Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hendrix24

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a hétvégén ünnepelte Rubik Ernő találmánya a 40. születésnapját! Jövőre ezért útjára indul egy világkiállítás a Google és a Liberty Science Center, amerikai tudományos intézet szervezésében. A kiállításon lesz egy óriási 10 méteres, világító bűvöskocka is,…..
Azt eddig is tudtuk, hogy Will Smith tehetséges színész. Amit viszont ritkábban csillogtat meg, az a Rubik-kocka kirakásában tanúsított kézügyessége és logikai érzéke. Mr. Smith még 2006-ban, A boldogság nyomában c. filmjének apropóján volt meghívott vendég egy…..
Ha szeretnétek, hogy kedvenc logikai játékotok mindenhova elkísérjen, de a sima 3x3 kockát túl ormótlannak találjátok, akkor itt a megoldás! Ha szeretnétek, hogy ez a kis logikai ékszer vigyázzon a kulcsaitokra, akkor egyértelmű, hogy a Reflexshop Rubik webshopjában szerzitek…..
"Az egész világ egy hatalmas festővászon és ecset benne minden Rubik-kocka." Mondhatnánk Shakespeare ismert idézetét elferdítve az alábbi kép láttán. A pixelművészetnek pedig tökéletes kiindulópontot kínál a  bűvökockák térhálós 3x3-as felosztása. Nem kis munka egy…..
A Rubik-kocka a főszereplője a National Geographic Channel "The 80's- The decade that made us" című 80-as évekre fókuszáló programsorozat reklámjának! A videó jó példa arra, hogy alacsony költségek esetén is lehet elképesztően hatásos reklámot készíteni, csak megfelelő…..
A CubeStormer II robot,már gyorsabban rakja ki a kockát, mint a 2011-es emberi világrekorder! ..
John Conornak ugyan ott a terminátor, de a videóban szereplő srácnak egy saját Rubik-kocka kirakó masinája van! Csak nehogy egyszer zárlatos legyen és jöjjön a világvége!!! ..
Ha a sima Rubik-kockára is rákockultatok, akkor ezt imádni fogjátok! :) ..
Új Guiness rekord! 85794 darab rubik-kockából épített mozaik falat a Cube Works Studio, 2012 decemberében! A látványos építmény 4 méter magas, 61 méter hosszú és Makaóban látható! A képek magukért beszélnek! ..
Rubik-kocka kirakás, zsonglőr verzió! Tud a srác, legközelebb már 2 kockával, egy égő fáklyával és egy láncfűrésszel próbálkozhat! :) Forrás: www.képtelenség.hu..
Rubik-kocka blog Reflexshop Videó 2012.12.14 11:06:46
Nemrég készült el a Reflexshop legújabb videója, amelyben a legnépszerűbb termékeket igazi profik mutatják be használat közben. Legnagyobb örömünkre a yo-yo, a diabolo, a virágbot és a zsonglőr termékek mellett a Rubik-kocka is szerepet kapott! ..
Rubik-kocka blog Rubik az NBA-ban! 2012.11.28 10:54:20
A Rubik-kocka betört a NBA-be! :) Persze nem kell megijedni, a játékosok nem kedvenc logikai játékunkkal bombázzák a kosarat, hanem csak elméjüket pallérozzák vele szabadidejükben. A Minnesota Timberwolves tehetséges irányítója Ricky Rubio keresztszalag-szakadás miatt egy ideig csak…..
Rubik-kocka blog Rubik-bögre 2012.11.28 08:00:00
Lassú reggelekre ideális a gyorskockázók kedvenc játéka ihlette Rubik-kocka alakú bögre. Figyelem! Ne essünk abba a hibába, hogy reggeli kábulatunk közepette elkezdjük kirakni! :) ..
Rubik-kocka blog Rubik verseny 2012.11.19 09:11:39
Egy újabb ötletes Rubik-játék látott napvilágot! Talán úgy lehetne a legjobban jellemezni, mint a Torpedó, a Rubik-kocka kirakás és a tologatós logikai játékok ötvözetét. Lényege, hogy az 5x5-ös alapon lévő színes kockákat úgy kell tologatni, hogy a középső 3x3-as helyen…..
  "Instant" rákok, amik víz hatására életre kelnek, kosárlabdáznak, megválasztanak akirályuknak és szobrot emelnek a tiszteletedre. ..
Rubik-kocka blog "Braille" kocka 2012.10.02 08:59:33
Érdekes, hogy miket produkál az élet, vagy éppen az igények. Valószínű, hogy egy sufnituning kockával van dolgunk, azonban az ötlet zsenialitása annak végtelen egyszerűségében rejlik. Hiszen a vakok és gyengénlátók is megérdemlik a lehetőséget a Rubik-kocka élményének…..
Rubik-kocka blog Technokubizmus 2012.10.01 09:29:19
Mai világunkban természetessé vált, hogy az elektronikai eszközeink emeberközelivé válnak. Ez alatt nem csak a felhasználóbarát mivoltukról beszélek, hanem arról, hogy érintőképernyősek. Az érintőképernyő révén modern eszközeink közvetlenebbé teszik annak a…..