) ..
avagy mire való a Skype Manapság már mindenki rohan. Bárhonnan, bárhova. Az utazás teszi ki napunk nagy részét, ezért minden perc értékes, amit enélkül tölthetünk. Érdemes tehát minden lehetőséget kihasználni, ami megmenthet minket az utazás okozta fáradalmaktól. Órára…..
Óráimat a XI. kerületben (Móricz Zsigmond körtértől 1 megállónyira), illetve Skype-on keresztül tartom.  Ez utóbbi nagyon előnyös, mert időt lehet spórolni, kiöltözni sem kell és télen nem kell buszra várva fagyoskodni vagy nyáron a hőségben ájuldozni. Skype-ra fel!…..
Egy magánóra időtartama 45 perc, egy alkalommal általában 2×45 percet tartunk, de nem vagyok ellene a 60 perces óráknak sem.  Az árakat több tényező befolyásolja (pl.: napszak, órák gyakorisága), de az egyéni órák árai (csupán tájékoztató jelleggel) a következőek: 2×45…..
Általános nyelvoktatás azoknak, akik nem elégszenek meg jelenlegi tudásukkal és nem sajnálják a befektetett energiát, hogy fejlesszék nyelvismeretüket - szókincsfejlesztés, beszédkészség fejlesztés - nyelvtani magyarázat és gyakorlás - olvasás és hallás utáni…..