Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SalesOpt

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok vállalkozó még mindig abban a  tudatban van, hogy a Facebook hirdetések túl költségesek és nem térülnek meg. Ez az állapot csak addig fog tartani míg sor nem kerül az első próbára és látni fogja, hogy de még mennyire megéri! Most elmondom, hogy miért érdemes elkezdened minél előbb! 1.…..
Szálloda, hotel, panzió, vendégház, motel, apartman, és sorolhatnám. Megannyi szálláslehetőség biztosított az utazni vágyók számára. Van olcsóbb, van drágább, de általában bármely réteg számára lehetne találni ideális szállást az igényeknek megfelelően. De miért csak lehetne? A szállásadó nyújthat…..
Nem mindegy, hogy milyen véget ér egy tárgyalás. Az általános eszközökkel és módszerrel biztosan nem fog olyan jól sikerülni az üzletkötés, mint ahogy sikerülhetne.  Most bemutatok egy olyan módszert amivel biztos sikereket érhetsz el a tárgyalásaid alatt!  De először is, mi az a…..
Nemrég olvastam egy tanulmányt arról, hogy szeptember elején érezhetően megugrik a Google-ös keresések száma olyan kulcsszavakra, mint a „karrier”, az „előléptetés” és a „szakmai fejlődés”. Ezzel egy időben érezhetően motiváltabbak és energikusabbak vagyunk, mint az év korábbi szakaszában. Vajon…..
Ha ismerjük az emberi agy működési elvét, fontos szerepet játszhat az üzleti stratégiánk kiépítésében. Erre már rengeteg kutatás során tényt állapítottak meg a kutatók. A döntéshozatal részét képezik az egyes impulzív elemek, amivel vásárlásra tudjuk ösztönözni az érdeklődőt. De mik ezek a…..
Az értékesítés néhai rossz módjai és kivitelezői miatt sok tévhit került a köztudatba. Ezekkel a tévhitekkel az értékesítés szerepét és értékét próbálják bemocskolni. De közelítsük meg ezt egy pozitívabb aspektusból. Folyamatos tanulás Bárki, aki értékesítő feladatot lát el, mindig fog…..
Évről évre egyre fontosabb szerepet tölt be minden cég, brand, vállalkozás életében, hogy eljussanak felé az érdeklődők. Ehhez a legjobb és legfőbb út az internetes keresőkön vezet. Az érdeklődő személy csak megnyitja a böngészőt, és alap esetben valamelyik keresőoldalon találhatja magát. A…..
"Arcdetektálós" reklámképernyőkkel célozza a fogyasztókat a Tesco- jelenleg benzinkutakon, de később a szupermarketekben is üzembe helyezné ezeket. Fotó: brandchannel A kiskereskedelmi óriás hi-tech képernyőket helyezett el, mintegy 450 nagy-britanniai benzinkútján. A képernyők mintát vesznek az…..
A módszer A változások korát éljük, világunk felgyorsult és ez a tendencia törvényszerűen folytatódik. Az össztársadalmi változásokra minden gazdaságban működő szervezetnek, így a könyvtárnak is reagálnia kell, hiszen a fennmaradás a változások felismerésén és az új…..
Kevés olyan marketing szakkifejezés van, amit annyira felkaptak volna, mint a gerillamarketing fogalmát az utóbbi időben. És ugyanakkor kevés kifejezés körül van akkora fogalomzavar, mint épp itt. A salesopt.hu a fogalomzavar tisztázására tesz kísérletet, egyébként egy olyan…..
SalesOpt Hol a trükk? 2013.07.24 05:25:37
..
Napjainkban egyre nehezebb egyértelműen megkülönböztethető termékeket (hát még szolgáltatásokat!) kínálni a fogyasztóknak. A legtöbb esetben maguk a vállalatok sem látják, hogyan lehetne egyedülálló módon megjelenni vásárlóik előtt, így aztán sorra követik el a…..
1. Építse be a fenntarthatóságot szolgáló innovációt cége jövőképébe Módosítsa cége jövőképét, küldetését, alapértékeit vagy alapelveit oly módon, hogy azok középpontjában a fenntarthatóság álljon. Így vállalatáról a külső és a belső nyilvánosság…..
SalesOpt Hallgass Jack Sparrow-ra! 2013.04.16 08:45:52
..
SalesOpt Wimbledon 2013.04.16 08:44:49
Nem olyan régen az egyik barátommal kinn jártunk Londonban.A munka mellett persze volt kirándulás is, pont Wimbledonba,ami londoni metró egyik végállomása.Ahogy indultunk onnan vissza, már ott állt a vonat az állomáson,félig tele, így beültünk szépen mi…..
Egy olyan módszerről akarok írni ma Neked, aminek mindig meglepődöm az egyszerűségén és az erején, és amit akár MA Te is el tudsz kezdeni, hogy az üzleted bármely területén javíts. Ha hiszed, hanem: bár már évek óta ezt tanítom a tréningeket, és csináltatom az…..
A márkázás messze túlmutat az olyan dolgokon, mint mondjuk a vállalkozásunk logója. Mára egyértelművé vált, hogy újra kell értelmeznünk a márkázás fogalmát, elsősorban arról az oldalról, hogy mi számít hatékony márkázásnak, s persze azt se feledhetjük el, hogy pusztán…..
Legyünk őszinték: árképzésben nem vagyunk túl tudományosak. Legtöbbünk vagy költség, vagy konkurens árak alapján szabja meg az árait, vagy ránéz az ügyfél irodájára, kocsijára, és az alapján "dinamikusan" ad árajánlatot. Sajnos ezek azonban gyakran árversenyt és…..
Amikor a fényesség betalál... -------------------------------------------------   1) Józsi megvilágosodik   2) Bölcs Józsi    3) Fény Neked is    -------------------------------------------------   1) Józsi megvilágosodik   Ez az után…..
Mutass egy céget, amelyik nem használ kuponokat a marketingjében, és én mutatok egy céget, ami pénzt hagy az asztalon... Ma a kuponokról lesz szó, többek között: A pimasz kuponról A kidobhatatlan kuponról Turbó fokozatú kupon taktikákról, stb. Mielőtt azt mondanád,…..